Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum ve senelerdir cillerimden ve lekelerimden şikayetçiyim Roc Soya unify kullandım üniversitedeyken 5 sene önce 100 milyon verdim bi işe yaramadı bugün nette dolaşırken yeni bişey gördüm adı "biojavu" içinde inci tozu özü varmış 15 günde açıyo lekeleri diyorlar yani ne kadar doğru bilemiyorum aranızda duyan veya kullanan varmı 95 tl biraz tuzlu geldi bana ama işe yarıyosa alacam napiyim :KK43: Bitkisel içerikliymiş...

canım hangi sorun için kullanıyordun ? sivilce için mi, izler için mi ?

hem sivilce hemde izler için... şimdi şöyle. bende cıkan sivilceler böle nası diyim.. cıban deil de.. acaip bişiy.. kırmızı kırmızı ve ağrılı.. inanılmaz ağrıyodu.. hatta o tarafa yatamıyodum gece..hiç oynamadıgım halde kabuk baglıyodu sonradan kocaman kocaman.. yara gibi. kırmızı kırmızı izi de kalıyodu.. anlamıyorum neden böyle oldu birden yüzüm. hiç sivilcem yoktu çünkü.. oralar için kullandım ben de.. ama hiçbi faydasını göremedim maalesef:KK43: cildimi temizleyip,sirkeyle ya da limonla silip her gece yatmadan önce sürüyorum.. bi işe yarmadı bende ..

hem sivilce hemde izler için... şimdi şöyle. bende cıkan sivilceler böle nası diyim.. cıban deil de.. acaip bişiy.. kırmızı kırmızı ve ağrılı.. inanılmaz ağrıyodu.. hatta o tarafa yatamıyodum gece..hiç oynamadıgım halde kabuk baglıyodu sonradan kocaman kocaman.. yara gibi. kırmızı kırmızı izi de kalıyodu.. anlamıyorum neden böyle oldu birden yüzüm. hiç sivilcem yoktu çünkü.. oralar için kullandım ben de.. ama hiçbi faydasını göremedim maalesef:KK43: cildimi temizleyip,sirkeyle ya da limonla silip her gece yatmadan önce sürüyorum.. bi işe yarmadı bende ..

canım bende de bir dönem aynı öyle svilceler çıkmıştı sanırım B vitamini hapından olmuştu. çok fenaydı ya, alerjik bişey...senağlama
ama işte benim o cildimi düzeltti bephanten. a.s

çok küçük kırmzı izler kaldı. benim cildim karma olduğu için, T bölgesini daha da yağlandırmaması için, sabah akşam Biberiye sabunu ile yıkadıktan ve gülsuyu ile tonikledikten sonra sürüyorum kremi. çok enteresan bi şekilde sivilceler yağlı olan T bölgesinde değil, aksine kuru olan yanaklarımda çıkmıştı...

bir de 2-3 günde bir kil maskesi yapıyorum. ardından da Bebak acı badem sütü uyguluyorum, izler yavaş yavaş kaybolacak inş...

sanırım senin sorunun da bana benziyor. bu dediklerimi istersen dene tatlım, belki düzelir =) :1hug:

sirtimda sivilce izleri olustu son gunlerde, kullansam nasil olur acaba ??bide ben yurt disindayim bulabilirmiyim buralarda ??YARDIMM

CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
14 Ocak 2009Yemek Tarifi okunma sayısı: 54 Yorum yapılmamış
CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ

Bembeyaz ve tertemiz bir cilt için, papatya maskesini kullanabilirsiniz. Cildiniz hem beyazlacak, hem de harika olacak.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 3 tatlı kaşığı papatya,
* 1 fincan su,
* 1 yemek kaşığı bal,
* 1 yemek kaşığı gül suyu,

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :

Suyu kaynatarak, papatyaları içine atın. 7-8 dak. kaynatarak papatyaları süzün. Papatya suyu soğuyunca, içine bal ve gül suyunu ekleyerek, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, yüzünüze ve boynunuza sürün. Renk bozukluklarına karşı çok etkili olan bu maske, düzenli kullanıldığı taktirde, cildinizde, gözle görülür bir beyazlama sağlayacaktır. Hazırlanan karışım buz dolabında 1 hafta saklanabilir. Fakat hava geçirmeyene bir kapta, saklamak koşulu vardır.

ÖNEMLİ NOT : Hamile ve emziren hanımların kullanması sakıncalıdır.

yani lekelerimi geçiriyo canımCADIARZU

arkadaşlar BEPHANTENE krem cilt lekelerine de iyi gelir mi acaba.ağız çevremde hafif lekeler var.Önerir misniz?

ilk once merhaba ben esmer tenli ve kuru bir cildim var aranızada yeni katıldım yüzümde fazla cıkmamasına ragmen yüzümde izler kalıyo tek tük cıktıgında patlatdıktan sonra sanki zyuzümde sigara söndürülmüş gibi bir iz kalıyo bu baphantene bu izlere iyi gelir mi?baya bi kullananlar faydasını gormusler ama bana yararmı tecrubeli olanlar lutfen yardım etsin

bugün kullanmaya başladım inşallah etkisi olur arkadaşlar.kokusuna bayıldım herhangi bir yan etkisi olucağını sanmıyorum çünkü kremde yazan şey hücre yenileyici özelliği olduğu

kızlarrr süper etkili bir krem yaa cildim mükemmelleşiyo gün geçtikçe:))))

Bephantene kremi şiddetle tavsiye ediyorum:lepi:.yüzümde yaklaşık 1 yıldır kızarıklıklar oluşmuştu,doktara gittim 3 kere bana güneş kremi kullanmamı söyledi kullandım ama çare bulamadım.vıchy normaderm kullandım ama onunda etkisini göremedim.oysaki eczacı bayan bir sürü övmüştü kesin etkili olur diye ama o da nafile..sonunda bu konuyu buldum arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum çok faydası oldu hemen bepanthene krem aldım ve yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum yüzümdeki kızarıklıklar ve izler %60 oranla koyboldu.açıkçası söylemek gerekirse düzenli kullanmadım aklıma geldikçe arada bir sürdüm haftada bir sürdüğümde oldu.günden güne eski bebeksi cildime kavuşuyorum:sm_cool::teytey:sırnaşık şey

Bephantene kremi şiddetle tavsiye ediyorum:lepi:.yüzümde yaklaşık 1 yıldır kızarıklıklar oluşmuştu,doktara gittim 3 kere bana güneş kremi kullanmamı söyledi kullandım ama çare bulamadım.vıchy normaderm kullandım ama onunda etkisini göremedim.oysaki eczacı bayan bir sürü övmüştü kesin etkili olur diye ama o da nafile..sonunda bu konuyu buldum arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum çok faydası oldu hemen bepanthene krem aldım ve yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum yüzümdeki kızarıklıklar ve izler %60 oranla koyboldu.açıkçası söylemek gerekirse düzenli kullanmadım aklıma geldikçe arada bir sürdüm haftada bir sürdüğümde oldu.günden güne eski bebeksi cildime kavuşuyorum:sm_cool::teytey:sırnaşık şey

canım sana katılıyorum benim suratımda sivilcelekeleri güneş lekeleri çiller ne ararsan vardı ne kullandıysam fayda etme sivilcelerim coğaldıkca sıktım bende onları onlarda iz kaldı derken biri bana kimyasal peelingi önerdi sonra doktora gittim herkes iz kalmış gecmez bunlar kimyasal peeling dediler ben yapmadım :1no2:bir gün yüzümdeki kılları alıcam derken gözümün alt deri kısmını ağdayla aldım yani deri elime geldi nasıl yanıyo kıpkırmızı oldu anlatamam eyvah dedim bu kadar izin üstüne bi de bu neyse kayınvaldem bana hemen bepanthen krem verdi mavi renkli olanı 1 hafta yaraya sür ne iz kalır ne baska bişey dedi bende sürdüm ve gecti dedim bende bütün suratıma sürücem 2 aydır kullanıyorum ben hatta izlerin üstüne bolca koyup öle aksam yatana kadar yüzümde kremle gezdim inan su anda suratım da bir tane bile iz yok kızlar gercekten kullanın herkesin cantasından cıkarmıcağı bi sey buu seni cokk seviyorum bepanthen sen benim kurtarıcımsın :1hug:

Rica ederim canım Şeniz
bu güzel haberi duymak beni çok sevindirdi :1hug:

acaba evde var mı hayatımda ilk kez böyle sivilcelendim t bolgesinde belki cok deil ama beni rahatsız edio inş bana da ii gelir..

merhaba kızlar..bu ara yüzüde yaklaşık 1 yıldır var olan nokta nokta kızarıklara takmış durumdayım..göz altı morluğum da ayrı bir sorun..bu arada bolca bu sitedeyim..dün gece rüyamda birisi bana Bephantenele bişey daha var ama onu hatırlamıyorm onu tavsiye ediyor.:)bugün de bu başlığı okudum şu an Bephantene çantamda..bakalım kızarıklıklarıma iyi gelcek mi morluğa da iyi geldiğini söyleyen bir arkadaş var bakalım ne olcak..sizce bu bir işaret mi:)

2 gün oldu kullanalı ,yaklasık bır senedır gecmeyen sivilce izlerim sönmeye basladılar.mucize!

merhaba kızlar..bu ara yüzüde yaklaşık 1 yıldır var olan nokta nokta kızarıklara takmış durumdayım..göz altı morluğum da ayrı bir sorun..bu arada bolca bu sitedeyim..dün gece rüyamda birisi bana Bephantenele bişey daha var ama onu hatırlamıyorm onu tavsiye ediyor.:)bugün de bu başlığı okudum şu an Bephantene çantamda..bakalım kızarıklıklarıma iyi gelcek mi morluğa da iyi geldiğini söyleyen bir arkadaş var bakalım ne olcak..sizce bu bir işaret mi:)

canım göz çevrene fazla sürmemeni tavsiye ederim sakıncalı olabilir

2 gün oldu kullanalı ,yaklasık bır senedır gecmeyen sivilce izlerim sönmeye basladılar.mucize!

demekki bende görülen etki sende de hemen görülmüş tatlım senin adına çok sevindim :teytey:
bizim için şimdiki sivilcelerinle fotoğraf çekip bir ay sonra geçmiş halini koyar mısın ben ilk sayfaya kendi fotoğrafımı koydum ama fotoğrafla paylaşımımız daha artarsa iyi olur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

göz çevresinde ben de alerji yapıyor ... 2 kere başıma geldi...

dikkat edin... bazılarımıza iyi gelmiş ama... hassastır göz çevresi aman dikkat ...

bayanlar ben alweyna kullanıyorum o da iyi geldi bide bepanthen mi alsak ikisini birden kullansam daha ii etkili cabuk olarak gidermi?? ama ikisini kullanmam birşey olur mu??

tamam kızlar teşekkürler..nemlendirici olarak çok beğendim..ama lekelerde henüz bi değişiklik yok gibi..benim lekeler sivilce izi değil ondan olabilir..ama kullanmaya devam edicem belki uzun sürüde bir ilerleme kaydedebilirim..

X