Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bilgiler iç,in saolun kullanıcam bende ama bende mavi aynı böle bi fark var plus yazıo bepanten plus krem yazıo acaba fark varmıdır :S

eczacıya bugun sivilce izleri için krem sordum.. bepanten verdi:S

bilgiler iç,in saolun kullanıcam bende ama bende mavi aynı böle bi fark var plus yazıo bepanten plus krem yazıo acaba fark varmıdır :S

Canım ben plus kullanmadığım için bişey söylemeyem ama kullanan arkadaşlarımız bilgilendirirler kaydirigubbakcemile5
istersen bir eczaneden plus yazmayanından al dene cnm
yan etkisini görürsen hemen bırak cnm süprizzzzz
bende ve çoğu arkadaşımda yan etkisi olmadı ama siteden bir kaç arkadaşımızda olmuş
cildimizi güzelleştircez diye mahvetmeyelim gamyoncuiremsu

İşe yarıyor evet , benden de onay var Bephanten'e..

ilaç kutusunda bi bepanthene buldum ama su yeşili ustunde lacivertle bepanthene krem yazıyo google da arattımda beyaz bi tup çıktı ama onun ustudnede krem yazıyo sizce ikiside aynı olabilir mi?

kızlar bende 2 haftadır kullanıyorum.cildi pürüssüzleştiriyo bu kesin.bakalım izler yok olucak mı? devam ediyorum kullanmaya.. gamyoncuiremsu

teşekkür ederim cvplarınız için.... :)

ya bunu sürünce yağlı bi tabaka varmı gibi hissediyorum yüzümde. bu normal mi?

benım popomda oturmaktan sıvılceler cıkıyordu. doktora sordum banada bephantene tavsiye etti. yalnız turuncu olanını. kullandım suan popom pürüzsüz izlerde gitti. cok beyaz tenlıoldugum halde hıcbırsey kalmadı 2 hafta gibi kısa birsürede.

höö:S
.................................................

arkadaşlar ben bugün cildiye doktoruna gittim,kesinlikle önermiyor ve ilerde ciddi deri hastalıklarına yol açabilirmiş..onun yerine soyucu krem kullanabilirmişiz tabi önce doktora gözükmek lazım lütfen dikkat[

bu arada yüzümüzü temizlemek için neutrogena deep clean serisini kullanabilirsiniz,ben kullanmaya başladım yeni bir krem şeklinde yüz temizleme jeli çıkmış.memnun kaldım ilk günden.yine yazarım kullandıktan sonra umarım işe yarar:tomato:

arkadaşlar ben bugün cildiye doktoruna gittim,kesinlikle önermiyor ve ilerde ciddi deri hastalıklarına yol açabilirmiş..onun yerine soyucu krem kullanabilirmişiz tabi önce doktora gözükmek lazım lütfen dikkat[

cnm bende iki tane cilt doktoruna sordum rahatlıkla kullanabilirsin dedi kime inanacağımıza şaştık doğrusu benneyaptımki
ama benim tüm sivilce izlerimi geçirdi ve artık sivilcede çıkmıyo işime yaradığı doğru

haklısın canım hengi doktora inancağımızı şaşırdık valla:1shok:korkuyorum bende açıkçası...doktor antibiyotikle krem verdi sivilcelerim için lekeler içinde soyucu krem vericek bidahaki kontrolde...inşallah senin gibi pürüzsüz bir cilde kavuşurummmmm:asigim:

hay allahım ya, bence yanlış anlıyo doktorlar.
arkadaşlar, bephanten'in bi sürü çeşidi var ve yüz için özel kremi var biz onu kullanıyoruz. yani bu bir ilaç, reçeteyle de satılıyor ve hususi yüz için yapılmış. nasıl yani ilerde ciddi soruna sebep olur ? öyle bişey olsa toplatılması lazım...

benim doktorum kullanmamı söyledi ki, başka doktor akrabalarım, ailem de kullanıyor.
hep söylüyorum, 40 yıldır bu kremi kullanıyor babanem daha ne uzun vadede sorun diyorlar anlamıyorum :roflol: kadın 70 yaşında, valla cildi fena değil =) hiç sivilce sorunu çekmemiş :) ayrıca da doktor.

nese ben kısacası güvenle kullanmaya devam edicim =)

hülyalıcım, topiği bir an aradım bulamadım forum değişti ya :roflol: tırstım dedim konu silindi mi acaba :))

neyse burdamış =) öpüyorum cnm seni
Şeniz

ben bir de buğday yağı kullanıyorum ... başka bir topikte görmüştüm... 4 ytl...
geceleri buğday yağı sürüp yatıyorum...
sabahları da makyaj yapmadan önce bepanhten sürüyorum...

biraz iyileşme var gibi ama benim izlerim 2-3 yıllık ... bepanthanei 2 hafta sabah akşam kullandım... 3 haftadır da yukarda bahsettiğim şekilde kullanıyorum... şu an tam net birşey söyleyemeyeceğim ama bakalım devam edeceğim...

göz çevreme sürmemeye dikkat ediyorum çünkü kızarıyor ve şişiyor...

benim arkadaşımın ciddi bir şekilde sivilce problemi vardı. İstanbulde özel ciltciye gitti ve ona bepanthan kremini önerdi. inanırmısınız müthiş bir yüzü var şu anda. ve sivilce olmamasına rağmen halen arada kullanıyor ve kesinlikli tüylenme gibi bir sorunu hiç olmadı..
bunun üzerine bende denedim ve izlerim yok olmaya başladı kısa bir sürede. örneğin ben ayrıca yazın yüzüm güneşten çok yandığı zaman bepanthan i sürüyorum, kısa bir sürede kızarıklığı hemen geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…