Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar benimde yanaklarımda sivilceler var bende bepethaneyi denemek istiyorum ama tüyleri çoğalttığını duyunca şüpheye düştüm:sm_confused::uhm: acaba gerçekten tüyler çoğalıyomu???:bbo:

kızlar bende burdan duymustum bebthen aldım ve işe yaramadı yuzümü kızarttı ve sivilce yaptı ama merhem olanını dudagıma sürüyom ondan memnunum

kayınpederim şeker hastasıydı(kaybettik)

onun ayakları şekerden dolayı çürümeye başlamıştı yara olmuştu.
doktor bepanthen le bir merhem vermişti. önce temizleyip sonra onları sürüyorduk ve çok kısa zamanda düzelmişti. o zamandan biliyorum. ve harika bir kokusu var.
bu topici okudunktan sonra benden almayı düşünüyorum

bende kullanıyorum ne zamandır bende de tüylenme falan yapmadı...benim cildime de çok ii geldi.. demek her cilde aynı etkiyi göstermiyor...

ben 5 yıldır kullanıyorm kremini yüzüme merhemini el ayak ve çatlamasın diye dudaklarıma çok güzel tavsiye ederim hamileliğimde karnıma merhemini sürdüm tek bir çatlak yok

Arkadaşlar lütfen bu şekilde farklı etki gösterebilecek yönlendirmeler yapmayalım. Bepanthen size yi gelmiş olabilir (bence bu tamamen şans eseri) ancak bir güzellik uzmanı ve tıp öğrencisi olarak belirtmek isterimki bepanthen sivilce izlerine iyi gelmek yerine çok daha kötü yapabilir. İlk zamanlarda iyi bir etki yarattığını zannedersiniz ancak içinde bulunan farmokolojik özellikler deri lezyonunun oluşma sebebine bağlı değişiklik gösterebilir. Cilt tipi, hormonal bozukluklar vb. değerler dikkate alınmalıdır. kesinlikle bir doktotra danışılmalıdır, dönüşü olmayan hasarlara sebep olmamak için lütfen dikkatli başlıklar açalım. Ben sizlere, Benzac %5 su bazlı formül içeren kremi tavsiye edebilirim, cildi soyarak lekeleri yok etmekte daha çok yardımcı olacaktır. Sevgiyle kalın ve lütfen ezbere uygulamalar yapmayın

haklısın beanthen bende anjioödem yapıyor. hatta şimdi dudaklarım ve göz çevrem şişmiş halde. bir de verdiklerleri alerji iğnesi de çok şiddetli bir baş dönmesi yaptı:S birdaha asla...:S

benim görümcemin kizinda acaip derecede tüylenme yapti.yüzündeki sari görünmeyen tüyler simsiyah resmen sakal gibi duruyor.cocuk bunalima girdi.ayyy aman mazallah.

bende de işe yaramadı ..başta geçer gibi oldu sonra baktımki daha da arttı hemen bıraktım şimdi dudaklaıma uyguluyorum güzel nemlendiriyo:sm_cool:

bencede herkes herşeyi yüzüne sürüyo çok sağlıksız gerçi bana bephanteni doktor vermişti ama sivilce çin değil cildim çok kuru olduğu zamanlar sürüyorum arada bir dikkatli olmak lazım yüz bu başka şeye benzemez

canım senin de belirttiğin gibi sen henuz tıp öğrencisisin...
fakat ben bephanteni yıllarca kullanmış ve şuanda 70 yaşında olmasına rağmen 50 yaşında cildi olan bir doktorun torunuyum...

birçok diğer kullanan yakınlarımdaki sonuç mükemmel...

elbette her krem herkeste aynı reaksiyonu vermez ama bana da çok iyi geldi örneğin...
biz zaten bephantenin yüz için olanını kullanıyoruz.

benim cildim karma ve regl öncesi sivilce çıkar iki-üç tane...bephaneni kışın hergün kullanırım.. sivilcelerin kısa sürede ve izsiz yok olmasına etkisi çok büyük...
bende hiçbir tüylenme sorununa sebep olmadı...

fakat yazın biraz ağır geliyor krem, yazın SPF koruyuculu başka bi ürün kullanırım.

kısacası, bu başlık birçok faydalanan insana da yardım etmiştir. kesinlikle bilinçsiz bir başlık değildir....şakkıdı

Sağol cnm çok güzel açıklamışsın a.s.

Arkadaşlar zaten bir burda herkes kullansın, iyi gelen gelmeyen herkes bu kremi kullanacak diye bir dayatma yapmıyoruz :1closedeyes:
Bana iyi geldi uzun süredir kullanıyorum ve artık sivilce izi diye bişey kalmadı
ama yan etkisi olan arkadaşlar olabilirki yan etkisi çıkmaya başladığı anda bırakmaları gerekir süprizzzzz
Ama ben kendim kafamdan uydurup da yazmadım bunu bir çok doktor tavsiye etti hatta hiçbir doktor da bana bu kremi kötülemedi
Cilt doktoruna ben aldırmak için gittiğimde de bu kremi senelerdir kullandığını söyledi(cildi harika) bende zaten duyduklarıma göre hareket ettim kafamdan uydurmadım
Hatta bir sürü bepanthene var kullandığımı fotoğrafla da gösterdim bunu kullanın diye
Ama yan etkisi olanlar da bile bile kullanmaya devam etmiyorlar zaten,cildine iyi gelmediği için bırakan arkadaşlarda bunu bizimle paylaşıyorlar :içelim:
Lütfen bu kremi öcü gibi göstermeyelim,yan etkisi olanlar olmuş olabilir ama çoğu arkadaşım tavsiyem sayesinde sivilce izlerine veda etti hepsi teşekkür ettiler hihoyyyt
Yan etkisi de olursa kendini belli edecektir ve eğer yan etkisi olursa kesinlikle bu kremi kullanmayı bırakın lütfen yasakkelime
Herkesin sivilce ve sivilce izlerine veda etmesi dileğimle a.s.

bende kullanıyorum bepanthene.. şakkıdı
hülyalımm cook saol cnmm.. :asigim:
ben kullandım sivilce cıkısında bi etkisi olmadı amaa cıkan sivilcelerinde kızarıklıklarını izlerini geçirmeye yardımcı oldu bitti tekrar alcamm
Şeniz

sana tamamen katılıyorum , elbetteki herkeste aynı etkiyi göstermeyecektir zaten bu çok normal değilmi diğer cilt ürünlerinde böyledir ya , ona bakarsan en pahalı kremler bile kimine çok iyi kiminede çok kötü gelebiliyor .

ben şuan 2.tüpü kullanıyorum , şu izler için kullanmadığım şey kalmamıştı , ama kesinlikle bana en faydalı bepanthen geldi , tüylenme gibi bir etkiside yok bende ..

tekrar bepantheni öneren arkadaşlara çok tşkler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…