• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

ben onceki kilolarimi balli sirkeli su ile veedim yaglari yakiyor sanirim simdide iciyorum ama tam neden ictigimi bilmiyorum inan zayiflamak adina ne soylense yapiyoruz..su gunlugu guzel fikirmis.

esmerkul hoş geldin canım taktiğin süpermiş su içmeyi unutanlar için harika :)

tesadüff süpersin tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun :) başarıcaksın belli

kızlar bugünkü menüm

sabah nescafe zeytin domates 2 dilim ekmek

öğlen çeyrek tost

akşam ıspanak

ballı sirkeli su
2 litre su nescafe

bugün tost yememeliydim ama dayanamadım :(

neyse üzülüp motivasyon bozmayalım yarın daha çok dikkat ederim :)

benide alırmısınız aranıza 89 kiloyum 72 kadar inmem lazım 2.5 yaşında bi oğlum var .pek yemek yememm ama abur cubr ve şekere dayanamıyorum

günaydin günaydin efemmmmmm
sabah 1kahve bir ceviz bir incir yedim cünkü cok erken kalkiyorum
arada yürüyüs
sabah penir bir dilim ekmek korrabi cayyy. domatesin salatanin tatdi kalmamis
öglen salata balik
ara elma yogurt
aksam sebze yogurt bir dilim ekmek
ara keci boynuzu 3 tane
ay kendimi hic iyi hisetmiyorum bogazim agriyor malum gündeyim basim dönüyor heral hasta olacam
isallah yazdiklarima uyarimmmmm

günaydın kızlar..ceviz,domates,peynir,yumurta kahvaltımdı bugün.çok spor yapamıyorum ama çocuklarla oynamaktan zıplamaktan halimde kalmıyor..zeytin arkadaşım kilo bildirimini ne zaman yapacağız birde liste tutacakmısın merak ettim..

esmerkul hoş geldin canım taktiğin süpermiş su içmeyi unutanlar için harika :)

tesadüff süpersin tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun :) başarıcaksın belli

kızlar bugünkü menüm

sabah nescafe zeytin domates 2 dilim ekmek

öğlen çeyrek tost

akşam ıspanak

ballı sirkeli su
2 litre su nescafe

bugün tost yememeliydim ama dayanamadım :(

neyse üzülüp motivasyon bozmayalım yarın daha çok dikkat ederim :)

Ara ogun dedigin zaten ya bir meyve yada birkac kuruyemis ya 2 tane grisini yarim cay bardagi leblebi bir bardak kefir vs vs

Tatlim mutlaka ara öğün olmali

merhaba hanımlar nasılsınız, ben her zaman giremiyorum, dün akşam saat 10 du diyetim süper gidiyodu, eşim dürüm yiyelimmi diyene kadar, neyse ben yemicem dedim o da sen yemezsen ben de yemiyim dedi, akşam da sadece çorba yapmıştım acıdım dedim söyle, kalori hesabı diyeti yapıyorum dün 900 kalori almıştım onu da yiyince 400+80 kalori aldım ayranla birlikte 5 gündür dikkat ediyorum 1100 geçmemiştim ama devam bu kilolar gitçek yeter artık 20 kilo sırtımda taşımaktan bıktım :3:

Diyete baslarken hazirlik yapin ozellikle calisanlar sabah kahvalisi icin aksamdan hazirlasin sogus salata olacak sebzeyi aksamdan yikayip hazirlasin

yürüyüs yapamadim cok hastayim kizlar bogazim kemiklerim agriyor
aksama kadar yattim havalar birden sogudu ay öldüm kemiklerim bile titriyor
eliden geldigi kadar yememe dikkat ettim ama yürüyemedim

yürüyüs yapamadim cok hastayim kizlar bogazim kemiklerim agriyor
aksama kadar yattim havalar birden sogudu ay öldüm kemiklerim bile titriyor
eliden geldigi kadar yememe dikkat ettim ama yürüyemedim
Geçmiş olsun bende biraz halsizim bugün yemene dikkat etmişsinya canım o da yeter..en kısa vakitte iyileşirsin inşallah..

slm kızlar benide alın aranıza 28 yaşındayım 3 çocuk annesiyim en küçügü 6 aylık ve emziriyorum 92 kiloyum boyum 170 salı günü diyete başladım ve diyetisyene gidiyorum haftalık burdan destek olalım birbiribize .

bende sizlere katılmak istiyorum boyum 1.63 kilom 70. hedef 50 inşallah. şu boğazımı tutsam cok rahat vericemde tutamıyorum,yedikçe yiyesim geeliyor :(

Merhaba hanımlar:16:
1-2 gün giremedim.İnternetteki sorun dolayısıyla :)
Diyet devam ediyor aralarda fazla kaçırsam da :9:.Hafta sonu daha normal besliyorum.Hafta içi daha sıkı bir yeme düzeni planlıyorum.

Back
X