• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neler oluyo böyle :(

Elde edene kadar uğraşırlar sonra da kaçarlar. Bunları çözebilen var mı?
Ilgiyi seven birisin bence, şuan uyguladığı taktik seni delirtmek zaten, bence peşinden koşma, ağırdan al, mutlaka yazacak.

Peki delirtmekteki amac ne? Cidden anlamak istiyorum ben bunu

Yakisikli prens prensesin pesinden koşar, prenses asla yüz vermez. Sonra prensesin de gönlü kayar. Bu arada yakisikli prens bir kurbagaya dönüşür. Prenses de bir dev'e. Prens yalan soyler, prenses de bitirir ama yargisiz infaz yaptigi için pisman olur ve birden ezilir buzulur af diler, ama iş isten geçmiştir. Bizim kurbağa nehrine dönmüştür. . Boyle iste..

Ya öyle öyle de.
Anlayamadım ben hala.
Ben hala doğru mu okudum diye dönüp dönüp okuyorum.
Adam size ''toplantıdayım'' diyor.Siz de bunun üzerine trip mi atıyorsunuz ? Hayır toplantıda değildi belki morali bozuktu adamın.Onun yerine biraz bekleyip öyle konuşamaz mıydınız konu sahibi ? Adamın eski sevgilisinden vs. falan bahsetmek niye ? Daha önce böyle bir diyalog mu geçti aranızda ? Ha eğer geçmemişse ben o adamın yerinde olsam asla arayıp özür dilemezdim sizden.Çok üzgünüm ama ben sizi haksız buldum.Çok çocukça bir trip atmışsınız şahsi görüşüm.

Peki delirtmekteki amac ne? Cidden anlamak istiyorum ben bunu
ego tatmini...

Konu sahibi arkadaşım boşluktasın önemseme nasılsa geçer de ...ben ne zaman artık kötü bir şey yaşasam amaaan bu da geçer diyorum ve öyle deyince daha çabuk geçiyor inan ki...

tam eski Türk filmleri gibi olmuş, ama derdinizi çok güzel yazıya dökmüşsünüz. ben kadınların 6. hissine çok inanırım. sanırım bişiler hissedip böyle hırçınlaşmışsınız ama adamın anlattıkları doğru da olabilir. keşke daha sakin davransaydınız. ama çok naif bir adammış yahu bu kadar çabuk vazgeçilir mi?
siz bir daha iletişim için çabalamayın, elinizden geleni yapmışsınız.

kesinlikle inanılmaz bi histi bence doğruydu da ama işte sonradan aptal gibi yazmasaydım gayet de iyiydi şimdi gerekiz yere kendimi düşürmüş oldum :( gerçekten buradan bakıldığında cok basit bi kızmışım gibi gorulbilir ama o yazmadan hiç yazmadım hiç görüşelim demedim bi kaç kere hep erteledim görüşmeleri kısa tuttum bir seferinde zorla hesabı kendim ödedim sırf para yiyen kız gibi gorunmeyim diye kendisi de bakıldığında öyle çapkın biri gibi durmuyodu niyeti ciddi gibiydi bilmiyorum sanırım yalnızımm başka bişey değil bu

Sizi tanıdıktan sonra birbirinize uygun olmadığinızı düşünüp vazgeçmiş, bunuda sizi kirmadan uzaklasarak göstermiş olabilir.

Ya öyle öyle de.
Anlayamadım ben hala.
Ben hala doğru mu okudum diye dönüp dönüp okuyorum.
Adam size ''toplantıdayım'' diyor.Siz de bunun üzerine trip mi atıyorsunuz ? Hayır toplantıda değildi belki morali bozuktu adamın.Onun yerine biraz bekleyip öyle konuşamaz mıydınız konu sahibi ? Adamın eski sevgilisinden vs. falan bahsetmek niye ? Daha önce böyle bir diyalog mu geçti aranızda ? Ha eğer geçmemişse ben o adamın yerinde olsam asla arayıp özür dilemezdim sizden.Çok üzgünüm ama ben sizi haksız buldum.Çok çocukça bir trip atmışsınız şahsi görüşüm.

ben asla iş konusnda kimseye trip atmam kimseden mesaj beklemem cunku çalışan insanlarız ama toplantıdayım dediği sırada whatsapda çevrimiçiydi bunu görmem beni delirtti evet yine de haklısınız resmen blöf yaptım elimde patladı ama inanın değişik bi histi

öncelikle cok sagolun yanıt için yanlış anlamışsınız hemen açıklayım tanıdık derken ben öyle diyordum kendisi için benm burda arkadaş olarak bi tek seni tanıyorum diyodum yani önceden tanıdık değildi. kesinlikle otelde adamın farkına bile doğru duzgun varmadım sadece bi gun yol tarif etmesini istedim o kadar yani hiç dikaktimi çekmedi öyle bi tip değil yani çapkın gibi. cicek de kartı vardı numarada ordan[/QUOT ben bu kızları anlamıyorum . Okul orada sen oradasın , sizden hoşlanan ve niyeti iyi olan bir adam , sizden görüşme talep eder ve insan gibi adam gibi bunu dile getirir. Sonra makul ölçülerde görüşme başlar yüzyüze vs. Şu ne .ok yaptığı belli olmayan , kaçak göçek iş yapan simsarcılardan uzak durun .kedi,fare oyunu yapıp kadına aşkını itiraf ettiren erkek tehlikeli erkektir . Sizde sağduyularınızla bunu hissetmişsiniz zaten .

Sizi tanıdıktan sonra birbirinize uygun olmadığinızı düşünüp vazgeçmiş, bunuda sizi kirmadan uzaklasarak göstermiş olabilir.

bunuda düşündüm ama o gun ben öyle yapana kadar gayet ilgiliydi her gun daha da arttı bu ilgisi ben onu frenliyordum yani o gun bişey oldu ya benim hissetiğim gibi ya da ben öyle yapınca buna yalancı fala diyip telefon açmayınca ben bununlamı ugrasıcam dedi bunun gibi bişey

:KK61:Ahh ahh kardesim konunuzu okurken cok duygulandim çünkü benimde basimdan gecen bir olaya benziyor:110:
Bende hayatimda ilk defa bir erkegi Allah icin sevdim ve acildim ilk etapta cok güzel konustuk tam istediğim gibi biriydi ama olmadi beyfendi istemedi ben mafoldum aylardir agliyorum geri doner belki diye bekliyorum dediginiz gibi mesaj atmak istiyorum ama ne yuzsuzsun der diye atmiyorum ve dua edip dönmesini bekliyorum :KK61:
Ve suan gulden karabocekten sevmez olaydimi dinliyorum ve sizede armağan ediyorum:KK61:
İnsallah hersey gonlunuzce olur

çok uzun okuyamadım bırı özet geçse ne iyi olur bı yandan da merak ediyorum:oops:
öğretmen olarak doğuya atanmış. orda bi otele yerleşmişler. otel sahibiyle arkadaşlık etmeye başlamışlar. adam vatsapta online ken toplantıdayım bitince ararım deyip buna yazmayınca kız atar yapmış ayrılmış. şimdi pişman.adam tekrar kabul etmiyo.

bunuda düşündüm ama o gun ben öyle yapana kadar gayet ilgiliydi her gun daha da arttı bu ilgisi ben onu frenliyordum yani o gun bişey oldu ya benim hissetiğim gibi ya da ben öyle yapınca buna yalancı fala diyip telefon açmayınca ben bununlamı ugrasıcam dedi bunun gibi bişey

Bence son dediğiniz. Eğer adam olgunsa, sizin bu davranişinizdan sonra başlamadan bitsin demiştir.

:KK61:Ahh ahh kardesim konunuzu okurken cok duygulandim çünkü benimde basimdan gecen bir olaya benziyor:110:
Bende hayatimda ilk defa bir erkegi Allah icin sevdim ve acildim ilk etapta cok güzel konustuk tam istediğim gibi biriydi ama olmadi beyfendi istemedi ben mafoldum aylardir agliyorum geri doner belki diye bekliyorum dediginiz gibi mesaj atmak istiyorum ama ne yuzsuzsun der diye atmiyorum ve dua edip dönmesini bekliyorum :KK61:
Ve suan gulden karabocekten sevmez olaydimi dinliyorum ve sizede armağan ediyorum:KK61:
aylardır geçmedi mi ya inşallah böyle olmaz inşallah benim saçma kuruntularımdan biridir sizede allah yardım etsin

ben asla iş konusnda kimseye trip atmam kimseden mesaj beklemem cunku çalışan insanlarız ama toplantıdayım dediği sırada whatsapda çevrimiçiydi bunu görmem beni delirtti evet yine de haklısınız resmen blöf yaptım elimde patladı ama inanın değişik bi histi

İş konusunda değil ki söylediğim.
Eğer o an yalan söylediğini hissediyorsanız,biraz bekleyip daha doğru bir zamanda sormak daha mantıklı olmaz mıydı ? Hem yalan söyleyecek bahanesi de kalmazdı o zaman.Belki adamın canı sıkkındı o an konuşmak istemedi kimseyle o yüzden kısa kesti.Bir anda çıkıp da ''eski sevgilinle barıştın di mi sen ? benimle oynayamazsın '' demek pek mantıklı gelmedi bana açıkçası.Adamın yerinde olsaydım ve bir insan bana böyle bir şey itham etmiş olsaydı haksız yere asla dönüp o insandan özür dilemezdim.
Neyse...Olan olmuş artık sıkmayın canınızı,karşınıza istediğiniz gibi birileri çıkar umarım :)

öğretmen olarak doğuya atanmış. orda bi otele yerleşmişler. otel sahibiyle arkadaşlık etmeye başlamışlar. adam vatsapta online ken toplantıdayım bitince ararım deyip buna yazmayınca kız atar yapmış ayrılmış. şimdi pişman.adam tekrar kabul etmiyo.
vay arkadaş:KK70: çok güzel özet :KK25:

dikkatli olun bazı insanlar yalnız yaşayan kadınlara takılır istediği şeyi yaşayamayacağını anlayınca da terkeder.

Bence son dediğiniz. Eğer adam olgunsa, sizin bu davranişinizdan sonra başlamadan bitsin demiştir.
evet kesinlikle olgun bi tipti yani kızlar yanılmış olabilirim tabi ki bilemem ama cidden öyle çapkın biri değildi hiç bişey için zorlamadı gayet duzgun mesajlar attı ben cevap yazdıysam yazdı ben yuz verdiysem biraz konuşmaya başladı hatta ben babam görse cok utanırm falan dedim bende cok utanırım böyle şeyden hiç hoşlanmıyorum sen izin versen ben konuşayım dedi bende daha ortada bişey yok niye konusucaksın dedim yuz yüzeyken gayet arkadaş gibi ordan burdan konuştuk mesajda bazen yazıyodu iyi ki geldin buraya sen geldikten sonra cok mutluyum aklımda hep sen varsın senin aramanı bekliyorum senin yazmanı bekliyorum falan dedi ne bileyim etkilenmişim :( o gun harici hiç öyle cevrim içi olma durumunu hissetmeidm o gun farklıydı

Otel sahibi bey kaç yaşında evli olma ihtimali var mı?

'' Bir erkeğe açılmak'' işte bunu nasıl yapıyorsunuz anlamadım.Aşkınızdan ölsenizde ilk söyleyen taraf siz olmayacaksınız. Adam bu aşkla benim peşimde dolanır durur deyip tabanları yağlamış..
Ağlamayın ayrıca gözlerinize yazık. Açın ordan şıkıdım şıkıdım bir parça. Ohhhh :KK54: Tamam unuttunuz gitti işte :)

Adam hiçte masum gelmedi bana.İstediği sanki buymuş gibi elde edince de yüz çevirmiş,bilemedim ama adamın niyeti iyi değil diyebilirim.Hiç uğraşmayın...

Back