Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne yaptınız ben şuan çok aç hissediyorum
Ben bir buçuk litre su içti . Ve yarım yedigim patatesle duruyorum :/ ve annem en sevdigim yemek olan patlican közlemesi yapyor benim icim gidiyor :)
tuzu çok kullanmam zaten ama sıfır tuz çok kötü patatesi kızartıp yiyemiyomuyuz ya oda patates
Az yiyim diye degil migdem almadi o yuzden yemedim :/
Biliyorum iştahım yok dedin zaten anladım. Ama ben dolu dolu patates yediğim halde halsizim, sen yarım patatesle daha da kötü olursun. Ekmek yemeden o patlıcandan ye bence. Hem bu saate kadar zaten biraz da olsa atmışsındır ödem.
Ekmek yemiyorum zaten yarm kalan patatesi yiyimde belki sonra iştahm kapanr tekrar :)
Benim barsaklarm çalsmyor o yuzden açlk otu var sabahlari onu içiyorum faydali bie ot o da biraz iştahmi kesiyor bir de baya su içmştm ondan kapandi sanrm nasl olsa sınır yok yeAslında keşke benimki de kapansa. 1 kilo patates yemişimdir
Aynen yarn daha kolay olacak gibime geliyoe :)acıkırsamda artık kahve felan geçiştiricem tüm gün bozmadım gece hiiçç bozamam aman sizde bozmayın:))