ah bi 52 olsam...Bende varım şu anda sizler kaç kilosunuz ben 52 kiloyum kendimi çok zayıf hissetmiyorum esasında ama hangi ortama girsem birileri muhakkak ne kadar zayıfsın bişey yemiyo musun diyo gerçekten psikolojim bozulduKK42:
insalah tez zamanda canim:)arkadaşlar bende 1.67 boyunda 47 kiloydum..fitnessa başladım kilo alma programına, antremanlar biraz ağır oluyor kasları geliştirmek için ama yalnızca kas yapmıyorum, antremandan sonra karbonhidrat ve protein alarak bunları yağa dönüştürüyorm.3 hafta oldu şuan 50 kiloyum.yatmadan cici bebede yiyorum hedef 54
Milletin ağzı torba değil ki büzelim... 2 3 gün her sey iyi gidiyor sonra biri bi laf ediyor yine başa dönüyorum kendime gelemiyorum günlerce.Millete biraksan neler solicekler neler.Sanki yemeyip de almak istemiyoruz yooo gayet iyi yiyorum deyince de yesen belli olur diyolarBana evlenince alirsin diyolardi tik yok simdi baktilar olmuyo cocuga biraktilar cocugun olunca alirsin diyolar
insalah tez zamanda canim:)
Milletin ağzı torba değil ki büzelim... 2 3 gün her sey iyi gidiyor sonra biri bi laf ediyor yine başa dönüyorum kendime gelemiyorum günlerce.
------kızlar 2 gündür cici bebe ve tahin pekmez yiyemiyorum.tahinim bitti almayı unutuyorum hepcici bebeye yarın kaldığım yerden devam edecegim. buraya "istediğim kiloya ulaştım!" diye yazacağımız günler gelecek inşallah
boyun kaccm canimm bende 52 kg bu arada aramiza hos geldin[/QUOTE][QUOT E="ideal gelin adayi, post: 39189127, member: 656514"]Bende varım şu anda sizler kaç kilosunuz ben 52 kiloyum kendimi çok zayıf hissetmiyorum esasında ama hangi ortama girsem birileri muhakkak ne kadar zayıfsın bişey yemiyo musun diyo gerçekten psikolojim bozulduKK42:
boyun kaccm canimm bende 52 kg bu arada aramiza hos geldin
canim gidincee bizede tuyolar verirsin artikkBende almak istiyorum haftaya diyetisyene gidip diyet programı alacağım
cocuga hic guvenmesinler o zaman iki kizim varr ve dogumdan bi kac ay sonraa alinan butun kilolarr uçtu gittii ve suan 52 kiloyummMillete biraksan neler solicekler neler.Sanki yemeyip de almak istemiyoruz yooo gayet iyi yiyorum deyince de yesen belli olur diyolarBana evlenince alirsin diyolardi tik yok simdi baktilar olmuyo cocuga biraktilar cocugun olunca alirsin diyolar
Bende varım kilo alamama nedenim metabolizmamin hızlı olmasi doktora gidicem bu gunlerde bu yüzden. Ama gobektenalmak ve çatlak olusmamasi için hafifte olsa spor sart.kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??
--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe
Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)
haftaya cumartesi vereceğimcanim gidincee bizede tuyolar verirsin artikk
tamam canimm insallah istedigin sonucalrii alirsinhaftaya cumartesi vereceğim
benimde metabolizmam hızlı canımBende varım kilo alamama nedenim metabolizmamin hızlı olmasi doktora gidicem bu gunlerde bu yüzden. Ama gobektenalmak ve çatlak olusmamasi için hafifte olsa spor sart.
Yahu bende istahliyim aslında ama öğrenciiyim sürekli balllarla muzlarla pekmez ve kuruyemislerle beslenmeek epey pahalıya patlicak gibi. Bide sabah spor yaptim felaket aciktirdi spordan sonra koca bi tabak yedim acikmayanlar bide spor denesin işe yarıyorbenimde metabolizmam hızlı canım
-----kızlar az önce yarım ekmek yedim doymadim şimdi patates kızartmasi yiyeceğim sürekli acıkıyorum ne olacak benim bu halim
Valla canm bende şaşırdım napcagimi sporu hafif yapınca iyice aciktiriyor sürekli yicek bisey arayisindayim daha ikinci günüm umarım sonuc alırız. Doktora gittin mi metabolizma içinbenimde metabolizmam hızlı canım
-----kızlar az önce yarım ekmek yedim doymadim şimdi patates kızartmasi yiyeceğim sürekli acıkıyorum ne olacak benim bu halim
Dahiliyeye gittim bi hastalık mi var diye bir sey çıkmadı sonra diyetisyene başladım ama yarıda bıraktım:)V
Valla canm bende şaşırdım napcagimi sporu hafif yapınca iyice aciktiriyor sürekli yicek bisey arayisindayim daha ikinci günüm umarım sonuc alırız. Doktora gittin mi metabolizma için
Bu sefer kararlı olmamiz lazım hepimizin. Yine yarıda birakmayalim herseferinde en başa dönmekten bıktımDahiliyeye gittim bi hastalık mi var diye bir sey çıkmadı sonra diyetisyene başladım ama yarıda bıraktım:)
Bende bıktım kilo almak istiyorum artıkBu sefer kararlı olmamiz lazım hepimizin. Yine yarıda birakmayalim herseferinde en başa dönmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?