N
nunnu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nunnu
-
bilmiorum kimse umursamayacak belki ama yazmak istedim yoksa rahatlatyamayacağım anlatabileceğim kimsemde yok şuanda öyle doluyum ki.
Erkek arkadaşım 1 saat önce telefon ettı.İkimizde sebepsiz yere çok mutluyduk gülüorduk falan. gecen gun bana süper bi mesaj yollamıstı o kadar guzeldı ona bır kez daha asık oldum o mesajla bana olan duygularını o kadar guzel anlatmıs. ondan bahsettım çok guzel bı mesaj sımdıye kadar neden böle seyler yapmadıgını söledım. çünkü hep kavga ederdık bana hiç böle gusel seyler yollamamsı yüzünden. oda ne bileyım o an geldı yazdım birseyler dedı. bende ondan hep romantık seyler beklediğmi söledım. çünkü çok duygusalım çok romantiğim ve sevgilimden de bunu beklıyorum. çok birsey değil. ayrı sehirlerdeyız yanımdaymıs gibi şeyler yapamaz ama ne bıleyım msn gırdiğinde sadece benı sevdğini söleyen bi mal atsa. netten kalp resımlerı bıle yollasa o bıle yetr bana. ben maddı seyler beklemıorum ondan. sölüyorumda her zamn. bana beni sevdiğini söleyen bı mesajn yeter yanımdayken de illa gül demıorum bı bahceden kopardığına.s. bi dal çiçek bile olur dıorum ama her zaman hevesım kursağımda kalıo:bbo: .
bunlardan bahsedince telefonu kapatmak istediğini söledi sinirli bi sekilde benımde tepem attı ii kapat die bağırdım:bbo: ve kapattık. mesaj cektım rahatladın mı kapatınca dıe. gelen cevap bıktım senın isteklerınden oldu. her aradığımda pişman ediorsun beni dio. kendimi çok yorgun hissediorum sevgilimden bunları istemekte suç oldu artık.benneyaptımki
siz hiç bişi istemior musunuz sevgililerinizden. bu durum nasıl aşılacak bılmiorum. saçma ama ayrılıktan bıle bahsettı. yaa benm istediklerim belli de o benden ne istio:çok üzgünüm:
ne kadar az hayal kurarsan hayal kırıklıkların o kadar az olur. buyrun yeni felsefem :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?