• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neler oluyo böyle :(

bence sakın bir daha yazmayın ama sakın daha çok kendinizden soğutursunuz bana mecbur burda benden başka kimsesi yok gel dersem gelir git dersem gider der.

Biraz hızlı olmamış mı ? 22 eylülden bu yana daha kaç gün oldu ? 1 ayda hemen tanıyıp sevgili olmak yada herneyse. Hemde hiç bilmediğiniz bir şehirde ?

kızlar işte tam da bahsettiğim silkelenme durumu bu çook sağolun yanıtladığınız iiçin bende kendime kızgınım yani ne güzel hep ağırdan satıyordum ama o gün gerçekten cok farklı bişeyler hissettim ben normalde hiç o yazmadan yazmadım hep baktım mesela face girer girmez bana yazıyordu o gün whatsapda uzun süre çevrimiçiydi bende şüphelendim sonra da aynen dedğinz gibi atar yaptım ama sonra hani ulaşamadığın şey daha da cezbeder ya bana da öyle oldu yazmadıkça yazasım geldi Allahtan en sn o mesajı attıktan sınra hiç yzmadım çarşambadan bu yana yani

whatsap da da belki işle ilgili biriyle görüşüyüyordu
çok fevri geldin bana korkuttun bence adamı :)
ilişkinin daha başında fazla üzerine gitmişsin
hiçbişey yapma bundan sonra akışına bırak...

Kızçelerim merhaba uzun zamandır geceleri yatmadan önce burayı okuyorum. Bu akşamda kafamı çok meşgul eden Bir şeyi size sormak için konu açıyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin zira bugünlerde tek derdim buymuş gibi kafa takıyorum...
Konuma gelirsek 22 eylül de güzel ülkemizin nadide bir doğu iline öğretmen olarak atandım tabi ki bunun için çok çok mutluyum. Babamla birlikte buraya gelip ev tutana kadar bi otele yerleştik. Otelde iki gün boyunca kaldık sonra eve çıktık. İşte her şey bu esna da başladı. Dersten çıkıp öğretmenler odasına gelmiştim diğer arkadaşlar size bi çiçek geldi dedi tabi o an çok şaşırdım. Burada kimsem yok çünkü. Neyse bi baktım ki üstündeki kartın üzerinde yeni okulunuzda başarılar dilerim diye bi notla birde gönderenin kartı. Kim dersiniz kaldığımız otelin genel müdürü tabi ben vay be ne kadar düşünceli insanlar şehirlerine gelen öğretmene böyle bi incelik falan yapıyolar diye bu adamı teşekkür etme amaçlı aradım gerçekten de o an hiç farklı bişey düşünmedim. kendisi ile cok kısa bi görüşme yaptım cok teşekkür ettiğimi söyledim ve kapattık.
Daha sonra mesajlar atmaya başladı. işte ben o zaman bişeyler olduğunu anladım. Mesajlar yüzeyseldi ben de gayet soğuk kısa cevaplar veriyordum çünkü ilk esna da tipime uygun biri olarak görmemiştim. Bu şahıs ev bulmamız konusunda falan da baya uğraşmıştı bu yüzden babamla da bi diyalogları vardı. Neyse çok uzatıyorum farkındayım bu şahıs her gun bi iki msj atıyordu ben ya hiç cevap vermiyodum ya da cok soğuk bişeler yazıyodum en son sizi rahatsız mı ediyorum dedi ve yavaştan niyetini açıkladı beni tanımak istediğini düşüncesinde çok ciddi olduğunu falan söledi bende gayet nazil bi şekilde böyle bişeyin cok gereksiz olduğunu söyledim. Bu da olsun bi gün niyetiniz gerekli olduğuna kanaat getirirse ben beklerim dedi. Bazen hayırlıyı beklemek ve sabretmek güzeldir dedi. İşte ilk bu sözleri ile dikkatimi çekti. Sonra bi kaç gün hiç yazmadı ta ki bayram için memlekete giderken otobüsteyken yazdı benimde zaten canım sıkılıyordu yoldan dolayı biraz normal cevap vermeye başladım.
Niye reddettiğimi kaygılarımı filan açıkladım. çünkü gerçekten böyle her önüne gelen kıza davranıyorsa bana göre biri değildi. Oda bunu ispatlamak için kendisini tanıtmasına izin vermemi istedi. Ben de aman ne olcak öyle bi tanışalım diyerek mesajlaşmaya başladım. o günden itibaren cok ilgili bi şekilde mesaj att buraya gelince görüşmek istedi tam üç kere görüştük ama bu görüşmelerde hep normal şeylerden bahsettik. Genelde mesajlarda biraz duygularını acıyordu yüz yüzeyken utandgıgını düşünüyordum. Ama mesajlarında hep benimle ilgili güzel şeylerdern bahsediyodu bende yavaş yavaş hoşlanmaya başlamıştım ama ona cok belli etmiyordum
sonra bi gün okuldan cıktımm eve geldim içim de kötü bi his oluştu bilmiyorum neden whatsapda çevrimiçi ama bana yazmıyordu ben öylesine birşeyler yazdım normal cevap verdi sonra dayanamadım bugun de cok sesizsin dedim toplantıdayım işler yoğun o yüzden dedi iişte bende o zaman devreler koptu uzun bi mesaj yazdım hayatımda en son isteyeceğim sey bi yalancının olması dedim böyle seylere gerek yok bana direk derdin neyse onu söyle ben sadece hayırlı olsun derim ama beni böyle kandırmana izin vermem dedim .ne diyosun anlamadım bitsin seni arıycam dedi hiç cevap vermedim sonra aradı açmadım sonra msj attı bende yeni biriyle tanımış olabilirsin belki eski sevgilinle barıştın bilmiyorum ama her ne ise buna gerek yok diyip seni siliyorum falan diyip faceden de sildim. bu arkadaştan da açıklama falan bekliyorum bi baktım ki sil nasıl istersen ben bişey yapmadım telefonumu açmıyosun ne odlguunu bi anlamadım gibi bişeyler yazdı.

sonra da herşeyi kabullenmiş oldu ve hiç yazmadı o kadar moralim bozuldu ki ben bekliyorum bi açıklama yapar söyler nebileyim ama yok. Bu böyle yapınca ben iyice delirdim sabahın bi körü aradım dedim bu belirsizlik cıldırtıyo beni dün ne oldu bana söyle ben rahatlıyım sonra yine konuşmayalım dedim . bu da bişey olduğu yok sen kendi kendine bişeyler duşundun beni cok agır ithamlar altında bıraktın ben senden soğudum yine de özür dilerim dedi kapatmak istedigni cok iyi anlayabiliyodm kapattık.

ve asıl bomba kızlar o gunun akşamı dayanamadım ve mesaj attım ani kararla hareket ettiğimi en azından onu yalancılıkla suçlamadan önce dinlemem gerektiğini söyledim özür diledim ona cok alıştıgımı telafi etmek istediğimi söyledim ve kendisi onu çok kırdığımı beni karşılıksız beklediğini böyle bişeyi haketmediğini söyledi ben yine telafi etmek istediğimi sölesemde zaten aramızda bişey yoktu burdaki bi tanıdıktım senin için ( daha once ben böle demiştim) boşver o yüzden dedi bende istemiyomusun yani dedim evet istemiyorum dedi bende tamam o zaman dedim ve yazmadım sonra yarım saat geçince bu sefer sizli bizli bi şeklde kapsının her zaman babam ve bana acık olduğu her konuda yardmcı olabileceğini söyledi bende bir daha onu rahatsız etmiycegmi ben ona samimi bi şekilde kendimi açtığımı söyledim ama istemiyosun anladım ben deyip yeter artık kendimi uzatan taraf gibi hissediyorum dedi ve o mesajdan snra hiç bişey yazmadı.

diyeceksiniz ki e kızım derdin ne senin bu kadar okutturdun bize kızlar o gün bugundur elim telefonda bekliyorum her gece rüyamda goruyorum gun içerisinde hep konuştuğumuz seyler aklma geliyor. bana ne oluyor böyle aşık mı oldum ben üstelik beni artık istemeyen birine gerçekten kafam takıldı msj atmak istiyrum bu seferde ne yüzsüzsün sen diyip vazgeçiyorum lütfen bana bi akıl verin. Bence o gün hislerim doğruydu böyle kolay vazgeçmesi ne bileyim :KK43: ben asıl kendimi anlayamıyorum beni bi silkeleyin lütfen
Ne kadar çocukca davranmşsın.Daha henüz birşeyler oturmamış.Gerçi otursa bile farketmez,bir insan sana hemen cevap vermedi veya çevrimiçi diye bu tepki ne ki?İşi de olabilir,bir arkadaşıyla da görüşüyor olabilir.Hemen suçlamalar,yalancı demeler.Bence görüşmeye başladığınızda tanıdıkça bazı şeyler kafasına tam yatmadı.Sen de böyle bir hareket yapınca soğudu.

Çok sabırsızsın.Hemen arıyorsun mesajlar atıyorsun,bu sefer duygularını açıyorsun.....Gerek yok ki bunlara.Sen niye kendini küçültüyorsun.Bırak.Boşver.Zaman geçsin.Eğer duyguları sağlamsa gelecektir.Gelmezse,sağlam duyguları yoktur sana karşı.Böyle herşey hemen olsun diye çırpınma.Zaman.

ben asla iş konusnda kimseye trip atmam kimseden mesaj beklemem cunku çalışan insanlarız ama toplantıdayım dediği sırada whatsapda çevrimiçiydi bunu görmem beni delirtti evet yine de haklısınız resmen blöf yaptım elimde patladı ama inanın değişik bi histi

wassapı açık bırakmış olabilir bana oluyor bazen uzun süre çevrimiçi kalıyorum o sırada toplantıda olabiliyorum. ama erkek bu belli olmaz belki de siz haklısınızdır. sadece peşinizden koşulmasını istemişsiniz trip yaparak ama o da koşmamış bitirmiş. unutup önünüze bakın kafi. iletişime geçmeyin. şu saatten sonra atacağınız her adım sizi daha ezik görmesine sebep olur. he o iletişime geçerse yine ağırdan alın.

Kızlar kesinlikle yazmıyorm aramıyorm hatta dün burda yazılanları okuduktan sonra da kendime geldim. Beni eleştiren arkadaşlarda olmuş doğrudur zaten ilk defa böyle birşey başıma geliyor ama zaten bu son olaya kadar abartılcak hiçbişey yasamadım son olaydada dediğim gibi değişik bi hissiyattı o an bunu hissetim sonrada alısmıs oldugum ilgi yuzunden yalnızlık cektim. Şimdi buyuk konusmak istemem ama yazsa bile cevap vermem kaldı ki yazcagını hiç sanmıyorm coook sagolun beni kendime getirdiniz

Birisi sana gercekleri soylese belki vazgecersin adama yazip durmaktsn. Evet cok yuzsuzsun. Bi agzina etmedigi kalmis adamin hala mesaj yazmak istiyorum diyorsun. Yalnizliktan birine piskopat gibi sarip, boylesine kotu bi intiba yaratmaktansa, nerde aksam orda sabah etmeyi tercih ederim.

Birisi sana gercekleri soylese belki vazgecersin adama yazip durmaktsn. Evet cok yuzsuzsun. Bi agzina etmedigi kalmis adamin hala mesaj yazmak istiyorum diyorsun. Yalnizliktan birine piskopat gibi sarip, boylesine kotu bi intiba yaratmaktansa, nerde aksam orda sabah etmeyi tercih ederim.

KIBledim bunu, konu sahibesi dersini almis, yeter bence. Soylediginiz seyler, kelimeleriniz ve uslubunuz cok cirkin.

Cok afedersiniz de siz nerden biliyosunuz adama yazıp durduğumun burada her yapılan eleştiriye yapılan dalga geçilmelere kotu cevap vermediğim için böyle konusuyosunuz değil mi? sizi rahatlatayım ben bir kere mesaj attım istemiyorum dedikten sonrada günlerdir yazmadım yazmıycam da.. bazen burda ki hanımları anlayamıyorum hemen birini ezmek yüklenmek istiyosunuz ben sadece fikir almak istedim benim mesajlarımı okursanız ne kadar özeleştiri yapabildiğimi de görürsünüz.

Kızçelerim merhaba uzun zamandır geceleri yatmadan önce burayı okuyorum. Bu akşamda kafamı çok meşgul eden Bir şeyi size sormak için konu açıyorum lütfen fikirlerinizi söyleyin zira bugünlerde tek derdim buymuş gibi kafa takıyorum...
Konuma gelirsek 22 eylül de güzel ülkemizin nadide bir doğu iline öğretmen olarak atandım tabi ki bunun için çok çok mutluyum. Babamla birlikte buraya gelip ev tutana kadar bi otele yerleştik. Otelde iki gün boyunca kaldık sonra eve çıktık. İşte her şey bu esna da başladı. Dersten çıkıp öğretmenler odasına gelmiştim diğer arkadaşlar size bi çiçek geldi dedi tabi o an çok şaşırdım. Burada kimsem yok çünkü. Neyse bi baktım ki üstündeki kartın üzerinde yeni okulunuzda başarılar dilerim diye bi notla birde gönderenin kartı. Kim dersiniz kaldığımız otelin genel müdürü tabi ben vay be ne kadar düşünceli insanlar şehirlerine gelen öğretmene böyle bi incelik falan yapıyolar diye bu adamı teşekkür etme amaçlı aradım gerçekten de o an hiç farklı bişey düşünmedim. kendisi ile cok kısa bi görüşme yaptım cok teşekkür ettiğimi söyledim ve kapattık.
Daha sonra mesajlar atmaya başladı. işte ben o zaman bişeyler olduğunu anladım. Mesajlar yüzeyseldi ben de gayet soğuk kısa cevaplar veriyordum çünkü ilk esna da tipime uygun biri olarak görmemiştim. Bu şahıs ev bulmamız konusunda falan da baya uğraşmıştı bu yüzden babamla da bi diyalogları vardı. Neyse çok uzatıyorum farkındayım bu şahıs her gun bi iki msj atıyordu ben ya hiç cevap vermiyodum ya da cok soğuk bişeler yazıyodum en son sizi rahatsız mı ediyorum dedi ve yavaştan niyetini açıkladı beni tanımak istediğini düşüncesinde çok ciddi olduğunu falan söledi bende gayet nazil bi şekilde böyle bişeyin cok gereksiz olduğunu söyledim. Bu da olsun bi gün niyetiniz gerekli olduğuna kanaat getirirse ben beklerim dedi. Bazen hayırlıyı beklemek ve sabretmek güzeldir dedi. İşte ilk bu sözleri ile dikkatimi çekti. Sonra bi kaç gün hiç yazmadı ta ki bayram için memlekete giderken otobüsteyken yazdı benimde zaten canım sıkılıyordu yoldan dolayı biraz normal cevap vermeye başladım.
Niye reddettiğimi kaygılarımı filan açıkladım. çünkü gerçekten böyle her önüne gelen kıza davranıyorsa bana göre biri değildi. Oda bunu ispatlamak için kendisini tanıtmasına izin vermemi istedi. Ben de aman ne olcak öyle bi tanışalım diyerek mesajlaşmaya başladım. o günden itibaren cok ilgili bi şekilde mesaj att buraya gelince görüşmek istedi tam üç kere görüştük ama bu görüşmelerde hep normal şeylerden bahsettik. Genelde mesajlarda biraz duygularını acıyordu yüz yüzeyken utandgıgını düşünüyordum. Ama mesajlarında hep benimle ilgili güzel şeylerdern bahsediyodu bende yavaş yavaş hoşlanmaya başlamıştım ama ona cok belli etmiyordum
sonra bi gün okuldan cıktımm eve geldim içim de kötü bi his oluştu bilmiyorum neden whatsapda çevrimiçi ama bana yazmıyordu ben öylesine birşeyler yazdım normal cevap verdi sonra dayanamadım bugun de cok sesizsin dedim toplantıdayım işler yoğun o yüzden dedi iişte bende o zaman devreler koptu uzun bi mesaj yazdım hayatımda en son isteyeceğim sey bi yalancının olması dedim böyle seylere gerek yok bana direk derdin neyse onu söyle ben sadece hayırlı olsun derim ama beni böyle kandırmana izin vermem dedim .ne diyosun anlamadım bitsin seni arıycam dedi hiç cevap vermedim sonra aradı açmadım sonra msj attı bende yeni biriyle tanımış olabilirsin belki eski sevgilinle barıştın bilmiyorum ama her ne ise buna gerek yok diyip seni siliyorum falan diyip faceden de sildim. bu arkadaştan da açıklama falan bekliyorum bi baktım ki sil nasıl istersen ben bişey yapmadım telefonumu açmıyosun ne odlguunu bi anlamadım gibi bişeyler yazdı.

sonra da herşeyi kabullenmiş oldu ve hiç yazmadı o kadar moralim bozuldu ki ben bekliyorum bi açıklama yapar söyler nebileyim ama yok. Bu böyle yapınca ben iyice delirdim sabahın bi körü aradım dedim bu belirsizlik cıldırtıyo beni dün ne oldu bana söyle ben rahatlıyım sonra yine konuşmayalım dedim . bu da bişey olduğu yok sen kendi kendine bişeyler duşundun beni cok agır ithamlar altında bıraktın ben senden soğudum yine de özür dilerim dedi kapatmak istedigni cok iyi anlayabiliyodm kapattık.

ve asıl bomba kızlar o gunun akşamı dayanamadım ve mesaj attım ani kararla hareket ettiğimi en azından onu yalancılıkla suçlamadan önce dinlemem gerektiğini söyledim özür diledim ona cok alıştıgımı telafi etmek istediğimi söyledim ve kendisi onu çok kırdığımı beni karşılıksız beklediğini böyle bişeyi haketmediğini söyledi ben yine telafi etmek istediğimi sölesemde zaten aramızda bişey yoktu burdaki bi tanıdıktım senin için ( daha once ben böle demiştim) boşver o yüzden dedi bende istemiyomusun yani dedim evet istemiyorum dedi bende tamam o zaman dedim ve yazmadım sonra yarım saat geçince bu sefer sizli bizli bi şeklde kapsının her zaman babam ve bana acık olduğu her konuda yardmcı olabileceğini söyledi bende bir daha onu rahatsız etmiycegmi ben ona samimi bi şekilde kendimi açtığımı söyledim ama istemiyosun anladım ben deyip yeter artık kendimi uzatan taraf gibi hissediyorum dedi ve o mesajdan snra hiç bişey yazmadı.

diyeceksiniz ki e kızım derdin ne senin bu kadar okutturdun bize kızlar o gün bugundur elim telefonda bekliyorum her gece rüyamda goruyorum gun içerisinde hep konuştuğumuz seyler aklma geliyor. bana ne oluyor böyle aşık mı oldum ben üstelik beni artık istemeyen birine gerçekten kafam takıldı msj atmak istiyrum bu seferde ne yüzsüzsün sen diyip vazgeçiyorum lütfen bana bi akıl verin. Bence o gün hislerim doğruydu böyle kolay vazgeçmesi ne bileyim :( ben asıl kendimi anlayamıyorum beni bi silkeleyin lütfen
kusura bakma ama cok tuhaf davranmissin.. birincisi, sevgilin degil ve mesafeli davrandim diyorsun, kalkip adama (bi de kesin bsy yok, adam gercekten yogun olabilir) catir catir hesap sorup, iddialarda bulunup ustune yersiz tonla trip atmissin.. adam da gercekten sogumus olabilir.. hani gercekten dengesiz bi hareket ve seni boyle davranan biri gibi gormustur.. kendini koysana bi yerine.. bi anda yaftalaniyosun, suclamalara maruz kaliyosun, hesap soruluyo ve aciklaman bile dinlenilmiyo, hem de karsidaki daha hicbiseyin degil.. bence siz de birakin, ustelemek iyi olmayacak..

Son düzenleme:
Bence o adamın elinde bir kaç kadın var epeyde deneyimli

artık yazmayın ona bence

adınızdanda arkanızdan hoş şeyler söylemeye bilir ne kadar cesursunuz ben korkardım

Back