• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

kolay gelsin, ben karatay diyetini pek bilmiyorum ama doğal beslenmeye çalışıyorum, bi de yediklerimin kalorisini hesaplayıp günde 1200 kcal i geçmemeye çalışıyorum inşallah zayıflarız

ilk günaydin benden olsun disari cok soguk aslinda disarda yürümeyi seviyorum ama evde yürüyecem mecburennnn

Günaydın herkese. Karatay kitabı yok ama kadının bütün videolarını dün oturdum izledim doğru şeyler söylüyor ekmek unlu mamuyler konserveler şeker yasak.ekmek yerine kuruyemişler yenecek..tereyağı zeytinyağı yenecek her yemektn doyana kadar yenebilir ama 3 öğün olacak arada 4-5 saat geçmeli.ve 8 den sonra yenmemeli diyor.light ürünler kullanılmayacak birde.3 gündür uyguluyorum bunları ve 3.gün bugün 64,400 geldim 600 gr gitmiş..

bugun benim doğum günüm akşama pasta sefası var ama şunu fark ettim kendimde ben diyet yapmıyorum herşey yiyorum ama az az mikatrlara dikkat ederek ve ara ögünler mutlaka var kendimi çok kısıtladıgım zaman yemek yeme krizine giriyorum kendime hakim olamıyorum.... nolcak böle ama ya...

bugun benim doğum günüm akşama pasta sefası var ama şunu fark ettim kendimde ben diyet yapmıyorum herşey yiyorum ama az az mikatrlara dikkat ederek ve ara ögünler mutlaka var kendimi çok kısıtladıgım zaman yemek yeme krizine giriyorum kendime hakim olamıyorum.... nolcak böle ama ya...

Canım zaten diyet gözüyle baktığımız an ( bende aynen böyleyim :)) bir kaç gün sonra bırakıyor gibi oluyoruz ya da bırakıyoruz.
Bende o yüzden evde olan yemeklerden az az yemeyi tercih ediyorum.Fakat şöyle yapıyorum.
Akşam yemeğinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum.Daha çok sebze veya protein ağırlıklı şeyler yiyorum.
Karbonhidratı sabah veya öğle yemeğinde kullanıyorum.Ve özellikle spor yapıyorsan benim spor hocamın da tavsiyesi spordan önce karbonhidrat ye.Spordan sonra yediğin karbonhidratlar yağa çevirir.
O yüzden spordan sonra proteinle beslen.Sebze yiyeceksen de yanına yoğurt koy.Ve her gün 1 kase yoğurt yemeye çalış.Light olmasına hiç gerek yok.
Ve şunu da söylemek istiyorum.Hiçbirimiz diyet gözüyle bakmamalıyız.Yoksa bıraktıktan belli bir zaman sonra yine eski kilolara dönüyoruz.En azından benim hep öyle oldu.Sağlık problemim de olduğu için.
Şimdilik bu kadar :) Başarılar canım tüm kızlarla beraber:16:

Bu arada sabah yine güzel bir kahvaltı yaptım.2 dilim ekmek eşliğinde :)
Öğleden sonra meyve yemeyi düşünüyorum sadece.
Akşamda 3 adet köfte,bol salata ve yoğurt yerim.En az 2 litre su gün içinde.
Ve bugün spor yok.Dinleniyorum :))

Birde twister denen şu aletten sipariş verdim kullanan varmı.

Spor salonunda yapan arkadaşlar var.Aletiyle değil ama dumbell eşliğinde.Yararlı olduğunu söylüyorlar.Link verebiliyor muyuz bilmiyorum
ama youtube da geçenlerde benim spor salonunda yaptığım mide hareketlerine benzer hareketler gördüm.
Bu konuda (link verme konusunda) bilgin varsa paylaşabilirim.
Seninle ve kızlarla:))

doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yıllara, ben de sizin gibiyim herşeyden yiyorum ama az az, yoksa patlamalar yaşıyorum, diyet krize giriyor :13::3:

kızlar merhaba

cadı doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara...

tesadüff dediğin aletten bende vardı sonra kızım üstünde zıplarken kırdı. :) ama makine zor olmasına rağmen zevkli ve acayip kilo verdiriyor. bende koşu bandıda var ama twistır gibi değil açıkçası. cd geliyor yanında 2 programı var 2 programda çok farklı hafif ve zor şeklince. ama çok iyi karar vermişsin. süper makine :) güle güle kullan ve inşallah incecik ol :) olalım :)

ben 2 gün sonra izmir bandırma İstanbul arası yolculuğa çıkıyorum bulursam karatay kitabını alıcam. hava soğuk demişsin lidyum neredesin.

Doğum günün kutlu olsun canım:)Nice güzel yıllara:16:

caaadiii arkadasim dogum gununu kutluyorum nice saglikli zayif yillar gecirmen dilegiyle..zeytin kitabi umarim alabilirsin bizede faydali bilgilerden aktarirsin..twister denen su aleti oylesine siparis verdim ama ise yariyor olmasina sevindim link konusunu hic bilmiyorum ama link kullananlarda var sik sik..

bugun yediklerime gelelim sabah balli sirkeli su,peynir yumurta zeytin ceviz domates oglen kiymali yumurta salata arada kayisi incir ceviz ve aksamda cor ba ve ayran la gunu kapatacagim umarim su icemiyorum ama 1 litre ancak..

bugun yediklerime gelelim sabah balli sirkeli su,peynir yumurta zeytin ceviz domates oglen kiymali yumurta salata arada kayisi incir ceviz ve aksamda cor ba ve ayran la gunu kapatacagim umarim su icemiyorum ama 1 litre ancak..

meraba tesadüf, ballısirkeli suyu neden içiyorsun merak ettim, bi de ben kendime su günlüğü tutuyorum, buzdolabıma bir kağıt yapıştırdım su içtikçe bir çizik atıyorum, hergün 10 bardak su içmeye çalışıyorum belki sana bi fikir olur, yoksa su içmeyi unutuyorum ben de

Back
X