Lütfen benim gibi yaşayan var mı çok kötüyüm

Hala iyi degılım bugün rıvoclonu çeyreğe düştük berbat bı haldeyım efeksoru azaltıp Paxera ekledı yanına doktor yarın öyle devam edıcem rıvoclonu da tekrar yarıma çıkardı
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin size. Çok zor biliyorum. Doktor bir şey demiyor mu ?

Aklıma geldikçe ediyorum . Rabbim yardımcınız olsun. Hiç fark yok mu önceki halinizden? İlaç değiştireli de epey zaman oldu.
Bir ara ıyı oldum rıvoclonu kesınce her şey berbat oldu sımdı gene yarım başlamak zorunda kaldık.Efeksor ıyı gelmıyor dedıkce doktor dırettı dayanamadım en son efeksoru azaltıp paxeraya başlamaya karar verdık umarım ıyı olur çok zorlanıyorum

Bir ara ıyı oldum rıvoclonu kesınce her şey berbat oldu sımdı gene yarım başlamak zorunda kaldık.Efeksor ıyı gelmıyor dedıkce doktor dırettı dayanamadım en son efeksoru azaltıp paxeraya başlamaya karar verdık umarım ıyı olur çok zorlanıyorum
Rabbim size Şafi ismiyle şifalar nasip etsin. Amin. Cok zor gerçekten.

halsizlik kollarda uyuşma göğüste yanma iştahsızlık sürekli uyku hali.bunlarin hepsi anestezi sonrasi olması beni çok üzüyor doğum yapmadan önce böyle değildim ölüden farkım yok yaşamak istemiyorum artık doğum yapalı 10 gün oldu neler yaşadım bilmiyorum bunlar hepsi anksiyeteyse benim ki hepsi neden üst üste oldu hepsi çok ağır geliyor bedenime artık kendi ihtiyacımi geçtim bebeğime bakamıyorum artık
Merhaba nasıl oldunuz acaba? Umarım ki iyileşmişsinizdir. Ben de anksiyete ve panik atak hastasıyım. Beş yıldır paxera kullanıyorum ancak artık gebelik düşündüğüm için doktor kontrolünde bırakma kararı aldım. Tabi bu evrede ataklarım arttı her gün kalp, beyin hastalıkları arasında gidip geliyorum. Ayrıca bir anda içine korku giriyor. Üstüne bir de ilaç yoksunluğundan dolayı mide bulantısı eklendi. Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Mesela göğsümde yanma oluyor ve düşünmeyince bir anda yok oluyor. Allah hepimize şifa versin.

Merhaba nasıl oldunuz acaba? Umarım ki iyileşmişsinizdir. Ben de anksiyete ve panik atak hastasıyım. Beş yıldır paxera kullanıyorum ancak artık gebelik düşündüğüm için doktor kontrolünde bırakma kararı aldım. Tabi bu evrede ataklarım arttı her gün kalp, beyin hastalıkları arasında gidip geliyorum. Ayrıca bir anda içine korku giriyor. Üstüne bir de ilaç yoksunluğundan dolayı mide bulantısı eklendi. Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Mesela göğsümde yanma oluyor ve düşünmeyince bir anda yok oluyor. Allah hepimize şifa versin.
Çok şükür ilk zmnlar göre çok iyim tek sorunum sırtım yanıyor göğsüm yanıyor bunlar bitse inşallah geçer yanma hissi

Çok şükür ilk zmnlar göre çok iyim tek sorunum sırtım yanıyor göğsüm yanıyor bunlar bitse inşallah geçer yanma hissi
Göğüs ağrısı nefes darlığı arada oluyor inşallah oda geçer geçmese bile tek sorun yanmalarim çok dua ediyorum umarım geçer bir bayan demişti yanma diye birşey yok onlar senin hislerin falan lohusalıkta çok kütu oldum ağladım resmen ama bildiğimiz ateş gibi yanıyor yani sıcak basması falan değil ateş tutuşur gibi ay inşallah tamamen geçer bu günler de mazide kalır

Hayattan kopmuş şekilde yazıyorum.hamileligimin son ayında korkuyla beraber kafamda bir ağırlık sıkışma oldu uykuya derin dalamadim üstünde depresyon geçirdim çok kötü şeyler yaşadım . doğumdan sonra kafamdaki sorun için hastaneye gidecektim devlet hastanesinde doğum yaptım genel anestezi sonrasi kafam eskiden daha kötü oldu unutkanlık hayal kuramama kafam ağaç gibi bana aitt değil sanki eve geldikten sonra ayaklarımdan kafama doğru gelen bir his beni uyandırdı çok kötü korktum Tekar edince Psikiyatri gittim anksiyete başlangıç dedi o his tekrar oluyor yada belden yukari gelip uyandırıyor beni terlemeler başladı ellerim uyuştu bacaklarım karinclandi vücudum yanmaya başladı panik atak oldum sürekli bir korkuyla uyanıyorum yada salanark uyanıyorum yada kalp çarpıntısıyla uyanıyorum kafam öyle ağır hiç birşey düşünemiyorum bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana yaşamak istemiyorum bu durumda olan var mı çok korkuyorum kendime birşey yapacam
Doktor ve ilaç desteği en iyi çözüm bence geçmiş olsun

X