benzer şeyler yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı akşamlar. Ben 17 ağustos da düşük ile 2 defa kürtaj oldum tekrar hamile kalamadm. Adetim düzenli sayılır bugün bhcg kan testi yaptm fakat negatif çıktı adetimin üzerinden daha çok geçmedi acaba o yüzden mi çıkmadı bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen ;(
milletin konusunda konu acmak?

Ben de babamla öyleyim.. ben doğduktan sonra yurtdışına gitmiş çalışmaya 7 sene arada bir gelmiş ama ben babamı hiç hatırlamıyorum 7-8 yaşından sonraki durumları hatırlıyorum.. o zamanlar gurbetçilik varmış adam bizim için gitmiş çalışmaya.. hep teyzemlerle dayımlarla annemle büyüdüm.. şimdi babamla diyalog kuramıyorum evde yalnızken konuşacak konu bulamıyorum içimden de gelmiyor geldim kaç yaşına hep mesafeliyim elimde değil yanında rahat olamıyorum. Benden 13 yaş küçük kardeşim oldu adam bizimle yaşayamadıklarını onunla yaşıyor.. ikisine bakıyorum sanki bizim babamız değil kardeşimizin babası gibi hissediyorum.. bir şey olursa canım çok yanar ama hissettiklerim de çok başka duygular.
Çok hoşuma gidiyor arkadaşlarımın baba kız ilişkileri fakat ben kuramıyorum.. Hala bile bir şeyime izin vermeyince çok sinir oluyorum sanki hakkı yokmuş gibi hissediyorum. Tabi ki öyle değil ama elimde de değil. Tam aksine anneme de tapıyorum.
O yüzden ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun çocuklarınızı siz büyütün.
Durumunuza üzüldüm ama dediğiniz gibi yıllarin telafisi zor en azından kızıma davranışlarim konusunda tecrübe oldu

Benim annem küçükken çok bastirilmis bu yüzden o hissettiğinz duvar bizde de var.. Gülme öpme kahkaha atma gitme gezme sarilma vs böyle ogretilmisler.. Annem eğlencelidir ama disaridan çok katı gözükür çünkü yillardir ona bu öğretilmiş..

Belki sizin annenizde boyledir. Ya da o kadar mutsuzluk yasamis ki katilasmistir..

Ben büyüdükçe annemi değiştirdim. Siz de degistirebilirsiniz...
Sarilirim , üstünde tepinirim , hatta yemek yaparken pijamasini bile çekerim:).. Butuun gençliğinde yapamadigi her şeyi benimle yapmasini sagliyorum.. Gittiğim kafelere götürüyorum , her yeni çikan şeyi ona anlatıyorum moda teknoloji vs... o zamani yasayamamış ama bu zamani yasasin istiyorum..

Hala "ne gerek var" der her şeye hem de.. Ama değiştiğini görüyorum... Siz de yapın bir şeyler.. Her şey mükemmel olmaz belki ama daha güzel olabilir..

X