Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgiler iç,in saolun kullanıcam bende ama bende mavi aynı böle bi fark var plus yazıo bepanten plus krem yazıo acaba fark varmıdır :S
eczacıya bugun sivilce izleri için krem sordum.. bepanten verdi:S
olabilir cnm kullan bence![]()
benım popomda oturmaktan sıvılceler cıkıyordu. doktora sordum banada bephantene tavsiye etti. yalnız turuncu olanını. kullandım suan popom pürüzsüz izlerde gitti. cok beyaz tenlıoldugum halde hıcbırsey kalmadı 2 hafta gibi kısa birsürede.
arkadaşlar ben bugün cildiye doktoruna gittim,kesinlikle önermiyor ve ilerde ciddi deri hastalıklarına yol açabilirmiş..onun yerine soyucu krem kullanabilirmişiz tabi önce doktora gözükmek lazım lütfen dikkat[
cnm bende iki tane cilt doktoruna sordum rahatlıkla kullanabilirsin dedi kime inanacağımıza şaştık doğrusu benneyaptımki
ama benim tüm sivilce izlerimi geçirdi ve artık sivilcede çıkmıyo işime yaradığı doğru![]()
bu arada yüzümüzü temizlemek için neutrogena deep clean serisini kullanabilirsiniz,ben kullanmaya başladım yeni bir krem şeklinde yüz temizleme jeli çıkmış.memnun kaldım ilk günden.yine yazarım kullandıktan sonra umarım işe yarar:tomato: