kızlar bence çok yanlış yapıyorsunuz. sabah hafif bir kahvaltı öğlen hafif yemek akşam da salata ile verilen kilolar kalıcı olamaz ki.. 1 ya da 2 hafta sonra normal yeme düzenine geçtiğinizde hepsini kat ve kat fazlasıyla alıcaksınız. önemli olan yiyerek kalıcı zayıflamak. ben haftada 1 kilo veriyorum ama veriyorum kalıcı olduğuna da eminim çünkü kilolu olduğum zamanlardakinden daha çok yiyorum eski yeme alışkanlığıma döndüğümde fazla birşey farketçeğini sanmıyorum. size tavsiyem 5 kilo da olsa fazlalığınız bir uzman gözetiminde verin ki bir daha vermekle uğraşmayın hayatınız boyunca. diyetisyene gitmek istemiyorsanız bile en azından örnek diyetisyen menülerini uygulayın. 3 ana 3 ara öğün gibi. yiyerek zayıflayın aç kalarak değil...
Ben normalde de çok yiyen bi insan değilim kahvaltı bence de aksatılmamalı günün en önemli öğünü ama şöyle ki benim kahvaltı alışkanlığım hiç olmamıştır.
Kola başta olmak üzere abur cubur alışkanlığımı kesmek,daha fazla su tüketmek,yediklerimi abartmamak ve özellikle spor yapmak için katıldım ben bu topiğe.
Şahsım adına söylüyorum aç kalarak kilo verme amacında değilim normal çizgimde ilerliyorum kola içmeme ve spor yapma dışında :)
Önceden onları yapamıodum topluca yapılan bi programa daha iyi uyabilirim diye düşündüm,gerçekten de öyle oluo...
Son düzenleme: