• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neler oluyo böyle :(

Size soğuk davrandigi ve reddettiği için takildiniz başka bi şey degil

:KK61:
aylardır geçmedi mi ya inşallah böyle olmaz inşallah benim saçma kuruntularımdan biridir sizede allah yardım etsin

Sagol canim Rabbim sizinde yardimciniz olsun

Yok 5 ay oldu gecmedi ve de gececek gibide degil
Birde cevremdekiler yada baska kişiler istemeye geliyor kimseye evet diyemiyorum ondan başkasini istemiyorum cok kotu haldeyim ya :( o_O:KK61:

Unut gitsin....
Seni ilgisine alistirdigi icin hayatinda bi bosluk duyman normal.
Adami yalancilikla itham etmissin, ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem ama daha tanima asamasinda adama atar yapman hos olmamis.
Hayirlisi de kapat konuyu. Gul gibi meslegin var, isine odaklan. Hayirli olsun bu arada ogretmenligin...

Otel sahibi bey kaç yaşında evli olma ihtimali var mı?
29 yaşında evli olma ihtimali hiç yok cunku ben burda babamla yasıyorum şu an da ve arada bir kendisi ile gorusuyolar birde devamlı mesaj atan biriydi yani öyle bişey hiç hissettirmedi cesaret edemez zaten

Unut gitsin....
Seni ilgisine alistirdigi icin hayatinda bi bosluk duyman normal.
Adami yalancilikla itham etmissin, ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem ama daha tanima asamasinda adama atar yapman hos olmamis.
Hayirlisi de kapat konuyu. Gul gibi meslegin var, isine odaklan. Hayirli olsun bu arada ogretmenligin...

cook teşekkür ederim zaten okuldayken hiç aklma bile gelmiyor ben sadece böyle tam bi anlayamadım ya içimde kaldı dert oldu

Ne kadar kisa surelerde birilerine alisabiliyo insanlar : / Daha kac gumdur tanidigin insan ne geregi var okadar ergen sevgili tribi atmaya? Ki daha adam senin hic bi'seyin degilken... Ben olsam direk sanane derdim bu kadar kiyamet koparmaya... Su anda da sirf ilgiyi kestigi icin ego yapiyosun baska bi'sey degil.

'' Bir erkeğe açılmak bunu nasıl yapıyorsunuz anlamadım.Aşkınızdan ölsenizde ilk söyleyen taraf siz olmayacaksınız. Adam bu aşkla benim peşimde dolanır durur deyip tabanları yağlamış..
Ağlamayın ayrıca gözlerinize yazık. Açın ordan şıkıdım şıkıdım bir parça. Ohhhh :KK54: Tamam unuttunuz gitti işte :)

Ayy canim sorma ya ettim bi hata
Sonundada cok pisman oldum ama is isten gecti
Gorsenz hala inananiyorumacildim.. ben o cekingen ben
Nasilda acildim??
İste ask insana herseyi yaptiriyor
İlk defa bi adami cok sevdim..
Simdi bi umut bekliyorum belki doner diye..
Adina yazmadigim siir kalmadii
Seytan diyor gonder ama
Aslaaa o kadar gurursuz degilim..
Yokk cnn yok gulemiyorm hep dertli sarkilar aciyorm valla :(

Yasaklaradles34, post: 37383776, member: 632157"]aynen öyle elimin altındaydı şimdi ulaşamadım sanki ulaşsam hiç hevesim olmıycak gibi yoksa gerçekten hadi çıkalım dese yine uzatırdım[/QUOTE]
Yasaklar engeller her zaman daha cok istenir biliyorsunuz ki sadece takinti sizi reddettiği için kurtulun bu düşünceden gencecik bi memursunuz daha neler cikar karsiniza

Sacmalamissiniz bence, adam toplantidayim , isim var demis, siz de yalanciya ihtiyacim yok biibibib yazmissiniz, ne alaka? Adam muhtemelen bu ne diyor diye dusunmustur, zira ben de oyle dusundum. Adam kaxmis, canini kurtarmis resmen.

Sacmalamissiniz bence, adam toplantidayim , isim var demis, siz de yalanciya ihtiyacim yok biibibib yazmissiniz, ne alaka? Adam muhtemelen bu ne diyor diye dusunmustur, zira ben de oyle dusundum. Adam kaxmis, canini kurtarmis resmen.

o derece mi ya :( ama o gun cok farklı bi histi sonuçta kendiside bi açıklamada bulunmadı kabullendi hemen belkide en hayırlısı bu oldu ben evet gereksizce fevri davrandım hatta en buyuk hatam gidip mesaj atmak oldu ama işte birden bire boşta kaldım gibi hissetim garip bi durum buraya yazmak cok iyi oldu gercekten

Bence de biraz erken başlamışsınız. Benim de doğuda ilk yılımda okula gelen bir müteahhit gece öğretmen evini aradı (bir dönem öğretmen evinde kaldım) sesi heyecandan nasıl titriyor, niyetinin iyi olduğunu falan söyledi... Nasıl korktuğumu anlatamam, mafya mıdır, aşiret midir ne olduğu belli değil, belki de evlidir... Hiç bir fikrim yoktu, yeniydim de daha doğuda. O ay dönem kapanıp tatile girene kadar yaşadığım korkuyu anlatamam, siz iyi cesaret eylül aynda başlayıp ekimde bu boyuta gelmişsiniz. hiç bir şey olmasa bile adınızın çıkmamasına dikkat etmelisiniz, nereden gittiniz oraya bilemiyorum ama ben İzmir den gittiğim için bir ön yargıda oluşabilirdi rahatlıkla üzerimde. Aman diyim, daha temkinli adımlar atın,bir daha mesaj atmayın, zaten şüphelendiğiniz gibi bir durum yoksa arar yine bir süre sonra sizi.

o derece mi ya :KK43: ama o gun cok farklı bi histi sonuçta kendiside bi açıklamada bulunmadı kabullendi hemen belkide en hayırlısı bu oldu ben evet gereksizce fevri davrandım hatta en buyuk hatam gidip mesaj atmak oldu ama işte birden bire boşta kaldım gibi hissetim garip bi durum buraya yazmak cok iyi oldu gercekten

Valla ben aynen boyle dusundum. Yani adam isim var demis, eee n evar bund yani, isi olamaz mi , niye yalancisin diye ustune atildiniz kardes ?

Simdi orda, doguda tek basiniza yalniz olmak kolay degil tabi; kendi memleketinizde olsaydiniz belki bu tepkiyi vermezdiniz, ya da aman bana ne yuz vermezse vermez der gecerdiniz ama su an farkli bir durumdasiniz.

Olan olmus, uzulmeyin bence, daha da mesaj ne atmayin. Umarim size donus yapar.

Sizde kusura bakmayin basta agirdan satip yok gereksiz bilmem ne yapip %90 gorusup sonra hoslanan adami bezdirip sakız olan tiplerdensiniz ve adam yazmadi diye cildirip sacma sapan cocuk gibi seyler yazip sonrasindada adama biseyler yazip aramaya devam etmissiniz heralde soguyacak dahada sakız olursaniz dahada sogur baska birsey olmaz

Adam sizden hoslanmis tanimak ostemis. Tanima surecinde siz sacmalamissiniz. Adam da haliyle bi toplanti icin bana bunlari yapan yarin bir gun neler yapar diye kurtarmis kendini sizden. Bence ergen psikolojisinden kurtulmadan ciddi bir iliski dusunmeyin.

Aranmamanın verdiği psikolojiyle aşık mıyım diyorsunuz.
İlgi görmek hoşuna gitmiş ilgi kesilince de arar olmuşsunuz o üzerinize düşüşleri.
Bence tavrınız çok fevri olmuş.
Acele etmişsiniz o ayrı.
Roman ya da filmlerde ki doğu ilinde bir öğretmen ve o ilden delikanlıyla sevda hikayesi gibi bir hayal dünyası kurulmuş...
Roman film değil hayatın gerçeklerine odaklanın siz öğretmensiniz önceliğiniz göreviniz olmalı derslere tam gaz başlamadan gönül işlerine girişmeyin.
Adınız çıkabilir temkinli olun şerefli bir meslek yaptığınız işinize odaklanın.
Aramayın ararsa fazla yüz vermeden kararında görüşürsünüz.
Sakın mesaj arama şu bu yapmayın.

Adam toplantidaysa neden whatsapta cevrimiciymis ki? Herkes ergen tribi vs demişte daha ilk heyecan,kiskanclik,delirmek:-) Arkadaşım suclama kendini cabuk başlayan cabuk biter. Adam sizi tanimaya çalıştı bakti ki is cikmaz vazgecti yada baska birini buldu. Deger verse hosuna bile giderdi kiskanman o yüzden unut o adami bosverrr

henüz tam olarak bir ilişki başlamamışken kıskançlığınızı belli etmişsiniz adam da korkmuştur sonrası için.ama her şerde bir hayır vardır.böyle olması daha iyiydi belki de kötü olacaktı ilişkiniz.bundan sonra ki ilişkilerinizin daha sağlıklı olması için bunu yaşamanız gerektiğini düşünün kendinizi üzmeyin artık.her musibet ilerisi için bir tecrübedir.

Açıklama yapmasını beklemişsiniz ama demek ki açıklanacak bir şey yokmuş.
Adamın gerçekten toplantıda olma ihtimalini neden düşünmediniz de direkt gerçekleri söyle diye patladınız?
Güven probleminiz var sanırım.

Back