• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

ilk günaydin benden olsun
dün cok yürümüsüm bacaklarim agriyor bantda 1 saat yürüdüm
3litre su 3 yesil cay kahvesiz yapamiyorum benim fazgecilmezim
menüm iyi gitti bu gün de 6 ögün beslenmeye devam ceviz demisken esimden ceviz istedim biraz al dedim
esimin birazi 10 kilo almis geldi aksam sok oldum ben biraz istemistim düsünün cok desem ne alirrr:1:

ilk günaydin benden olsun
dün cok yürümüsüm bacaklarim agriyor bantda 1 saat yürüdüm
3litre su 3 yesil cay kahvesiz yapamiyorum benim fazgecilmezim
menüm iyi gitti bu gün de 6 ögün beslenmeye devam ceviz demisken esimden ceviz istedim biraz al dedim
esimin birazi 10 kilo almis geldi aksam sok oldum ben biraz istemistim düsünün cok desem ne alirrr:1:

ikinci günaydında benden olsun çok güldüm eşinin haline benim eşimde aynı..ama dün ekmek yerine ceviz yemek beni çok acıktırmadı şekerimde düşmedi..daha kahvaltı yapmadım ballı sirkeli suyumu içtim..

merhaba kızlar yenigelen arkadaşlar hoşgeldiniz. gurubumuza katılacak olanlar 7 8 gün gibi bir süreçte belli olacak. katılımlara göre karar vericez. arasıra değide hergün emek vericek arkadaşlarla daha kolay olacağını ve daha iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.

bu arada tesadüf aşure 2 3 kaşıktan bişey olmaz çünkü bugün az yemeyi başarmışsın. moralini bozma bugün kaçırdıysan yarın daha hırslı olursun.

kilom :88,5

2. gün menüm

sabah ballı sirkeli su

öğlen yarım tabak kuru fasulye

ara bir mandalina

akşam ızgara tavuk bir bardak kola (tavuk ölçü yok doyuncaya kadar yedim ) 2 biber bir soğan 1 domates

böğürtlen çayı nescafe

2 litre su

bugün geç kaldım kusura bakmayın misafir vardı :)

ben hergün tartılıyomrum dünden bugüne 1,5 2 kilo arası vermiş gözüküyorum ama yanıltıcı olabiliyor. kızlar hergün tartılıp yazalım lütfen haftalık tartılmalar iyi olmuyor. haftada bir tartılırsak aralarda atıştırırız. her yediğimizi tartı bize söylüyor nede olsa :)

sağol canım ama o kadar aşure yapıp yememek çok zor oldu dün..yinede 3 kaşıkla atlattım neyseki..bende günlük tartılmak niyetindeyim.bugün yine 65.1 di kilom..ve ceviz gerçekten süpermiş..

Günaydın kızlar :)

Bugün klasik sabah kahvaltısıyla başladım.Maşaallah yedim de yedim :)
Öğleden sonra 1 kase yoğurt
Arada meyve yemeyi düşünüyorum.
Akşama da sebze yemeği,yoğurtla bitirmeyi planlıyorum.Umarım başarırım :)

Bu arada kızlar önümüzdeki hafta spor hocamla programımda değişikliğe gidicez.1-2 haftalık bir süreç hızlı kilo verme adına.O oluşunca sizede bilgi veririm.
Ve bu arada eğer karın bölgenizde yağlanma varsa spor yaptıktan sonra ya da yürüyüşten sonra mide hareketleri çalışırsanız.Daha iyi sonuçlar alabilirsiniz:16:

ben isterim seninde olmani ama zeytin ne düsünür bilemiyecem konuyu o acti daha benim alindigim bile belli deyil
senin kilon iyi benim kilomu görseniz bayilirsiniz epeydir tartilmiyorum tartiya bir ciktim tartinin dengesi bozuldu sabah yarim saat agladim vallaaa:14::14::14:

ama ağlama bi ara 107 e çıkmıştım beraber herşey olur ama diyetisyene git

ikinci günaydında benden olsun çok güldüm eşinin haline benim eşimde aynı..ama dün ekmek yerine ceviz yemek beni çok acıktırmadı şekerimde düşmedi..daha kahvaltı yapmadım ballı sirkeli suyumu içtim..

hangi diyeti yapiyorsun balli sirkeli su iyi diyorlar ama
benim düsük seker promlemim var onun icin 6 ögün besleniyorum
ailemde seker hastasi cok doktor bu düsük seker 2 tip diyapetin habercisi kilo ver dedi
elimden geldigi kadar vermiye calisacam

ama ağlama bi ara 107 e çıkmıştım beraber herşey olur ama diyetisyene git

3lü rakamlar beni maf etti söylemiye utaniyorum iki gündür ruh gibiyim bugün kadinlarin malum günündeyim karnim belim cok agriyor sporda yapamadim diyetim iyi gidiyor yesil cayida ictim yarin agrim kesilince yürürüm isallahhh

hangi diyeti yapiyorsun balli sirkeli su iyi diyorlar ama
benim düsük seker promlemim var onun icin 6 ögün besleniyorum
ailemde seker hastasi cok doktor bu düsük seker 2 tip diyapetin habercisi kilo ver dedi
elimden geldigi kadar vermiye calisacam

bendede düşük şeker var ballı sirkeli su iştahımı kapatıyor ve şekerim düşmüyor ama iki gündür kahvaltıda yediğim cevizde etkili oldu bana iyi geldi sabah 8:30 ballı sirkeli su 10 gibi ceviz domates peynir her çeşitten.zeytin sınırsız yiyorsun ama insan tıkanıyor 13:30 da yoğurt şehriye çorbası domates ve akşamda 19:00 gibi balık ve salata yemeyi düşünüyorum arada yine tuzsuz badem fındık yada ceviz yada kuru kayısı yada erik yerim böyle yaparsam şekerimde düşmüyor 4 öğünle kapatıyorum bende 86 kilodan indim 65 e şeker çok sıkıntı oluyor ama Allah yardımcımız olsun..bir tavsiyem daha elma,tarçın ve şekerli meyveler bana iyi gelmiyor şeker düzenim alt üst oluyor..sende de etkili olan şeyler varsa paylaşırsan sevinirim..

3lü rakamlar beni maf etti söylemiye utaniyorum iki gündür ruh gibiyim bugün kadinlarin malum günündeyim karnim belim cok agriyor sporda yapamadim diyetim iyi gidiyor yesil cayida ictim yarin agrim kesilince yürürüm isallahhh

utanma gidecek kilolar inan diyet güzel gidiyosa sorunda yok :) bi gün burda güzelik sırlarımızı paylaşıyo olacagız ve kıyafetlerimizi inşallah :)

bendede düşük şeker var ballı sirkeli su iştahımı kapatıyor ve şekerim düşmüyor ama iki gündür kahvaltıda yediğim cevizde etkili oldu bana iyi geldi sabah 8:30 ballı sirkeli su 10 gibi ceviz domates peynir her çeşitten.zeytin sınırsız yiyorsun ama insan tıkanıyor 13:30 da yoğurt şehriye çorbası domates ve akşamda 19:00 gibi balık ve salata yemeyi düşünüyorum arada yine tuzsuz badem fındık yada ceviz yada kuru kayısı yada erik yerim böyle yaparsam şekerimde düşmüyor 4 öğünle kapatıyorum bende 86 kilodan indim 65 e şeker çok sıkıntı oluyor ama Allah yardımcımız olsun..bir tavsiyem daha elma,tarçın ve şekerli meyveler bana iyi gelmiyor şeker düzenim alt üst oluyor..sende de etkili olan şeyler varsa paylaşırsan sevinirim..

bende elimden geldigi kadar sekerli meyvalardan uzak durmaya calisiyorum meyva yiyince yaninda bir bardak ayran iciyorum
üzüm muz yememeye calisiyorum cok sekerli
bugün sabah müslü süt ara tramzon hurmasi bir ayran öglen corba salata balik ara 10 badem ayran aksama corba salata
ara daha yapmadim böyle sekeri bir indirip kaldirmamaya calisiyorum süperkilo vermisinnn

merhaba kızlar.

3. gün 88.600 gr

kahvaltı 4 kaşık pilav :) sabah sabah görünce canım çekti

öğlen börülce salatası 1 dilim ekmek

akşam tavuk ızgara tarhana çorbası

2 litre su

nescafe çay sirkeli su

tartılma konusunada gelince olabilir herkesin kendince taktikleri var :) ben tartılmazsam rahatlayıp yemek yiyorum tartılmak beni gerdiğinden yiyemiyorum :)

ben bu kiloda resimlerimi çektim. iyi kilolar verince resim yüklücem. tabii yüzüm gizli :)

Back
X