• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayıflamak isteyen var mı ?

akşam altıdan sonra ben de yemycm inş.ben üç2 ayda 10 kilo verdim akşamları beşten sonra bir şey yemyrek verdim.sabahları ülker specill k,ara öğün meyve zaten yazın geç kalktığım için öğle yemeği yememe gerek yok,akşama yakın salatalık yiycm hem kalorisi az hem de doyurucu olyr.akşam da sebze.su içemyrm su yağları ertyr çok önemli içmek

Listeyi de oluşturalım benim yazdıklarıma ek olarak başka düşüncesi olanlar yazsın ve liste netleşsin.
Ekleme yaptım:Abur cubur asla yok.

bir diyetisyenden dinlemiştim sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık bir bardakta normal su içmek çok faydalıymış.limonlu su içenler de var deneyen var mı?

Tabii ki bu sadece diyet için değil günlük hayatta da kullanmamız gereken bir şey.
Bunun dışında gün de 1 saat callanetics yapacağım. Katılmak isteyen var mı?

Listeyi de en başa ekle canım,herkes akşam buraya gelip o listeye göre neyi yapıp neyi yapamadığını söylesin.:7:

Yalnız sadece diyetle olmaz spor,yürüyüş falan da ekleyelim programa..

Mesel her gün 20 dk yürüyüş..Yürüyüş 18:00'den sonra olsun akşam saatlerinde yürüyüş daha etkili oluyor..

Bir de mekik,kol-bacak hareketleri de olsun..:84:

Sarkmayalım sonra:27:

Herkes kendisine uygun gördüğü sporu yapsın.
Ben günde 100 mekik çekeceğim.
Problemim sadece karın çevrem olduğu için bana yeterli.

kızlarr ben de istiyorummm beni de alın aranızaa :1:

ben zaten 2 buçuk aydır yediklerime dikkat ediyorum.. 4 kg verdim ama son birkaç haftadır bozdum düzeni.. 4 kg daha vermek istiyorum..

kilom 54 hedefim 50

*Sabah & gece sirkeli ballı su

*18.00'dan sonra yemek yok iki üç kayısı lifli meyve tüketilebilir tercihen

*3litre su kesinlikle

*Yeşil çay & yoğurt

*Salata türleri tüketicem sadece ben tercih sizin

*Egzersizler

Ana maddeler bunlar olsun mutlaka bunlar yapılsın içerik size kalmış kolay gelsin kızlar :80:

Kızlar ben çıkıyorum artık,hepimize kolay gelsin şimdiden.
Ayrıca kimse 2 haftadan önce tartılmasın :)
İyi geceler...

bu arada hayatımda ilk defa perşembe günü diyete başlayacağım :1: :1: hep pazartesi başlardım takıntı var .. şimdi de ayın 30u en azından 1i olsaydı diye takıntı yaptım ama olmaz artıkk yarın denildi yarın başlıyorum ben de :64:

15 günde akşam yemelerini keserek 2 kilo verdim. Bugünde 3 ayda (ekimde düğünüm var) 53-54 kiloya inmeliyim diye gidip spor kulübüne yazıldım. Yarın başlıyorum derslere. Öğrendiklerimi sizlerle paylaşırım.

Back