canım hangi sorun için kullanıyordun ? sivilce için mi, izler için mi ?
hem sivilce hemde izler için... şimdi şöyle. bende cıkan sivilceler böle nası diyim.. cıban deil de.. acaip bişiy.. kırmızı kırmızı ve ağrılı.. inanılmaz ağrıyodu.. hatta o tarafa yatamıyodum gece..hiç oynamadıgım halde kabuk baglıyodu sonradan kocaman kocaman.. yara gibi. kırmızı kırmızı izi de kalıyodu.. anlamıyorum neden böyle oldu birden yüzüm. hiç sivilcem yoktu çünkü.. oralar için kullandım ben de.. ama hiçbi faydasını göremedim maalesefcildimi temizleyip,sirkeyle ya da limonla silip her gece yatmadan önce sürüyorum.. bi işe yarmadı bende ..
CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
14 Ocak 2009Yemek Tarifi okunma sayısı: 54 Yorum yapılmamış
CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
Bembeyaz ve tertemiz bir cilt için, papatya maskesini kullanabilirsiniz. Cildiniz hem beyazlacak, hem de harika olacak.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 3 tatlı kaşığı papatya,
* 1 fincan su,
* 1 yemek kaşığı bal,
* 1 yemek kaşığı gül suyu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :
Suyu kaynatarak, papatyaları içine atın. 7-8 dak. kaynatarak papatyaları süzün. Papatya suyu soğuyunca, içine bal ve gül suyunu ekleyerek, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, yüzünüze ve boynunuza sürün. Renk bozukluklarına karşı çok etkili olan bu maske, düzenli kullanıldığı taktirde, cildinizde, gözle görülür bir beyazlama sağlayacaktır. Hazırlanan karışım buz dolabında 1 hafta saklanabilir. Fakat hava geçirmeyene bir kapta, saklamak koşulu vardır.
ÖNEMLİ NOT : Hamile ve emziren hanımların kullanması sakıncalıdır.
Bephantene kremi şiddetle tavsiye ediyorum:lepi:.yüzümde yaklaşık 1 yıldır kızarıklıklar oluşmuştu,doktara gittim 3 kere bana güneş kremi kullanmamı söyledi kullandım ama çare bulamadım.vıchy normaderm kullandım ama onunda etkisini göremedim.oysaki eczacı bayan bir sürü övmüştü kesin etkili olur diye ama o da nafile..sonunda bu konuyu buldum arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum çok faydası oldu hemen bepanthene krem aldım ve yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum yüzümdeki kızarıklıklar ve izler %60 oranla koyboldu.açıkçası söylemek gerekirse düzenli kullanmadım aklıma geldikçe arada bir sürdüm haftada bir sürdüğümde oldu.günden güne eski bebeksi cildime kavuşuyorum:sm_cool::teytey:sırnaşık şey
Bephantene kremi şiddetle tavsiye ediyorum:lepi:.yüzümde yaklaşık 1 yıldır kızarıklıklar oluşmuştu,doktara gittim 3 kere bana güneş kremi kullanmamı söyledi kullandım ama çare bulamadım.vıchy normaderm kullandım ama onunda etkisini göremedim.oysaki eczacı bayan bir sürü övmüştü kesin etkili olur diye ama o da nafile..sonunda bu konuyu buldum arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum çok faydası oldu hemen bepanthene krem aldım ve yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum yüzümdeki kızarıklıklar ve izler %60 oranla koyboldu.açıkçası söylemek gerekirse düzenli kullanmadım aklıma geldikçe arada bir sürdüm haftada bir sürdüğümde oldu.günden güne eski bebeksi cildime kavuşuyorum:sm_cool::teytey:sırnaşık şey
merhaba kızlar..bu ara yüzüde yaklaşık 1 yıldır var olan nokta nokta kızarıklara takmış durumdayım..göz altı morluğum da ayrı bir sorun..bu arada bolca bu sitedeyim..dün gece rüyamda birisi bana Bephantenele bişey daha var ama onu hatırlamıyorm onu tavsiye ediyor.:)bugün de bu başlığı okudum şu an Bephantene çantamda..bakalım kızarıklıklarıma iyi gelcek mi morluğa da iyi geldiğini söyleyen bir arkadaş var bakalım ne olcak..sizce bu bir işaret mi:)
2 gün oldu kullanalı ,yaklasık bır senedır gecmeyen sivilce izlerim sönmeye basladılar.mucize!