• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayıflamak isteyen var mı ?

:21:arkadaşlar ben 3-4 ay öncesine kadar 94 kilo idim doğum yapmış bi bayan olsamda çok şişmandım bana göre şimdi iseeeee 79 oldum. ben bile inanamıyorum kendime. yürümek, bol su, yeşil çay, güzel kahvaltı,günlük aldığım kaloriyi hesaplıyorum ve istediğim herşeyi yiyorum.herkese tavsiye ederim kalori hesaplamayı.:21:

normal yeme düzeni mi :D bundan böyle normal yemek yok canım dikkatli besleneceğiz. Öğlen kaçırdıysak akşam yemeyeceğiz tabi çok abartılmasına karşıyım herşeyden yiyeceğim rejim bittikten sonra eski kiloya döneceksek ne die işkence yapallım diymi. Sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz diyelim

sen ömür boyu aksamları sadece salata tarzı mı beslenmeye normal dıyorsun pekı saglıklı olarak.ben normal dedım zaten abartılı demedım.bence sadece salata gıbı saglıklı beslenme abartı

ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:

Programa hafif bi akşam yemeği,parantez içinde verilecek kiloya bağlı olarak sadece salata da yenilebilir yazdık ben de sadece salata yemiyorum canım kilo fazlalığına göre değişio yani.
Sebze yemeği,çorba içebilirsin ben de öyle yapıyorum.

ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:

Çok seviyorum tatlım salatayı ben pek makarna pilav ekmek vs tüketmem sebze meyve yiyorum ama çok yiyiyorum.Haftada 3kilo vermiştim bu şekilde yoğurt tüketiyorum

Çok seviyorum tatlım salatayı ben pek makarna pilav ekmek vs tüketmem sebze meyve yiyorum ama çok yiyiyorum.Haftada 3kilo vermiştim bu şekilde yoğurt tüketiyorum

benım demek ıstedıgım bu zaten tamam sen sevmıyor olabılırsın ama hayatımızdan tamamen cıkaramayız hıc bı besını bence sadece ölçülerine dıkkat etmelıyız o kadar haftada 3 kg cok fazla bence tekrar gerı alması cok kısa sürer

benım demek ıstedıgım bu zaten tamam sen sevmıyor olabılırsın ama hayatımızdan tamamen cıkaramayız hıc bı besını bence sadece ölçülerine dıkkat etmelıyız o kadar haftada 3 kg cok fazla bence tekrar gerı alması cok kısa sürer

Çok yiyen biri değilim normalde ama dikkat ediyorum her gıda yenmeli tabiki vücudun ihtiyacı var.Ama tavuk balık yiceksem ızgara tercih ediyorum salata yiyorum hep tatlı dışında aradığım bişey olmuyor.

Sadece salata meyve yoğurt yiyerek verdim o 3 kiloyu yine vericem bi hafta kadar böyle devam edicem. Açlık vs olmuyo sıkıntı yaşamadım henüz çünkü yoğurdu meyveyi salatayı fazlasıyla tüketiyorum.Sonra koruyarak ızgara haşlama tuzsuz yağsız olmak kaydıyla herşeyden yemeye devam bir gram almazsın tatlım

Kızlar kabak, patlıcan, patates, kırmızı biber hiç yağ koymadan fırına koydum domatesli sos yaptım üzeri için bekliyorum:56: Biraz geç kaldı yemek. Tavsiye ederim gün içerisinde sirkeli su ve karpuz yedim sadece şu ana kadar :81:

sen ömür boyu aksamları sadece salata tarzı mı beslenmeye normal dıyorsun pekı saglıklı olarak.ben normal dedım zaten abartılı demedım.bence sadece salata gıbı saglıklı beslenme abartı

sadece salata mı ? onu bende kabul etmiyorum canım. Abartmayalım alışkanlık haline getirelim derim ben. Ben öğretmenim haftada 6 gün 9-19 arası dershanedeyim 19 dan sonrada özel des vs .Günün büyük kısmı dışarda olduğum için ev yemeği bulamıyordum dolayısıyla fastfood yemek zorundaydım. Özel derslerde ikram edilenleri sölemiyim hiç. Ben bu 7 den sonra abrtı yemekten bahsediyordum yoksa salata yemekle hayat geçmez. Bugün akşam yemeği yemeğe fırsatım olmadı şimdi bir kase çorba içicem mesela. Salata mı yesem yoksa :56:

akşam sadece salata yenmeli gibi bi durum mu söz konusu ve sanki bunu ben söylemişim gibi oldu. Ben yememe olayını abartanlara karşıyım. Havaların ısınması nedeniyle yiyemeyenler var ben bunu yaptım dedi die herkes onu yapmamalı. Herkes kendi bünyesini biliyor. Sonra verdiğimiz kiloları geri almayalım. Ben normalde dershanede çok yerdim 20 gündür evdeyim tatil nediyle evde yiyemiyorum bişi Sporla destekliyorum

Selam kızlar
Ben de yeşil çayımı içiyorum ve bu günü de böylece kapatıyorum.
Bu gün de verimli geçti bu istikrarı sürdürmek dileğiyle :40:

hayatımda en keyıf aldıgım şey yemek yemek :) hele makarnaya asla hayır dıyemem ...şimdi boyum 167 kılomda 67 oldu yani ibreyi gösterdi :) benımde yazarmıns canım listeye...

hayatımda en keyıf aldıgım şey yemek yemek :) hele makarnaya asla hayır dıyemem ...şimdi boyum 167 kılomda 67 oldu yani ibreyi gösterdi :) benımde yazarmıns canım listeye...

Hoşgeldin :71:
Hedefin kaç kilo olmak?
Hemen yarın programı uygulamaya başla o zaman kolay gelsin :)

Kızlar geç geldim ama gitmedim merak etmeyin. :D
Sabah; 1 domates,1 salatalık,biraz beynir,1 etimek. Öğlen;1 dilim haşlanmış tavuk,salata,2 kaşık yoğurt.
Akşam;Domates çorbası ve salata. Sabah sirkeli su içmedim ve artık içmem de bütün gün mide ağrısı yaşadım. 2.5 lt su içtim.
Yeşil çayımı da içtim,1 saat sporumu da yaptım yatmadan önce sütümü içtim mi ohh :D
Kızlar valla çok mutluyum annemle alışverişe çıktık acaip zayıflamışım yanlar falan gitmiş kendimi bu kadar üzüp sıkmama gerek yokmuş demek ki. :32:

Bu arada isteyenleri de hemen ekliyorum. ( :

Ben gidiyorum diye bir şey demedim mesajı bir daha okursan sevinirim.
Gidecek olsam ne yediğimi yazmazdım sadece duygumu ve mutluluğumu paylaşmak istedim.

3. günümüz nasıl kızlar. Ben bir dilim ekmek yumurta, peynir, domates ile güne başladım. Dün 2,5 lt su içtim. Şimdi suyumu şişeye koydum yanı başımda baktıkça içerim artık

evet kızlar sabah 2 yumurta beyazı ve 4 dak kıvırcık yedim ıhlamur çayı içtim. bugun spora gidip yazılmayı düşünuyorum

ya arkadaşlar şu an o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişti..noldu? tabiki olanlar oldu diyet falan yalan oldu aslında dünyaları yemedim* ama göbeğim o kadar şişti ki görmeye dayanamıyorum..ya ben daha 17 yaşındayım gençliğimi bu şekilde geçirmek bana çok ağır geliyo bende hafif tiril tiril elbiseler giyip salınmak istiyorum ama maalesef bu iradesizlik bu bi gün başlayıp diğer gün bozma ve sanki bütün bunları ben yapmamışım gibi ağlama nöbetleri...ben gerçekten bunları mı hak ediyorum?!..

Patates salatası yedim henüz birbuçuk litre içtim suyumu artık sadece meyve ve su içicem kolay gelsin hepinize:97:

Back