bilgiler iç,in saolun kullanıcam bende ama bende mavi aynı böle bi fark var plus yazıo bepanten plus krem yazıo acaba fark varmıdır :S
eczacıya bugun sivilce izleri için krem sordum.. bepanten verdi:S
olabilir cnm kullan bence
benım popomda oturmaktan sıvılceler cıkıyordu. doktora sordum banada bephantene tavsiye etti. yalnız turuncu olanını. kullandım suan popom pürüzsüz izlerde gitti. cok beyaz tenlıoldugum halde hıcbırsey kalmadı 2 hafta gibi kısa birsürede.
arkadaşlar ben bugün cildiye doktoruna gittim,kesinlikle önermiyor ve ilerde ciddi deri hastalıklarına yol açabilirmiş..onun yerine soyucu krem kullanabilirmişiz tabi önce doktora gözükmek lazım lütfen dikkat[
cnm bende iki tane cilt doktoruna sordum rahatlıkla kullanabilirsin dedi kime inanacağımıza şaştık doğrusu benneyaptımki
ama benim tüm sivilce izlerimi geçirdi ve artık sivilcede çıkmıyo işime yaradığı doğru
bu arada yüzümüzü temizlemek için neutrogena deep clean serisini kullanabilirsiniz,ben kullanmaya başladım yeni bir krem şeklinde yüz temizleme jeli çıkmış.memnun kaldım ilk günden.yine yazarım kullandıktan sonra umarım işe yarar:tomato: