benimle sinema/gezme arkadaşlığı yapmak isteyeenn

ayyy keske bende olsaydım orda siwastayım ama maleseff baya bi uzagım sıze ben sanaldan tanısmıstım bı kız arkadasla arkadaslıgımız 4 yıl surdu ewlenınce bazı sorunlar cıktı ıster ıstemez görusemedık

Benim şuan reeldeki bütün arkadaşlarım, önceden sanalda tanıştıklarım. :) Bursada otururken İstanbulda oturan kızlarla sanalda arkadaşlık kurup senede 1-2 görüşüyorduk. Şimdi İstanbul'a evlendim ve sık sık görüşüyoruz.. Gerçekten yaşantılarını, kafaları birbirine uyduktan sonra sanalmış, reelmiş fark etmiyor.

Ben varıııım
öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Sesilia bi kaç arkadaş daha bulup uygun bi vakitte görüşelim ne dersin. Kaç yaşındasın.Ankara kolay zaten ya ankamal ya kızılay ulaşımı kolay bi yer bulabiliriz bu sanal alemde bi erkekle tanışıp görüşmekten daha çılgınca bence:)

Süperr olur. 29 yaşındayım ben. Sen?

Ben de 25. Kızların bu topige bakması için illa çok kötüyüm akıl verin filan mı yazmamız lazım başlığa puf :s

vallah ilk etapta sinema belki zor ama dediğin gibi once bir yerlerde toplasıp bulusalım kahve icelim. Ben 79 luyum evliyim ve 4 yasında birkızım var.Resim öğretmeniyim.Ama haftada birgünüm bos saylır nrdeyse yani seve seve katılırım bulusmaya.Hem burdan tanısıp görüstüğüm baska arkadaslarım da var belki onlarda katılır .

olur çok güzel olur ebruli bir haftasonu toplaşalım 3-4 kız . bende çalışıyorum haftasonları müsaitim avcılara yakın arkadaşlar kimler var yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…