- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylardır geçmedi mi ya inşallah böyle olmaz inşallah benim saçma kuruntularımdan biridir sizede allah yardım etsin
aynen öyle elimin altındaydı şimdi ulaşamadım sanki ulaşsam hiç hevesim olmıycak gibi yoksa gerçekten hadi çıkalım dese yine uzatırdımSize soğuk davrandigi ve reddettiği için takildiniz başka bi şey degil
29 yaşında evli olma ihtimali hiç yok cunku ben burda babamla yasıyorum şu an da ve arada bir kendisi ile gorusuyolar birde devamlı mesaj atan biriydi yani öyle bişey hiç hissettirmedi cesaret edemez zatenOtel sahibi bey kaç yaşında evli olma ihtimali var mı?
Unut gitsin....
Seni ilgisine alistirdigi icin hayatinda bi bosluk duyman normal.
Adami yalancilikla itham etmissin, ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem ama daha tanima asamasinda adama atar yapman hos olmamis.
Hayirlisi de kapat konuyu. Gul gibi meslegin var, isine odaklan. Hayirli olsun bu arada ogretmenligin...
'' Bir erkeğe açılmak bunu nasıl yapıyorsunuz anlamadım.Aşkınızdan ölsenizde ilk söyleyen taraf siz olmayacaksınız. Adam bu aşkla benim peşimde dolanır durur deyip tabanları yağlamış..
Ağlamayın ayrıca gözlerinize yazık. Açın ordan şıkıdım şıkıdım bir parça. Ohhhh Tamam unuttunuz gitti işte :)
Sacmalamissiniz bence, adam toplantidayim , isim var demis, siz de yalanciya ihtiyacim yok biibibib yazmissiniz, ne alaka? Adam muhtemelen bu ne diyor diye dusunmustur, zira ben de oyle dusundum. Adam kaxmis, canini kurtarmis resmen.
o derece mi ya ama o gun cok farklı bi histi sonuçta kendiside bi açıklamada bulunmadı kabullendi hemen belkide en hayırlısı bu oldu ben evet gereksizce fevri davrandım hatta en buyuk hatam gidip mesaj atmak oldu ama işte birden bire boşta kaldım gibi hissetim garip bi durum buraya yazmak cok iyi oldu gercekten
Peki delirtmekteki amac ne? Cidden anlamak istiyorum ben bunu