benim arkadaşımın ciddi bir şekilde sivilce problemi vardı. İstanbulde özel ciltciye gitti ve ona bepanthan kremini önerdi. inanırmısınız müthiş bir yüzü var şu anda. ve sivilce olmamasına rağmen halen arada kullanıyor ve kesinlikli tüylenme gibi bir sorunu hiç olmadı..
bunun üzerine bende denedim ve izlerim yok olmaya başladı kısa bir sürede. örneğin ben ayrıca yazın yüzüm güneşten çok yandığı zaman bepanthan i sürüyorum, kısa bir sürede kızarıklığı hemen geçiyor.
peki bu bahsettiğiniz bepanthen'in dışı hangi renk turuncu? mavi? mavi plus? a.s.
hay allahım ya, bence yanlış anlıyo doktorlar.
arkadaşlar, bephanten'in bi sürü çeşidi var ve yüz için özel kremi var biz onu kullanıyoruz. yani bu bir ilaç, reçeteyle de satılıyor ve hususi yüz için yapılmış. nasıl yani ilerde ciddi soruna sebep olur ? öyle bişey olsa toplatılması lazım...
benim doktorum kullanmamı söyledi ki, başka doktor akrabalarım, ailem de kullanıyor.
hep söylüyorum, 40 yıldır bu kremi kullanıyor babanem daha ne uzun vadede sorun diyorlar anlamıyorum :roflol: kadın 70 yaşında, valla cildi fena değil =) hiç sivilce sorunu çekmemiş :) ayrıca da doktor.
nese ben kısacası güvenle kullanmaya devam edicim =)
hülyalıcım, topiği bir an aradım bulamadım forum değişti ya :roflol: tırstım dedim konu silindi mi acaba :))
neyse burdamış =) öpüyorum cnm seni Şeniz
bephantene krem mavi olanını mı kullanıyorsunuz???her doktor farklı birşey söylüyor,napçağımı şaşırdım yakafamçokkarıştı
evet cnm mavi beyaz.
bu krem gündüz kullanıldığında güneş lekesine sebep olur mu acaba
dışarı çıkarken koruyucu kullanıyorum ama, evde her an koruyucu kullanmaktan bıkıyorum.
bepanthen bide yüzde leke yaparsa?? bu konuda bi tecrübesi olan var mı acaba ??
ayrıca, ben plus olanı kullanıyorum. eşime onu vermiş eczacı. üzerinde "enfeksiyon riski olan her türlü deri lezyonları için antiseptik" diye bi açıklama var.
şu an için memnunun. tahriş gibi görünen kabuklu kızarıklıklar geçti..
size şunu söyleyeyim.. hiç bir faydasını göremedim.. hiç.. sıfır!(