- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
Canım şöyle söyleyim kızımı öyle bi büyüttükki tabiri caizse pamuklara sardık.yazın sıcak dedik çıkarmadık.kışın soğuk dedik çıkarmadık.azıcık yel esse yazın bile aman hasta olur dedik.sonuç mu sürekli hasta oluyo.3 yaşından beri astımı var.şimdi 5,5 yaşında şuandada ateşli yatıyo.eğer öyle korumayla bi çocuk hasta olmasaydı valla bizimki asla hasta olmazdı.ama sizide anlıyorum.benim eşimde çocuk konusunda fazlaca hassas.bakıcı evet.. en azndna laf söylerdin yapma derdin yapmazdı cıkma derdin cıkmazdı..
ben haklımıyım eşm haklımı yoksa abartıyormuym ya allahaşkına
cıkılacak hava var cıkılmck hava napacam nolur yol gösterin bana sinirden kendimi yiyorm su anda
kapalı mekanlar özellikle avmler 2 yaşına kadar çok sakıncalı. hepimizin sandığının aksine açık hava, soğuk hasta etmez. o kapalı mekandaki virüsler hasta eder.
ben her konuda yazıyorum. aile ilişkilerini zedelemek yerine bakıcı baksın çocuğa.
Benim annem de oğluma çeyrek taktı mevlidinde sonra evine giderken de KIZIM BEN SEN ELE KARŞI MAHÇUP OLMA DİYE TAKTIM ALTINI AMA SEN BANA ÇEYREĞİ VERME PARASINI VER dedi . Şok oldum.yerin dibine girdim yani.çeyregide o kalabalığın içinde alamadım gittim cüzdanımdan verdim parasını2. evliliği ni yapmış anneniz adama para yetiştiricek diye torununa parayla bakiyo hiç evlebmeseymis daha iyimiş bence.
Yok artiikBenim annem de oğluma çeyrek taktı mevlidinde sonra evine giderken de KIZIM BEN SEN ELE KARŞI MAHÇUP OLMA DİYE TAKTIM ALTINI AMA SEN BANA ÇEYREĞİ VERME PARASINI VER dedi . Şok oldum.yerin dibine girdim yani.çeyregide o kalabalığın içinde alamadım gittim cüzdanımdan verdim parasını
Keşke takmasaydında ele güne karşı mahcup olsaydım anne dedim böyle yapınca sen gözümde anneliğini bitirdin dedim ama sonuç ben nankör evlat ilan edildim.....
Millet torunu olunca yağdırıyor bizimkilerde paranın lafını ediyor
Nasıl söyleyebildi bunu aklım almıyorBenim annem de oğluma çeyrek taktı mevlidinde sonra evine giderken de KIZIM BEN SEN ELE KARŞI MAHÇUP OLMA DİYE TAKTIM ALTINI AMA SEN BANA ÇEYREĞİ VERME PARASINI VER dedi . Şok oldum.yerin dibine girdim yani.çeyregide o kalabalığın içinde alamadım gittim cüzdanımdan verdim parasını
Keşke takmasaydında ele güne karşı mahcup olsaydım anne dedim böyle yapınca sen gözümde anneliğini bitirdin dedim ama sonuç ben nankör evlat ilan edildim.....
Millet torunu olunca yağdırıyor bizimkilerde paranın lafını ediyor