- Konu Sahibi bilgisayarcxix
-
selam arkadaşlar. şu aralar çok sık rastlıyorum "bepanthene kullandım geçti" lafına. ama sadece tek şey için değil bir çok sorun için kullananlar var sanırım. sivilce, kuruluk, nemlendirme falan falan. merak ediyorum bu bepanthene tam olarak ne kremi. benimde yüzümde sivilce izleri var belki bu mucize ilaç onuda geçirir.:)
BEPANTENE YAĞLI BİR KREM OLDUGU İÇİN YÜZÜNDE TÜYLENEM YAPABİLR AMAN DİKKAT!
cnm benımn dpktorum önerdı merhemı degıl sıvılce ıcın ama kremı cok güsel ıcındekı okursanız zatenn anlarnızzz gözenklere bıle ıyı gelıyoo cildi yenılıyo tatlımsüprizzzzz:enbuyukkk:bephantene cilt kuruluğu yanık ve yara tedavisinde kullanılır sivilceli olan bölgelere kullanıldığında yağlandırma özelliği olduğu için cildini daha beter duruma getirirsinn
kulaktan dolma bilgilerle yola çıkma cildin için mutlaka bi cildiye doktoruna görün
yoksa benim gibi ağır tedavilere ihtiyaç duyabilirsin...
sevgiler a.s.
selam arkadaşlar. şu aralar çok sık rastlıyorum "bepanthene kullandım geçti" lafına. ama sadece tek şey için değil bir çok sorun için kullananlar var sanırım. sivilce, kuruluk, nemlendirme falan falan. merak ediyorum bu bepanthene tam olarak ne kremi. benimde yüzümde sivilce izleri var belki bu mucize ilaç onuda geçirir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?