benimle birlikte kilo almak isteyen??

Demir ilacı kullananlar demir eksikliği giderilince daha rahat kilo alırsınız .ilacı ihmal etmeyin .
Ben metabolizmam hızlı saniyordum hormon degerlerim normal çıktı Sadece demir eksikliği var ilaci aksatmiyorum umarım alırım

Ben metabolizmam hızlı saniyordum hormon degerlerim normal çıktı Sadece demir eksikliği var ilaci aksatmiyorum umarım alırım
Dr Soylemistir ama ilac diskiyi siyahlastiriyor kullanmadiysan daha once bilgin olsun.Bazı bunyelerde de bulantı yapabiliyor.Yine de ilacı al.faydası muhakkak olur.vücut direncin artar

merhaba arkadaşlar .benimde kilo sıkıntım var. 19 yaşındayım boyum tam olarak bilmiyorum ama 1.67 den az değil. kilom 48 di 46 ya düştü . ben alayım derken veriyorum 10 kilo ihtiyacım varmış. ..yaptıklarınız işe yaradımı yardımcı olurmusunuz.

19 canm valla benimde pestilim çıktı ama deger yaaa. Sana ayy ne kadar zayifsin diyenlerk düşün onlara inat yapiorum ben sen kac yasindasin
Haha bende onları dusuneyim bari:)) 19 canım

Pes etmezsen yarar:) denemelisin sende

Ben yeni basladim canım kan tahlili yaptirdin mi hiçmetabolizmamn hizli yada kansızlık b12 falan eksik olabilir mi ? Onu öğren ilk önce derim

2 günde kaç Squat yaptım saymadim ama bi hareket daha uygulayıp pekiştirdim. Bugun ara verdim çünkü 1 gün ara vermek kasların gelişmesine izin vermek demekmiş. Yarın sayacagim ona göre yazacağım kızlar:) Squatta bi zaman sonra zorlanıyorum ama gün boyu bacak ağrım olmuyor önceden de yapıyordum alışmış vücut demekki. Ha bir de tüm hareketler sonunda 10 squat yapıyorum tekrar ama bu sefer 2şer kg ağırlıkla. Bakalım 1 ay sonunda ne olacak:)

Ağırlık eklemen süper olmuş canm ya sakın birakma beni pantlonlar sıkmaya başladı hafiften squat sagolsun

gittim doktora her seferinde tahlil yapıyoruz bişey çıkmıyor çok şükür. herşey normal gayet iyiymiş

Ağırlık eklemen süper olmuş canm ya sakın birakma beni pantlonlar sıkmaya başladı hafiften squat sagolsun
Sevindim senin adina canim hadi kahvaltı:))
gittim doktora her seferinde tahlil yapıyoruz bişey çıkmıyor çok şükür. herşey normal gayet iyiymiş
Başlıyor musun bizimle sende programa:)

Sevindim senin adina canim hadi kahvaltı:))

Başlıyor musun bizimle sende programa:)
Arkadaşlar kilo almak isteyenlere karbonhidrat tozu öneririm. İnternetten arastirin gerçekten sonuc alacaksiniz. Benim 2.günüm 2 günde 1 kilo 300 gr aldim inşallah yaza kadar sonuç iyi olacak

Arkadaşlar kilo almak isteyenlere karbonhidrat tozu öneririm. İnternetten arastirin gerçekten sonuc alacaksiniz. Benim 2.günüm 2 günde 1 kilo 300 gr aldim inşallah yaza kadar sonuç iyi olacak
Canim herkes hakkında olumsuz konuşuyor ama gida takvjyesi sonucta sen olumsuz bitarafaini duydun mu karbonhidrat tozunun? Birde nekadara satılıyor pahalı sanırım

iştahım çok açıldı benim ya yetiştiremiyorum kendime. Gunde bi ekmek bitiyor bide dört ana öğün gibi bişey oldu artık iki gün daha böyle devam edeyimde tartinayim bukadar emek işe yaradimi merak ediyorum

Canim herkes hakkında olumsuz konuşuyor ama gida takvjyesi sonucta sen olumsuz bitarafaini duydun mu karbonhidrat tozunun? Birde nekadara satılıyor pahalı sanırım
Karbonhidrat tozunun hicbir yan etkisi yok dozunu aşmadikca. Eczanelerde de satiliyor uygun fiyatta olanları 30tl falan sanirim.benim kullandigim sporcuların kullandigindan fiyati yuksek. Zaten normal oranda karbonhidrat alamadigimiz için zayifiz. Eczaneye de sorabilirsiniz. Yinede doğal yollardan kilo almak isteyenler günde 2 yumurta,öğlen tavuk bulgur pilavi yada normal pilav makarna nohutu eksik etmesinler. Her gün bunlara düzenli yiyip birde karbonhidrat tozu müthiş kilo aldirir. Ben çok düzenli yemek yiyemiyorum oyleyken bile almaya basladim
Ancak öncelikle kan testi yaptirdim özellikle troidlerime baktirdim. Hicbir sorun cikmadi sizde öncelikle bunu yapin..

Yaptirdim bende canm kansızlık hariç bi sorunum yok ben alirsam sporcularin kullandiklarindan alirim bende arastrdim internetten kötü bişey yazan yok insanlar önyargılı herhalde. Düzenli beslenme gercekten zor helede ogrenciysek.. eğer duzeni oturtamazsam bende baslicam zaten sporda yapiyorum

2 günde 1 kilo çok yalnız biliyorsunuz dimi? Ben 15 günde aldım o 1 kiloyu. Benim şahsi görüşüm gerek yok öyle şeylere. Çünkü kısa sürede çok kilo almak da vermek de cok zararlı.zaten ayda alinmasi gereken ideal kilo 4tür. 1 ay sonra verirsiniz o kiloları hem de metabolizmanıza yazık olur.

merhaba arkadaşlarr bende 20 yaşındayım 52 kiloyum boyumda 1.70 vücudumda gram yağ yok ideal gibi duruyor olabilir ama kemik yapımdan herhalde inceciğim üst üste tayt giymekten selülitlerim var artık sürekli sıktığı için oluyor sanırım buarada geçen sene kilo almak için her gece süte muz bal fındık fıstık ezmesi badem yulaf ve labne peynir karıştırıp içiyordum aslında etki etti ama devam etmeyince kalıcı olmadı bu yıl da süte harnup pekmezi bebe bisküvisi.. ekleyip içtim o da etkili ama en etkilisi günde 3 ekmekle oldu 49 kiloydum 3 kilo daha aldım ve 1 2 haftada falan hala da vermedim düzenli yemediğim halde uzattımda uzattım ama bende sizinle tekrar başlamak istiyorum yazın sözüm var çırpı gibi kalmak istemiyoruum

Aynen ya sirf bi kidim daha dolgun goruneyim diye pantlon altina tayt giymekten sıkıldım. Gunde üç ekmekte yenilmezki canim yersinde zararli olur bence abartmamak lazım onun yerine bi ekmek yiyip düzenli ye daha kolay gecede yatmadan dediklerini yersen olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…