- 11 Eylül 2023
- 627
- 72
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Daha öncede yzdim önceki konunuza ilaç kullanmiyormusunuz doktor isee yaramadi değil aslida siz suan tedaviye basladiginizi kabul etmek ve iyilesme çabasına girmek zorundasiniz yani milyon tane doktora gitseniz de bu bı anda geçen herşey mukemmewl owlmaya baslaypan bı surec degil
İlerledi. İstiyorum ilaca bağlı kalmak istemiyorumÇok geçmiş olsun . Umarım inşallah düzelir evet doğru doktora denk gelirseniz
Süreçte biraz hızlı ilerleyebilir.
Bende ilaç fayda edeceğini bilsem kullancamBende 2. Çocuğumdan sonra panik atak hastası oldum. Hem bir yandan onların nasıl büyüyeceği kaygısı yaşıyorum, hem de aileme problemli günler geçiriyorum. Psikiyatrist ilaç yazdı. Bende işe yaradı. Sakinleştiriyor. İlaçsız düzelmez dedi doktor. Sistem bozulmuş.
İlaçsız nasıl bı tedavi umuyorsunuz iki sene düzenli ilaç aynı zamanda terapi aldım yeni duzeldim siz nasıl duzeleceksinixBende ilaç fayda edeceğini bilsem kullancam
İlaç mi tek çözüm gerçekten yoksa terapi iyi gelir miÇok yakın bir arkadaşım panik atak hastasıydı ve ilaçla düzeldi . Hiç korkmayın kesinlikle tedavisi var.
EMDR terapisi bilişsel terapi yani ilaçla düzelmeyen insanlar var.Bende ilaç fayda edeceğini bilsem kullancam
Ya ben bunu bilemem psikolojik bir durum doktorlarla görüşmeniz uygun olur . Psikiyatri bölümüne gidin bence . Yaşadığınız herşey psikolojik aslında vücudunuzda bir sıkıntı yok sagliklisiniz. Beyninize bu telkini vermenin yolunu da en iyi doktorlar bilirİlaç mi tek çözüm gerçekten yoksa terapi iyi gelir mi
Benim panik atak ve anksiyete dışında hiçbir sorum.yok herkes tanıyor diye bu şekilde başlık attım daha önceki sorularıma bakın hepsi başlıklı ama cevapsizKonuyu okumadım ilk satırına baktım sadece, başlığa yorum yapmak istiyorum.
Bu click bait başlıklardan çok sıkıldım. Yani insan “panik atak yaşayanlar siz neler yapıyorsunuz” diye başlık atmak dururken niye benimle aynı durumu yaşayanlar diye başlık atar? Hangi durum belli değil. İlla girip okuman lazım ilgilendiğin bişey mi, bilgi sahibi olduğun bişey mi diye. Hatta belki çok tecrübesi olan bir insan içeriğin panik atak olduğunu bilmediği için girip okumayacak. Kendinize de zarar.
Arkadaşım burda milyon tane üye var. Sizi niye herkes tanısın? Ben tanımıyorum mesela. Sadece size özel yazmadım zaten bu tür başlık kullanan herkes için yazdım. Eski konularınıza bakamam çünkü ne bilgi sahibi olduğum ne de ilgilendiğim konu panik atak.Benim panik atak ve anksiyete dışında hiçbir sorum.yok herkes tanıyor diye bu şekilde başlık attım daha önceki sorularıma bakın hepsi başlıklı ama cevapsiz
Bakmışsın işte demekki merak uyandırıyor .Arkadaşım burda milyon tane üye var. Sizi niye herkes tanısın? Ben tanımıyorum mesela. Sadece size özel yazmadım zaten bu tür başlık kullanan herkes için yazdım. Eski konularınıza bakamam çünkü ne bilgi sahibi olduğum ne de ilgilendiğim konu panik atak.
Anlatmak istediğim buydu zaten. Click bait başlıklardan gına geldi yazmıştım ilk mesajımda.Bakmışsın işte demekki merak uyandırıyor .