- Konu Sahibi bilgisayarcxix
-
Selam,
"Yara ve yanık kremi.
arkadaşım sarı ve turuncu diye ayrı ayrı mı ve yoksa ikisi aynı mı
Selam,
Arkadaşım ben Bepanthen Plus krem olanınını kullanıyorum.Mavi tüplü.
(Enfeksiyon riski olan her türlü deri lezyonu için antiseptik) olanı. Ben yararını gördüm.Özellikle evde kimyasal peeling yaptıkdan sonra hemen hergün günde iki defa olmak üzere kullanıyorum.
Umarım sizede yararı olur.
Hoşçakalın,kaydirigubbakcemile5
bende de mavisi var ama sen şöyle bir şey yazmışsın.
skatrizan etkili merhemdir. yara iyileşmesini hızlandırır. merhem formunun yanı sıra ; paranteral uygulanan ampul formu da mevcuttur.
iki türlüsü vardır.. mavi kaplı olan ve yeşil kaplı olan..
bir tanesi yağlıdır, iğrençtir,berbattır..
bir diğeri ise daha çok tercih edilen ve yağsız arko tipinde güzel bir kremdir..
birçok alanda açık yara iyileştirilmesinde kullanılır.. bu yazdığın bepanthene mavi için mi geçerli
canım belki arkadaşta eskisi vardır bi süre önce kutularının rengi değişti.bnde yeşili var o krem olan yenilerde ztn üstünde krem yada merhem yazıo
sanırım öyle olmuş.çünkü maviyi kullanıyorum demiş ama bir de çok yağlı iğrenç demiş anlayamadım ondan sordum.
benim aklım karıştıfisfisfis değişik renklerde var hangi renk neye iyi geliyor bilen açıklayabilirmi mesela ben yüzüm için kullanmak istiyorum hangisini almam lazım:sm_confused:
kızlar okudum ve karar verdim aldım bugün sürmeye başlarım yalnız bu mavi olan kremden aldım yenileyici özelliği oldugunu söylemişsiniz cildim yenileye yenileye çok yormasın kendini sonrane sıklıkla süreyim kullanan bilginlerin cvp larını bekliyorum
ner de bulunur bu krem..?marketlerde de bulabilir miyim sadece eczanelerde mi bulunur?cildim yağlı..hafif sivilce ve lekeler var...daha kötü yapmaz umarım..pahalı mı acaba?
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?