a.s. merhabalar, arkadaşlar ben 2 haftadır bepanthen kullanıyorum, bir tüp bitirdim neredeyse, mavi kutu ve mavi çizgili olandan, günde 3-4 sefer vıcık vıcık olmayacak şekilde sürüyorum. ama gözle görülür hiçbir değişim olmadı. yanaklarımda kırmızı kırmızı sivilce izleri var ve ne yaptıysam geçiremiyorum 1 yıldır sivilcelerimide izlerinide. regl dönemi nedeniyle yeni 3 sivilcemde var. onlarada sürüyorum ama çıkmamalarını sağlayamıyorum. kutu tarifime ve kullanımıma göre bir yanlışlıkmı yapıyorum söylermisiniz. simdi birde buğday yağı ile birlikte kullanacağım. ama 2 haftada azda olsa bir belirti olmalıydı sanırım. ne dersiniz?
bu kremle beraber kullandığınız kozmetik olmayan doğal ürünleri yazarmısınız lütfennnn? jel ve tonik benzeri ürünler bana yaramıyor, daha kötü yapıyor yüzümü. son 6 ay hariç hayatımda fondoten kullanmadım, ama şimdi mecbur kalıyorum , ergenliğimde bile takılacak kadar sivilce problemi yaşamadım ve dışarı bile çıkmak istemiyorum şimdi bu suratla, insan içine çıkmak istemiyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: stresten kaynaklandı bu sivilcelerim, tıbbi bir sorunum yok, ama geçmiyorlar işte ya. geçselerde izlerini bırakıyorlar ciğer gibi kırmızı :a015:
birde alweyna diye bir maskeye rastladım bir kaç kişinin olumlu cevabı var. sizlerden de bunu kullanan ve memnun kalan varmı? sizlerin düşünceleri önemli benim için yardımcı olun lütfen. şimdiden teşekkürler
:a015: