- 7 Şubat 2014
- 539
- 74
- 73
- 34
inşallah haberlerini bekliyoruz:)Ben buna benzer bir program oluşturmuştum. Sürekli yapıyordum fakat kilo almıyordum. Şimdi bende sizinle tekrar başlayacağım inşallah işe yararrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah haberlerini bekliyoruz:)Ben buna benzer bir program oluşturmuştum. Sürekli yapıyordum fakat kilo almıyordum. Şimdi bende sizinle tekrar başlayacağım inşallah işe yararrr
Ben buna benzer bir program oluşturmuştum. Sürekli yapıyordum fakat kilo almıyordum. Şimdi bende sizinle tekrar başlayacağım inşallah işe yararrr
Bugun ne yediğini ne eklediğini falan bizimle paylaşabilirsin. ben yazıyorum ama başka yazan yok benden başka:)bende varim kizlar bugun basladimm boyum 170 cm 52 kiloyum ve 60 olmak istiyorumm yaa her yemegin yaninaa tereyagli pilav ve makarna ekledim bakalimm yazarim yine sizee
ben aksam kucuk bi porsiyon et sote bi tabak makarna olarak hazirladimm ama sadece makarna kismini yedim iki kasikta soteden ama ben ceyrek ekmek yedimm bide kizlar sizde faydasi olurmu bilmem ama ben dere otu yiyorum her öğünde istah aciyomus bende duzelme olduu daha kotuydu istahimmBugun ne yediğini ne eklediğini falan bizimle paylaşabilirsin. ben yazıyorum ama başka yazan yok benden başka:)
---------bu akşam hedefim 4 dilim ekmek hep 2 yiyorum bakalım yiyebilecek mıyım:)
Afiyet olsun :) iştahlı oldugum için hiç denemedim ama faydası olduysa ne mutlu:) iştah önemli sonuctaben aksam kucuk bi porsiyon et sote bi tabak makarna olarak hazirladimm ama sadece makarna kismini yedim iki kasikta soteden ama ben ceyrek ekmek yedimm bide kizlar sizde faydasi olurmu bilmem ama ben dere otu yiyorum her öğünde istah aciyomus bende duzelme olduu daha kotuydu istahimm
Afiyet olsun :) iştahlı oldugum için hiç denemedim ama faydası olduysa ne mutlu:) iştah önemli sonucta
Süt sevilmez mii:) her oğun yediğinin biraz fazlasını yersen açılır zamanla iştahin yani ben öyle yapmıştım:)aynencanimm istah onemlii bide ablamm istahini duzeltmek icin pekmezli sut icerdi geceleri ben yapamiyorum yaa sutle aram yok diyee bu aksam baslicam amaaa ona daa
Süt sevilmez mii:) her oğun yediğinin biraz fazlasını yersen açılır zamanla iştahin yani ben öyle yapmıştım:)
Süt sevilmez mii:) her oğun yediğinin biraz fazlasını yersen açılır zamanla iştahin yani ben öyle yapmıştım:)
Bugun ne yediğini ne eklediğini falan bizimle paylaşabilirsin. ben yazıyorum ama başka yazan yok benden başka:)
---------bu akşam hedefim 4 dilim ekmek hep 2 yiyorum bakalım yiyebilecek mıyım:)
bende açık süt içemem :/ya bn koyde dogdum buyudum ya kapali sutleri icemiyorum koye gidincee verseler haniyle kovayla icecemm burda sikinti oluyoo gunluk sutlerle o eksikligi kapatmaya calisiyorum bakalimm
bende 47-48 arası gidip geliyorum.öğle yemeklerim şaşıyor çok ama kahvaltıyı sıkı tutmaya çalışıyorum bakalım..Ayy ben 1.5 haftadır her akşam saat 7 de bir tane ekmek bitiriyordum. Sorsan kilo aldın mı yalnızca 2 kilo aldım onuda ekmek yemeyi bıraktıktan sonra verdim hala 49-50 kilo arası gidip geliyorum
beni görenler de söylüyor onu. hoşgeldiinnben de Kilo almak istiyorum.. her gören ne kadar zayıfsız diyo :/
cok sinir oluyorum yaa oyle soyleyenleree aaa ne kadar zayifsin birak ye yeee sankii pazardan aliniyoo kiloobende açık süt içemem :/
bende 47-48 arası gidip geliyorum.öğle yemeklerim şaşıyor çok ama kahvaltıyı sıkı tutmaya çalışıyorum bakalım..
beni görenler de söylüyor onu. hoşgeldiinn
sen çok normalsin diyesim geliyor içime atıyorum.... ay yalnız bugün biraz daha dursaydım dışarıda uçacaktım rüzgardancok sinir oluyorum yaa oyle soyleyenleree aaa ne kadar zayifsin birak ye yeee sankii pazardan aliniyoo kiloo
ayy alemsin canim yaa benii ruzgar iki adim ileri surukledii ayy cokk utandimm yaaasen çok normalsin diyesim geliyor içime atıyorum.... ay yalnız bugün biraz daha dursaydım dışarıda uçacaktım rüzgardan
bende spor yapmak ıstiyorum ama aldıklarım gidecek diye de tedirginimKızlar ben de 1 kiloya yakın aldım gibi. düzenli yemiyorum ama kahvaltımı iyi yapıyorum akşam da iyi yrmryr çalışıyorum ama ekmekle pek aram yok. Ve tabi 2 güne bir de spora başladım düzenli olarak çok farkediyor vücudun şekillenmesinde,size de kesinlikle tavsiye ediyorum .Sporla birlikte kilo almaya çalışın Tabi proteinli gıdalara daha fazla yönelin eğer spor yaparsanız da :)
ay beni de ya bugun de rüzgar var eyvahhayy alemsin canim yaa benii ruzgar iki adim ileri surukledii ayy cokk utandimm yaaa