- 7 Ocak 2015
- 63
- 32
- 8
İnsallah tikanmam denemeye baslicam evime geciyimde . tesekur ederim bilgileriniz icin..Olur tabi.daha kalorisi yuksek olur.Tıkanmazsanız tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah tikanmam denemeye baslicam evime geciyimde . tesekur ederim bilgileriniz icin..Olur tabi.daha kalorisi yuksek olur.Tıkanmazsanız tabi
yok ben o anlamda demedim. yani 1 kâse sağlık açısından zararli olabilir onu demek istedim.her gün o kadar çok yersek tabiki kilo aliriz da gelecekte de hastaliklarla boğuşuruz herhalde.ben günde 4 kaşık yemeye devam edecegimBaşta çok geliyor ama alışıyorsunuz.2 kaşikla baslamistim.bi kase 700 kalori ×2 ögun .başka bisey yemeseniz bile günlük ihtiyaciniİ karsilar.Hatta yedikleriniz extra.
hoşgeldin canım:) yarın hemen tahin pekmeze basla birde cici bebeye:) kahvaltıyı atlamak yokBende VARİMMMMM..kendimi hic iyi hissetmiyorum alt tarafi 6-7 kilo ama 1 kilo bile alamiyorum.Tahin pekmezi kasikla degilde ekmekle yesek olmazmi
Inşallah canımAyni senin gibiyim kilo ve boy acisinda hadiinsallah istedigimz kiloya ulasiriz.
kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??
--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe
Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)
Ya Kızlar birşey söyliycem ama kızmayın bana ben kilo almamak için okadar uğraşıyorumki sizin bu kilo almaktaki şevkinizi görünce açıkcası biraz uyuz oldum hep rejimdeyim yahu su içsem yarıyor :) hele çalışmadığım zamanlarda tatilde aldığım kiloları vermek için spor diyet odaklı bir hayat yaşıyorum Aynı sizin gibi bu konudan sürekli dert yanan bir arkadaşımda vardı ne yapsa kilo alamıyordu doktora gitti doktor metobolizmasının normal insanın 3 kat fazla hızlı çalıştığını söylemişti daha henüz yerken yakıyormuş onada şaka yollu söylemiştim sana çok uyuz oluyorum diye çok eski bir arkadaşımdı uzun yıllar uğraştı sonra bir ara koptuk 2 3 sene kadar sonra bir gördüm istediği kiloları almış bayağı güzelleşmişti nasıl becerdin dedim birincisi evlenmiş :) nasıl bir katkısı oldu bilmiyorum ikinciside spor yapıp bir karışım toz içmiş sporcularda kullanıyormuş özellikle güreşçiler yani demem o ki o arkadaşım başardıysa sizde başarabilrsiniz bence azmin elinden hiç birşey kurtulmaz heleki biz kadınlar istedikmi herşeyi başarabiliriz...
Rica ederim.İnsallah tikanmam denemeye baslicam evime geciyimde . tesekur ederim bilgileriniz icin..
yok ben o anlamda demedim. yani 1 kâse sağlık açısından zararli olabilir onu demek istedim.her gün o kadar çok yersek tabiki kilo aliriz da gelecekte de hastaliklarla boğuşuruz herhalde.ben günde 4 kaşık yemeye devam edecegim
Ben doktoruna sormuştum ki kolit atagi sonrası 35 kiloyu görmüştüm.Tahin pekmeze basladigimda 42 kilo falandim.Hiçbişey olmaz dedi.Zaten Tahin susamdan yapiliyo ve tamamen doğal yağ .pekmezden demir için takviye yapiyo.demir değerlerimiznormal olmadan zaten kilo aalamazsiniz.Uzun bir sure de tüketim .15 kilo aldim.Tabi karar sizin.
hoşgeldin canım:) yarın hemen tahin pekmeze basla birde cici bebeye:) kahvaltıyı atlamak yok
inşallah 20 canım:) senOo masallah nazar degmeyelim darisi bizlere. Merak ettim kac yasindasinz scaba
ahh ahh zayıf olmak o kadar kötü bir şeyki aslında.herkesin şaşkın bakışlari,yanımdan geçerken ay çok zayıf bu demeleri,arkadaşlarimin sözleri.. insan kırılıyor üzülüyor biraz toparlasam kendimi iyi olacak çünkü gerçekten çöp bacaklıyım...Ya Kızlar birşey söyliycem ama kızmayın bana ben kilo almamak için okadar uğraşıyorumki sizin bu kilo almaktaki şevkinizi görünce açıkcası biraz uyuz oldum hep rejimdeyim yahu su içsem yarıyor :) hele çalışmadığım zamanlarda tatilde aldığım kiloları vermek için spor diyet odaklı bir hayat yaşıyorum Aynı sizin gibi bu konudan sürekli dert yanan bir arkadaşımda vardı ne yapsa kilo alamıyordu doktora gitti doktor metobolizmasının normal insanın 3 kat fazla hızlı çalıştığını söylemişti daha henüz yerken yakıyormuş onada şaka yollu söylemiştim sana çok uyuz oluyorum diye çok eski bir arkadaşımdı uzun yıllar uğraştı sonra bir ara koptuk 2 3 sene kadar sonra bir gördüm istediği kiloları almış bayağı güzelleşmişti nasıl becerdin dedim birincisi evlenmiş :) nasıl bir katkısı oldu bilmiyorum ikinciside spor yapıp bir karışım toz içmiş sporcularda kullanıyormuş özellikle güreşçiler yani demem o ki o arkadaşım başardıysa sizde başarabilrsiniz bence azmin elinden hiç birşey kurtulmaz heleki biz kadınlar istedikmi herşeyi başarabiliriz...
kesinlikle haklısınız o konuda ama 1 kâse biraz fazla geldi bana ondan şey ettim:) Bugun pekmezi fazla döktüm yanlışlıkla neredeyse 1 kâse yedim :))Tahin pekmezi dene diyen de doktorumdu.Alicaginiz yapay gıdalardan bin kat iyidir.Abur cubur yemekten sakinin.Aşırı şekerli gidalar ,ne olduğu belirsiz macunlar hatta karbonhidratlar zarar verir.Ama doğal yağlar vücudun direncini arttirir kilo yapar.
inşallah 20 canım:)
Bnde 22 diyelim canim 4ay snra 23 :)
Nice senelere şimdiden cnn1:))
kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??
--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe
Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)