Benimle aynı şeyi yaşamış olanların önerilerine ihtiyacım var.

inceuclusarjiolanvarmi

Kifayetsiz Muhteris
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
381
26
46
İstanbul
Merhaba ahali. Bugün üye oldum bu foruma. Açıkcası bu tür forumlara pek uğramazdım, haz etmezdim. Ancak o kadar çaresizim ki, tecrübeli kişilerin önerilerine muhtaç durumdayım. Biraz uzun yazacağım. Umarım okursunuz...

Bundan 4 yıl önce girdi hayatıma. 20 yaşındaydım. İlk aşkım ve ilk ilişkimdi. Zira ben aşka inanmazdım. Bu yüzden kimseyi dahil etmemiştim hayatıma, o'na kadar. Öylesine ilgili ve aşk doluydu ki, zamanla kalbim ısındı ona. Henüz 1 sene geçmemişken "evleneceğim kadınsın" derdi bana. Ben ise temkinliydim, zira ailevi farklılıklar çok fazlaydı. Benim ailem muhafazakar bir yapıya sahipken, onun ailesi oldukça farklıydı. İnanç farklılıkları da söz konusuydu. Her neyse zamanla beni her şeyin yolunda gideceğine, her türlü fedakarlığı yapacağına, gerekirse ailesine rest çekeceğine inandırdı. Güvendim ona, inandım. Aşkı öylesine büyüktü ki, inanmamak elde değildi. Her şeyin ilkini onunla yaşadım ve maalesef ki aşkı da...

Annesi, kardeşleri ve teyzeleriyle tanıştırdı beni. Hatta kuzenleriyle de. Hepsi aynı şeyi söylüyordu. O, ilk kez bir kız arkadaşını tanıştırdı bizimle. Gelin muamelesi görüyordum hepsinden. Her şey çok güzeldi ailevi farklılıkların bizi bunaltması dışında.

Sonra askere gitmesi gerekti. Güneydoğuya gitti. Her gün o bölgeden şehit haberleri geliyordu ve ben tam 15 ay canım burnumda bekledim onu. Ona bir şey olursa korkusuyla yaşamaya çalıştım tam 15 ay boyunca. Askere gitmeden önce defalarca ayrılmamız gerektiğini, çok büyük farklılıklar olduğunu, yapamayacağımızı söylemiştim. Her defasında ağlayıp yalvararak beni ikna etti. Ben her şeyi üstlenirim dedi. Seviyordum, çok seviyorum ve vazgeçemedim ben de.

O askerdeyken ben de durumumu annemle paylaştım. Başlarda onaylamasa da sevdiğim için kabullendi. Tabi babamın henüz haberi yoktu. Uygun bir dille söylenecekti zamanla. Nihayet askerden geldi. Kavuşmuştuk hiç ayrılmayacaktık nasılsa. 1 ay geçtiği halde hala iş aramıyordu. Annem ailem bana baskı yapıyordu. Bir adı konmalı diye. Bu durumu onunla paylaştım biraz da sert bir üslupla. Çünkü 3 buçuk yıl boyunca hep rahat bir insan olmuştu. Askere de 10 ayda ancak gitmeyi başarabilmişti. İşe girdi ama bir şeyler değişmeye başlamıştı. 3 buçuk yıl boyunca bir kez bile beni kırmamış, sesini yükseltmemiş adam, askerden gelip sorumluluk alınca bana karşı sert bir tutum sergilemeye başlamıştı. Kırıcı sözlerin haddi yoktu...

Derken annesi ve teyzelerini getirdi bize. Aileler tanıştı. Her şey evliliğe doğru ilerliyordu. Ki zaten bana hep "karım" derdi. Benim ailem ve teyzelerim duydukları karşısında pek hoşnut olmasalar da belli etmediler. Çok iyi ağırladık onları. Onlar da bizden çok memnun kalmışlardı. Bir sorun yoktu. Biz zaten aramızda alyanslarımızı takmıştık. Herkes, tüm çevremiz biliyordu.

Sonra ne olduysa o bunalıma girdi. İçine kapandı. Benimle konuşmak istemiyordu. Sorduğumda ise "seninle alakası yok ben çok bunaldım. Kimseyi sevmiyorum istemiyorum" diyordu. 2 ay sürdü bu hali. Ne yaptıysam, ne denediysem değişmedi. Bir gün bir mail yazdım. Olmuyor ya toparlanalım ya bitsin dedim. Sandım ki toparlayacak kendini. Eskisi gibi olacağız yine.

4 gün sonra mailime cevap geldi. "Düzeleceğime, düzeleceğimize inanmıyorum. Bizimle ilgili bir umudum yok artık.Çok farklıyız. Bitsin bu ilişki. Seni hala seviyor özlüyorum ama seninle görüşme birlikte olma fikri omzuma yük bindiriyor. Boğuyor beni" demişti. Ve daha birçok şey. Şoka girmiştim. Aradım onu. Ağlayarak durumu anlamaya çalıştım. "İSTEMİYORUM" diyordu sadece. Ama sevmediğini söylemiyordu. Defalarca aradım, mesaj yazdım. Mail yazdım. Karşımda beton gibi bir adam vardı. "sensiz ölürüm" diyen kişi, o kadar soğuktu ki, canım yanıyordu artık. Son bir kez deneyelim dedim. Kabul etti ve bunu kendisinin de istediğini söyledi. Sadece umudum yok dedi. Bitmediğini değil uzatmaya girdiğini düşünüyorum dedi.

Aradan 3 gün geçti. Ben düzeleceğimize dair umut beslerken, o bana bir mail daha yazdı. "sen benden ayrıldığın için acı çekiyorsun ama benim üzerimden yük kalktı. rahatladım" dedi. Sonraki gün arkadaşıyla konuştum. O da bana "ona acıdığım üzüldüğüm için devam etme kararı aldım. İstemiyorum sevmiyorum artık" dediğini söyledi. Yaşadığım şoku tahayyül etmek imkansız...

Bir adam 2 ayda değişmişti. Tanıdığım benim için canını feda edebilecek adam, bir anda yabancıya dönüşmüştü. Bir kez daha konuştum. "şu an bunalımdasın.Geçmesini beklerim, seni beklerim" dedim. "bekleme ne bekliyorsun" diye bağırdı. "Bari yüz yüze konuşsaydık" dedim. "gerek yok" dedi ve 4 yılı bir telefon konuşmasıyla bitirdi.

Sonrasında duyduğum şeyler ise berbattı. Arkadaşlarına "bana evlenmeyi düşünmeyecek takılmalık kız bulun" demesi, eski sevgililerine facebook'tan mesaj atması, mutlu mesut hayatına devam etmesi vs. O şu anda çok mutlu ve rahat. Ben ise 1 buçuk aydır hayata kapattım kendimi.

Annesi beni aradı. Ağladı. Kızım anlamadık biz de neden böyle olduğunu ama istemiyorum diye tutturdu dedi. Psikiyatra gitmiş. Psikotik özellikli depresyon teşhisi koyulmuş ve ağır ilaçlarla tedaviye başlamış. Belki hastalıktandır tüm bunlar diye kendimi avuttum ama benim dışımda herkese karşı gayet olumlu ve mutlu.

Çevremdeki herkes şoka girdi. Çünkü onun sevgisi bağımlılık gibiydi. Çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyordu. "bu devirde böyle seven, sadık kalan başka adam yoktur" ben de ona öylesine güvenmiştim ki, asla terketmez beni bırakmaz diyordum. Daha sonra arkadaşlarıyla konuşmalarımda, arkadaş çevresinin onu çok doldurduğunu öğrendim. Yaşantılarınız çok farklı, mutlu olamazsınız demiş her biri. Ki bunu hep diyorlardı ama o, onlarla alakasını kesmişti. Bana sahip çıkmıştı. Şimdi ise onlara geri döndü ve halinden gayet memnun.

1 buçuk ayda 6 kilo verdim. Tüm vücudum stresten sivilce doldu. Evden dışarıya çıkmıyorum ve hayatımı sürekli erteliyorum. Onu mutlu gördükçe daha da üzülüyorum. Benim yüzüme karşı, "hala seviyorum ama bu işin oluru yok" diyen adam, arkamdan "sevmiyorum onu bana kız bulun" diyebiliyor. Arkamdan kötü konuşabiliyor. Ben onunla ilgili hiç kötü konuşmamışken...

İnanın, bunu yapabilecek son kişilerden biriydi. Nasıl oldu da 2 ayda 4 yıldır tanıdığım bir adam böylesine değişti aklım almıyor. 4 yılı bir mail ve telefon konuşmasıyla bitirdi. Aklım almıyor ve çıldıracak gibi oluyorum.

O, bensiz hayatına çoktan alıştı. Ben ise 1 buçuk aydır aynı acıyla yaşıyorum. Ne yapmam gerek, nasıl unutmalıyım bilmiyorum. Lütfen, birileri unutulur desin...

Oturacağımız ev, eşyalarımız her şey konuşulmuştu... Bana telefonda "yüzüğü bozdurabilirsin" dediğinde öyle katıydı ki. Beni 4 yılda bir kez bile kırmamış bir adam 1 ayda hayatımı mahvetti. Keşke hiç hayatıma girmeseydi.

Ben nasıl unutucam bu travmayı, hiç bilmiyorum...

Çok değil ayrılıktan 1 ay önce, "sen benim hayatımın her zerresine işledin. Sensiz bir hayat hiçten ibaret" diyen adam, bir ay sonra "seninle birlikte olma fikri beni boğuyor. Beni boğuyorsun anlamıyor musun" diyen bir adama dönüştü. Annesine de her daim "ondan başkasıyla evlenmem" derken, şimdi "onu istemiyorum" diyor.

Tüm bu farklılıklar en başından beri vardı. En başından beri biliyordu çok farklı aile yapılarımız olduğunu. Neden 4 yıl sonra bu sebepten ayrıldı? Neden bu kadar değişti. Başka bir kız olmadığından eminim. Tabi şu an vardır muhtemelen. Yani bitme sebebi üçüncü kişi değildi.

İçimde öyle büyük bir öfke var ki, bazen bastırıyor sevgimi. Nasıl olur da bu kadar değişebilir bir insan. Ne oldu ne değişti? Evlilik sorumluluğu bu kadar değiştirebilir mi bir erkeği? Neden bekletti beni 15 ay boyunca? Neden 4 yılımı çaldı benden. Beynim uyuşuyor bunları düşündükçe.Toparlayamıyorum kendimi.

Unutmam gerek ama hayat bitmiş gibi sanki. 24 yaşındayım ama güneşin doğuşu bile sinirimi bozuyor şu anda.Lütfen uzun süreli ilişkisi bitmiş ve bunu atlatmış kişiler cevap yazsın ki, bir umudum olsun yaşamaya...

Buna benzer birşeyler ben de yaşadım;açtığım konulara bakabilirsin..Bana daha önce içten sevgi dolu olan adam bir buza dönmüştü..Geçen şehir dışına çıktım;kapalı çarşıyı gezerken;istanbuldaki kapalı çarşıya onunla birlikte girdiğimiz geldi;kendime engel olamadım aradım.Kapalı çarşıdayım ;aklıma sen geldin ''dedim.Bne de senin aklıma geliyormuyum arada da olsa ''dedim;yok''dedi..Unuttun mu'' dedim''unuttum''dedi..Çok soğuktu..Artık bunları konuşmanın anlamı yok''dedi.Ben sadece konuşmak istemiştim;devam etmesi için aramamıştım oysa..Ben konuşurken tlf kapattı..Ve canım inanılmaz acıdı..Benimle evlenmek için acele eden oydu ve değer vermek ;sevmekten başka hiçbir hatam yoktu..Hızla dışarı çıktım;uygun bir köşede dakikalarca ağladım..
Onun içten sesi huzur verirken şimdi soğuk sesi acı veriyor ve o soğuk sesi bir daha duymak istemiyorum..Ve şimdi herkese tedbirli yaklaşıyorum..Hemen kendimi kaptırmıyacağım bundan sonra diye kendi kendime söz verdim..

Son düzenleme:
sana yazdıklarım belki boş ve söylemesi kolay şeyler olarak gelecek ama gerçek olduklarına inan.
İlişkiniz neden nasıl bu hale geldi bilemiyorum ki sende anlamış değilsin.Elimizde olan hayalleri ,umutları söndürülmüş bir genç..ve dönüşü olmayan bir geçmiş..bu saatten sonra hiçbişey eskisi bile olmaz,köprünün altından sular akıyor sende bunun farkındasın ve
tekrar barışmak gibi bir niyetinin yok ve unutmak için çabalıyorsun
çoğu insan aşk acısı çeker ve bu acı hiç bitmeyecek sanır ama hayat devam ediyor,her gün güneş doğuyor..birden olmayacak tabi unutman zamanla azalacak ..aslında unutmayacaksın sadece artık acı vermeyecek..biliyorum bende yaşadım 5,5 yıl sonunda biten bir ilişki şuan başkasıyla evliyim ve çok da mutluyum(şükürler olsun)
sihirli sözcükler yok mesalesef acını dindirecek,tavsiyelerim olabilir ancak
şuan akıp giden hayatı izliyorsun,evden dışarı çıkmamak bir süre sonra seni de depresyona sokabilir
en güzel yaşlarını dört duvar arasında şuan seni düşünmeyen birini düşünerek heba etme
kendine küçük hedefler koy,yeni hayaller kur ve onlara ulaşmak için çabala
ve şükret
iyi yönlerine bak ya evlendikten sonra değişseydi,ya evlenip çocuğunuz olduktan sonra değişseydi ..boşanmak emin ol ayrılmaktan daha zor olurdu
şükretki Allah sana onun bu yüzünü yolun başındayken göstermiş,sevgini haketmediğini gösterip gözünü açmış
negatif düşüncelere kapılıp içini daha da karatma lütfen
kendinden emin kendine güvenen geleceğe umutla bakan bir bayan ol
çok gençsin çok da güçlüsün ..buna inan
dilerim gelecek sefer yazdığında daha umutlu olursun

Allah sabır versin sana da arkadaşım... En acısı da bu işte. Evlenmek için ısrar eden, beni ikna etmek için yıllarca uğraşan kişi o iken, ben tam güvenmiş ve bağlanmışken beni yarı yolda bıraktı. Hazmetmek gerçekten çok zor. Dayanmak da.

Elim tıpkı senin gibi gidiyor telefona anılarla her karşılaştığımda. Ama biliyorum ki açmayacak o telefonu. Tutuyorum kendimi ve gördüğüm her köşede ağlama krizine giriyorum. Nasıl geçer bu acı bilsem de, zamandan başka şeylere de sığınabilsem.

Evet en acısı da bu ''kendine güvendirip'' zaman geçip güven duyup tam bağlanmışken yarı yolda bırakılmak..
..Bana olan da bu...
Bundan sonra sözlere değil zamanın gösterdiklerine;davranışlara inanacağım..
Ve kendimi enzından evlenene kadar katı tutacağım...İlk hatasında defedeceğim..Gereksiz fedakarlıkta bulunmayacağım..
Belki evlendikten sonra da kendimi tutacağım...
Tam bağlanmayacağım..
Nasıl olacaksa artık..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim. Aslında geri dönmesini, yeniden bir araya gelmemizi her şeyden çok isterim ama biliyorum ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biliyorum ki bunca acı, bunca söz mutluluğa dönüşemiycek. Güçlü müyüm bilmiyorum sadece dayanmaya çalışıyorum. Nasıl bir anda değişti hiçbir fikrim yok. Ona göre onu bunaltmış ve boğmuşum. O yüzden taşmış sonunda. Sıktığım konular ise bozuk arkadaş çevresinden uzak durması gerektiğiydi.

Öyle arkadaşlar ki, bir kızla cinsellik yaşadıktan 2 saat sonra "istersen sen de yat olum" teklifinde bulunacak kadar midesizler. Haliyle istemedim onlarla sürekli görüşmesini. Ve o 4 yılın sonunda benim yerime onları tercih etti. Huzurlu, temiz bir hayat yerine, pisliklerle dolu bir yaşantıyı tercih etti.

Hala şoktayım çünkü, çok güvenmiştim ona. O, arkadaşları gibi değildi. Temizdi, farklıydı. Sadece 2 ayda değişti. Bilmiyorum, sabır diliyorum Rabbimden. Aklımdan, kalbimden silip atmak için. İstanbul'un her köşesinde anı var. Hangisinden kaçacağımı bilmiyorum. Nasıl unutacağımı bilmiyorum. Yıllarca tüm hayallari tüm planları bir kişi üzerine kurdum ve o gidince, her şey yarım kaldı.

Yazdığınız şey umut verdi bana. Şu anda hastalıklı bir düşünce olduğunun farkında olsam da, kimseyi sevemeyeceğimi ve güvenemeyeceğimi, hatta ömür boyu evlenemeyeceğimi düşünüyorum. Siz başarmışsınız. Allah daim etsin mutluluğunuzu.

Aynı durumdayım ben de. Hatta tüm erkeklerden nefret edecek kıvamdayım. Psikiyatra gittim ilaç tedavisi başlatmak istedi ama bağımlı olmak istemiyorum şu anda. Kendi çabamla atlatmak ve daha güçlü olmak istiyorum. Öyle bir haldeyim ki ağlayamıyorum bile bazen. Saatlerce aynı noktaya tepkisiz bir şekilde bakabiliyorum. Normal olmaya çabaladıkça, batıyorum...

"Asla yapmaz, asla bırakmaz" dediğim kişiden bu darbeyi aldıysam, bir daha hiç kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum.

Bence antidepresan kullan;biraz daha duyarsız yapar seni;acını azaltır;uygun bir antidepresan tabi bazıları yan etki yapıyıor yaramıyor.Özel doktora git;hem dinler seni hem en uygununu vermeye çalışır.
Şöyle düşün;senin yaşın daha genç;24 yaşındasın..Ben senden 10 yaş büyüğüm;ve evlilik geçirdim..Ve benim 2. yaralanışım..Beterin beteri var...Benden de beteri var mutlaka..En azından kamuda işim var..Ama senin yaşında bunu yaşaydım bana bir tecrübe olurdu evlenirken..

Son düzenleme:
İçimdekiler tükenene kadar yazmaya devam edeceğim sanırım. Yoksa delirmekten korkuyorum...

Ayrılık süreci boyunca her geçen gün farklılaşan bir adam gördüm karşımda. Bir gün "biliyorum bir gün bu yaptıklarıma çok pişman olup sana dönmek istiycem ama bu çok uzun zaman alacağından, sen çoktan biriyle olursun" dedi ve ben umutlandım, beklemek istedim.

Bir başka gün, "Seni hiç kimseyi sevmediğim sevemiyceğim kadar sevdim. Hala da seviyorum. Ama yapamayız, tükeniriz, savaşamayız zorluklarla" dedi. Yine umutlandım. Beklerim, ben savaşırım acelemiz yok evlenmeyiz şu anda dedim.

Bir başka gün, "umudum yok bizimle ilgili, seni unutamıycam biliyorum ama yapamayız" dedi. Her söylediği cümle, umut verdi bana.

Ancak çok değil aradan 2 hafta geçince, buz gibi bir adama dönüştü. Arkamdan arkadaşlarına demediğini bırakmadı. Bensiz gayet rahat ve mutlu olduğundan, benimleyken azap çektiğinden bahsetmiş.

Bana umut dolu konuşurken, arkamdan neden böyle söylediğini hala sindiremiyorum. Hazmedemiyorum.

Şimdi bir yanım, bekle onu belki döner derken, bir yanım bunca sözü kaldıramayacağımı, sindiremeyeceğimi söylüyor.
Askerlik mi değiştirdi onu, hastalık mı yoksa arkadaşları mı bilmiyorum. Cevapsız çok sorum var lakin benimle konuşmak istemiyor. Neden böyle olduk, bilmiyorum.

Toparlanıp kendime gelmeye, onsuz bir yaşam sürmeye çalışsam da her an aklımda o var. Neden bana karşı umut dolu konuşurken arkamdan farklı konuşuyor anlamıyorum. Bu kadar çok seven bir adam 4 yılın sonunda nasıl sevmekten vazgeçer. Daha özgür ve rahat bir yaşam uğruna üstelik...

İyi düşünmeye çalışıyorum, atlatmaya çalışıyorum ama başaramıyorum bunu işte. Ben şu an evlilik fikrine o kadar uzağım ki. En büyük korkum ise, gelecekte hayatıma başkaları girse de onu unutamayacak olmam. Bu yüzden hiç evlenmemeyi dahi düşünebiliyorum. Çevre de önemli bir faktör bu tür durumlarda. Ben yaşımın henüz küçük olduğunu düşünürken, "evlilik için geç kalmış" muamelesi görebiliyorum bazılarından. Neyse ki ailem destek bana.

Ayrıca olur da bir gün dönerse, ona karşı olan zaafımdan dolayı kabul etmekten korkuyorum. Her ne kadar onunla bir ömür geçirmek istesem de, bunu bana bir kez yapan yine yapacaktır biliyorum. Güçlü duramamaktan, zaafıma yenilmekten korkuyorum.

ask acısı cekenlerden bırı de benım.. Hemde burada anlattıgından cok daha acı bır halde.. Fakat bu 2 ay suresınce sunu ogrendım. Ne kadar umut beslersen o kadar canın acıyor.. Oncelıkle bır daha asla ama asla onun gelmeyecegıne ve yenıden hıcbıseyın olmayacagına ınanmakla baslıyor sanıyorsam.. Bana bakma.. Bende aglıyorum elbet, bende acı cekıyorum zaman zaman, gezdıgımız yerlere gıtsem yada ıkı sevgılı gorsem el ele dayanamıyorum ama elden gelecek ne var.. Dusunsene ben bır de goz gore gore aldatıldım.. Sadece Allah tan sabır dılıyorum baska da bırsey yapamıyorum zaten.

Aldatılmak, çok daha kötü olmalı durumun. Allah sabır versin sana da. Bana ise küstah bir merhametle, "aldatsam ya da seni sevmesem unutman daha kolay olurdu" dedi zatı muhterem. Teselli cümleleri sıraladı ard arda. Hepsi sahteymiş, verdiği umutlar da sanırım keyfini sürüp dönmek isterse diye, onu beklemem için garantiye almaktan ibaretmiş. Yazık diyorum 4 yılıma. Maalesef ki hala seviyor ve özlüyorum.

Arkadaşlar okuduysanız gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var... Beklemeli miyim? Neden değişmiş olabilir? Sevgisi mi bitti? Her şeyi unutmaya mı çalışmalıyım yoksa döner belki diye umutlanmalı mıyım...

Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

Canım burada ıkı ıhtımalın var.. Ya gercekten umıdını koreltecek ve unutmak ıcın basını yola koyacaksın.. Yada bır kere daha deneyeceksın.. Ama ayagına bır kez ayrılık camuru dokunduysa, o ayak ne kadar yıkanırsa yıkasın bır kez kırlenmıstır.

Hiç kendini üzme gereksiz yere.Çık dışarıya kız arkadaşlarınlaailenle annenle vakit geçer dışarıda yada tek başına git gez alışverişe ver kendini bi şeylerle uğraş hafta sonları bir kursa yazılabilirsin opera tiyatro vs hem kendini geliştirmiş olursun hemde kafana takmazsın yaşadıklarnı.Bence bu şekilde rahatlarsın kendini huzurlu hissedersin o ne güzel hayatını yaşıyorda sen neden yaşamayasınkı?onun yaşadığı hayattan daha güzel bir hayatı hak ediyorsun sen.Onu beklemekmi bence asla..hayatnda yapacağın hataların en büyüğü olur.Unutmaya çalşmalısın gerçekten çok zor bu soylediğim biliyorum ama başka çaren yok.Neden değişmiş olabilir sorusuna pek cevabım yok.Her şey olabilir.Bu sorunun cevabını kendisnden oğrenebilirsin ancak ama o da soylemez bence.kendine çok iyi bak.hayata sıkı tutun. :)

Haklısın akuma biliyorum eskisi gibi olmayacağını ama 4 yılı da bir çırpıda silip atmak hiç kolay değil.

Sutlu keşke yazdığın gibi kararlı olabilsem. Biliyorum beklemek yapacağım en büyük hata ama onca hayal onca anı... Hiç kolay değil bunlardan kurtulmak.

Bana en çok koyan da 4 yılı telefonda bitirmesi. En azından son kez yüz yüze görüşebilirdik, ona bile cesaret edemedi. Ufak bir kavgamızda bile ağlayıp, beni kaybetmekten çok korktuğunu söyleyen adam, karşımda defalarca gözyaşı döken adam nasıl bir anda böyle katı ve umursamaz oldu anlamıyorum.

4 yıl boyunca seni kaybetmekten çok korkuyorum diyerek ağlarken, 4 yılın sonunda "artık seni kaybetmekten korkmuyorum" diyerek katılaştı. Kaldıramıyorum tüm bu olanları.

Biliyorum benim için hayırlısı buydu. Doğru olan da belki bitmesiydi. Ama içimdeki öfke, sevgi bitmiyor işte. Özlüyorum onu hem de çok. Tüm o acı sözlerine rağmen özlüyorum. Keşke son kez görebilseydim diyorum. Hala atamadım onun isminin yazdığı alyansı. Askerdeyken bana yazdığı mektupları. Onlarca fotoğrafı, hediyelerini.

Bu nasıl bir acıdır... Nasıl başa çıkılır. Uyku, yemek hiçbiri yok.

Ben bu haldeyken o en ufak bir üzüntü belirtisi bile göstermiyor.

Bir de onun psikiyatrı ona "belki de 4 yıl boyunca hastalığından dolayı farklı bir kişiliğe büründün kendini kandırdın" demiş. Nasıl bir kişilik hastalığıdır ki bu? Bunu düşünmek daha da kötü. Yani ben aslında var olmayan bir kişilikle 4 yıl geçirmişim.

4 koca yıl. Yazık...

canım seni çok iyi anlayabiliyorum neredeyse aynı seyleri yasamısız. 5 sene boyunca herseyi yaptım onun için değdi mi hayır tabiki kendimi mahvettiğim ile kaldı. bir ilişkide ayrılık olduysa onun tam anlamı ile düzüleceğine asla inanmam artık. bende senin gibi çok inanmıstım ama en son inanmam gereken bi insanmıs. asla geri döner diye düşünme bu sana hep bir umut olacak ve daha çok acı çekeceksin. çık gez dolaş ama unutmaya çalış sadece sana olur olan yoksa. 5 ay oldu ayrılalı su anda yeri geliyo iyiki bitmiş diyorum.sende atlatacaksın emin ol yeter ki sabret zaman her seyin ilacı.

Peki bu 5 ayda hiç iletişiminiz oldu mu? Konuştunuz mu bir şekilde? 5 ayda tamamen geçti mi izleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…