Ben'le ilgili bilgiler...

merhaba arkadaşlar eğer sağlık güvenceniz varsa devlet karşılıyo ben ve arkadaşım aldırdık 5 kuruşta ücret ödemedik.

kızlar benim de yüzümde 3 tane ben var ama etbeni değil fakat rahatsız oluyorum. sonradan çıktı önce nokta kadardı giderek büyüdüler. tıp fakültelerinde tanesini 100 liraya yapıyorlar bilginiz olsun.doktorla görüştüm ameliyat durumunu kazıma yöntemi varmı o zaman iz kalmaz dediler. fakat eğer siyahlık derindeyse eğer normal operasyon yapıyorlarmış ki o zaman da dikiş izi kalıyor dediler ve vazgeçtim ben. suratımda dikiş izi olmasından sa benler dursun daha iyi.

sevdacicegiyim benlerini lazerle aldırdıgın yeri bana ö.m ile atabilir misin? Ben de aldırmak istiyorum. Senin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum.:teytey: Bana deri benlerin alınamadığını alınsa bıle çok kötü iz kaldığını söylemişlerdi.:çok üzgünüm:

emocum, bende temmuz ayında yüzümden 2 tane ben aldırdım. gözümün altından alınana 2 dikiş çenemdekinede bir dikiş atmışlardı. gözümün oradaki dikiş o kadar kötü duruyorduki görenler keşke ben dursaydı bundan iyiydi dediler. benim hatam genel cerrahi doktoruna gitmişim aslında plastik cerrahi olmalıymış ne bilem ben. başka bir doktor dikişleri görünce " bu zamanda böyle dikişmi kaldı, çok kötü" dedi. ve bana bir jel verdi. dikişleri aldırınca onu kullandım ve hiç iz kalmadı. görenler şaşırıyor o dikişlerden bu kadarmı iz kaldı diye.jelin ismini vereyim diycem ama isim vermek yasak heralde. şöyle diyeyim, eczacılara HÜCRE TAMAMLAYICI JEL dersen anlarlar. sağlık güvencen varsa doktora yazdır yoksa pahalı oluyor. ben sağlık ocağında yazdırmıştım. normal fiyat 64,50 tl ben reçete ile 12 tlye almıştım. yara izini tamamen yok ediyor.benim dikişim çok berbattı adam resmen torba büzdürür gibi toplayıp bir dikişle halletmişti. dikişi aldırdığımda yeri yıldız şeklinde büzüktü. şükür şimdi neredeyse hiç iz kalmadı. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar eğer sağlık güvenceniz varsa devlet karşılıyo ben ve arkadaşım aldırdık 5 kuruşta ücret ödemedik.

merhaba,
siz nerde ve nasıl yaptırdınız paylaşabilirmisiniz,
benleri almadan önce test vs yapıldı mı, ne kadar süre de yapıldı ve iz kaldı mı?

ya benimde kollarimda benler cogaliyr sanki yada hep öyleydi ben farketmedim ama sonradan ciktigini bildigim benlerde var sanirim ( ne yapicaz buna karsi ben almanyada yasiyorum burada pekte günes yok e o halde neden cikiyor bu benler anlamis deilim ? cikmamasi icin sadece günes koruyucumu kullanmaliyim arkadslar ?

birde benimkiler deri beni derinin icinde aldirsam yavas yavas iz kalirmi? deri beni aldiranlar yazarsa cok sevinirim..

peki bir fotograf koyamaz mısnız? Lütfen yardımcı olursanız cok sevnrm.Bana da iz kalacagnı söylediler ama bazıları kalmadıgını da söylüyor.Çok kararsızım

kızlar nedir bu benlerden çektiğimiz ya... eskişehirde kendini hiç geliştirmemiş bu yönden (( yok mu normal leke şeklinde ben aldıran.. psikolojimi bozuyor ama korkuyorum zaten gidecek yerde yok ankarada tavsiyesi olan varmı...:95:

arkadaşlar lütfen bana yazarmısınız benim boynumda et beni vardı sonra biraz büyüdü ucu pembemsi bi renk oldu herangi bi acı kaşıntı yada agrı yok başına böyle bişey gelmiş olanınız varmı benin büyüklügü toplu igne ucu kadar cevplayanlara şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar lütfen bana cevap yazarmısınız benim boynumda küçük bi et beni vardı şimdi biraz büyüdü mercimek kadar pembemsi bi rengi var bu neden olabilir sizce var olan et benleri sonradan büyürmü ...

burada kimse dermatolog değil arkadaşlar, büyür mü büyümez mi? nedir ne değildir? bilemeyiz ki:)

bir dermatolog uzmanına görünün mutlaka...

yarın bende ben aldırıcam heycanlanıyorum

bugün cildiyeciye gittim. bi aletle benlerime baktı. 5tanesi risk taşıyomuş onlar alıncak

kardeşimin ben'i etrafında beyaz halka oluşmuştu Halo nevüs demiş doktor,kızlar bu rahatsızlık geçermi,hep şu üniversite sıkıntısı ,yoğun ders sanırım bağışıklık sistemini zayıflatırıyor.:26:

halo nevüsler ergenlik döneminde sıkça görülür, kontrol ettirin arada ama riskli değildir, geçiçidir.

Merhabalar ben izmirde yaşıyorum. 2 kaşımın ortasında ve yüzümde fazla kabarık olmayan benler var. Dokuz eylül üniv. hastanesinde lazerle aldırmayı düşünüyorum. Daha önce aldırıp memnun kaldığınız veya çevrenizden duyduğunuz bir doktor öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba sevdaçiçeğim ya bende istanbuldayım.Yüzümde 11 12 adet ben var.O medical i aradım da seans olarak yapıyormus ama bir yer daha var istanbulda o da tek seansta alıyor ilk ben için 350 sonraki ler için 100 100 ekleniyor.ama ikinci yer tek seansda yapıyor senin dediğin 3 4 seans da 3 4 se ans olurmu canım ya aradığımda bende şaşırdım tek seansta yapmak varken neden 3 4 seansda:S benlerin durumu nasıl şu anda bilgilendirirsen sevinirim :)

Ankara gazi üni. hastanesinde ben merkezi adlı bi bölüm açıldı benlernden şikayetçi olanlr oraya gidebilrler.bende sürekli kontrol altındayım.bikaçını ameliyatla çıkardılar ama tabi ssklı oldumdan para vermedm.benler gitti ama izleri kaldı bunlar beni daha çok rahatsz ediyolr ama bunlar için yapılack bişey yok.Ben aldırma işlemi çok basit ve ağrısz bi işlem aldırması gerkipte korkanlar varsa hiç boşuna stres yapmayın derim.

Arkadaslar benim Genital bolgemde var irice bir ben:S aldirmayi dusunuyorum ama malum yaz. Denize falan ne kadar sonra girilir bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…