- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 34
Oyy o mideleri sorma a
O mideleri sorma allah yardimcimiz olsun beyazi temiz guzel durdugu icin seviyorum ilerde bi kizim olur oda takimida saglam kalirsa kulplari pembeye cevirip kullaniriz dedimmm begenmene sevindikk marka degil demirkapida bebe magazalarindan birinde begendim orda yaptiricaz kismetse :) simdilik suyu bol dr 1 ay snra cagirdi sanirim yeri daraldikca kordon olmasi daha cok sorun o zaman takipleri sklastirabilirz
lKaygılım oda takımına bayıldım markası ne bilindik bişey mi? Gerçi ben oda yapmayacağım...Bide kuzum belki eşyalar sağlam kalırsa ikinciyide aradan çıkartır unisex bi renk neden düşünmüyorsun... Biz mideden hallice devam ediyoruz şimdilik herşey yolunda şükür... Kordon olayında benimde bi arkadaşım 32 de kordona dolandığını öğrenmiş 37 ye kadar sıkı takipte kalmış doktoru ve 37 de normal yolla doğum yaptı...sende sıkı takipte ol kuzum
O mideleri sorma allah yardimcimiz olsun beyazi temiz guzel durdugu icin seviyorum ilerde bi kizim olur oda takimida saglam kalirsa kulplari pembeye cevirip kullaniriz dedimmm begenmene sevindikk marka degil demirkapida bebe magazalarindan birinde begendim orda yaptiricaz kismetse :) simdilik suyu bol dr 1 ay snra cagirdi sanirim yeri daraldikca kordon olmasi daha cok sorun o zaman takipleri sklastirabilirz