Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

aslında zor değilmiş, bi hafta sonra başlayabilcem ama misafirim gitsin de öyle

Sebze gununde menemen gibi bir sey yapayım diyorum ama yagsız yapılırmı ki? Ya da patates biber patlıcan kabak dograyıp booll domatesle fırına mı versem. Ekmeksiz de ne kadar yenirse

Bende isterim katılmak ama babam müsade etmiyor görseki bi gün sadece meyve yiyorum valla cok kızar cok takiyor kafasina az yedigimiz zamanlar (( ama dugunum var bir bucuk ay snra bes kilo fazlam var

Bende isterim katılmak ama babam müsade etmiyor görseki bi gün sadece meyve yiyorum valla cok kızar cok takiyor kafasina az yedigimiz zamanlar (( ama dugunum var bir bucuk ay snra bes kilo fazlam var

Bugun canım hiç yemek yemek istemiyor meyve yicem de diyet oldugunu söyleme
Ay benim kuzenimin babası da kız kilo aldı diye nasıl kızıyor sen nasıl evlencen bu şişkolukla nasıl gelinlik giycen diye

Siyahi hatun 1 buçuk ayda detoksa gerek olmadan verebilirsin zaten 5 6 kiloyu:)

Bugun canım hiç yemek yemek istemiyor meyve yicem de diyet oldugunu söyleme
Ay benim kuzenimin babası da kız kilo aldı diye nasıl kızıyor sen nasıl evlencen bu şişkolukla nasıl gelinlik giycen diye

Babama gore kilom gayet iyiymiş ama işte erkek sonucta nerden anlicak ne az ne fazla ama bende varim ya yapicaam :)

Teşekkurler :) ay insallah veririz ya sadece yumurta yedigim gun baya zorlanacagiiiim

Yapabiliriz herealde ya şu 70 in altına bi inersek bence güzel moral olacak:)

Öyleyse sana guzel haberlerim var.
Yumurta yerine yagsız sut veya diyet yogurtta yiyebiliyorsun.
Gerçi yumurtadan daha kötü bence butun gun yogurt yemek
Yumurta yagsz olcak tabi baharat flan atabiliriz hwrhalde heea bir de acaba meyve yerine salata yesek ne olur ki bi gin kahve de varsa turk kahvesi yag yakyr sabahlaeida onumu icsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…