Beraber Anne Olma Yolunda

Bende kakao yağını eritip badem yağı ve zeytinyağı ile karıştırdım. Yumuşakbi kıvamı var. Duştan sonra onu sürüyorum baya nemlendiriyo. Lierac da kullanıyorum
ben de erittim canım lierac içeriğine baktım epey bişeler vardı doğal olsun dedim yoksa dün alacaktım netten.. çatlamam inşallah senin gibi :)

Badem yagi tuylendirir mi acba simdilikbi set anlamiyorum ben karnim sisti sukur catlak yok ama son ay catirdayanlar varmis :KK43:
canım valla kıl önemli değil göbek bölgemi normalde alrdrıyrum zaten çatlamasın yeter ki.. kullanmıyo musun bişe sen gerilmedi mi karnın benim şimdiden gerildi bayağı

Amiiinn...
E gelin gari buraya :)))
Nasılsınız canlarım bakiim... Fırsat bulmuşken gireyim dedim telefonumun Sarji azmış meğer :))
Bebisli böyle oluyormussun..Hehe :)
Zülal kizim ellerinizden öper teyzeleri..gayet iyi kendileri.. her geçen gün büyüyor elhamdülillah..
Senin kızını koklarım ben maaşallah ona arada foto koy özletme teyzeleri

Ooo herkes buraya gelmiş bile bende diğer topicte niye kimse yok diyordum. Hayırlı olsun inşallah bu topic hamile kalmak isteyen arkadaşlara ugurlu gelir ve güzel haberleri alırlar en yakın zamanda. :anneadayı:Inşallah bizlerde bebislerimizi hayirlisiyla sağlıkla kucaklarimiza alırız. :KK200::nazar:

Badem yagi tuylendirir mi acba simdilikbi set anlamiyorum ben karnim sisti sukur catlak yok ama son ay catirdayanlar varmis :KK43:
Kaygılım oda takımına bayıldım markası ne bilindik bişey mi? Gerçi ben oda yapmayacağım...Bide kuzum belki eşyalar sağlam kalırsa ikinciyide aradan çıkartır unisex bi renk neden düşünmüyorsun... Biz mideden hallice devam ediyoruz şimdilik herşey yolunda şükür... Kordon olayında benimde bi arkadaşım 32 de kordona dolandığını öğrenmiş 37 ye kadar sıkı takipte kalmış doktoru ve 37 de normal yolla doğum yaptı...sende sıkı takipte ol kuzum

Ooo herkes buraya gelmiş bile bende diğer topicte niye kimse yok diyordum. Hayırlı olsun inşallah bu topic hamile kalmak isteyen arkadaşlara ugurlu gelir ve güzel haberleri alırlar en yakın zamanda. :anneadayı:Inşallah bizlerde bebislerimizi hayirlisiyla sağlıkla kucaklarimiza alırız. :KK200::nazar:
Hoşgeldin be ya :KK36:

Allahım güzel allahım bu topikte hamis olmayan kalmasın ..@Mogami canım benim allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz..rabbimiz den dilerimki bu duyguyu yaşamayan kalmasın kimsenin kucağı boş kalmasın ve tekrar tekrar yasatsin inşallah inşallah bende bu duyguyu tekrar yaşarım mogamicim hayırlı uğurlu olsun topigimiz hayirlisiyla hamislerimize bebeciklerini kucağına bebek isteyenlerede bu tipik uğur getirsin inşallah :):):)

Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun bizede ugur getirsin insallah :) eski topice de yazmistim kizlar bir ay aradan sonra geldim dayanamadim.hormon testlerimizi sperm testimizi yapmis halde döndük bu ay.cok sukur Rabbime hormonlarim normal esimin sperm testi gayet iyi cikti.bu ay 10.gunum ve elimde 19mm lik bir yum var bakalim o yum bizi guldurecek mi bu ay:)

HAMİŞLER :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme -----> :KK43:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------> :KK43:
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme -----> :KK43:
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme -------> :KK64:

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Temmuz --------> 33. Deneme
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Canim 15 Temmuz beklenen adet tarihim deneme sayimi hatirlamiyorum 6ya da 7olacak :)

aman kuzum şu birincileri bi halletsek düşüncesi bile zor geliyo ikincinin :))
benim ki diyo ki 2.konusunda arada bi korunmayi birakiriz deneriz cok beklemeyelim cocuk yapmak zormussss :) tmm hayatim arada 2.yide cikaririz dedim :) ama dogumdan sonra benim fikrim degisebilir:110::emir_bebek::emir_bebek:

canım valla kıl önemli değil göbek bölgemi normalde alrdrıyrum zaten çatlamasın yeter ki.. kullanmıyo musun bişe sen gerilmedi mi karnın benim şimdiden gerildi bayağı

Aaa gecen dedim ya sana ben bubchen bebe yagi kulllaniyorum arada mustela suruyorum diye geriliyo ve kasiniyo :):):)

X