Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Çok iyiymiş ya 11 kilo. Ne kadar surede verdin?

Malesef evet patates patates patates :KK48:
2.gün istediğin çeşit sebze yiyeceksin çiğ yada pişmiş
3.gün muz hariç istediğin meyve
4.gün tavuk balık kırmızı et hangisini istersen
5.gün de yumurta :KK48:

Kahvaltıda ekmek yiyeyim öğlen acıkınca gofret yiyeyim falan yok. 5 gun sıkıcaz işte:KK53: İstediğin kadar yiyebiliyorsun tek guzel tarafı bu.
aslında zor değilmiş, bi hafta sonra başlayabilcem ama misafirim gitsin de öyle :KK70:

Sebze gununde menemen gibi bir sey yapayım diyorum ama yagsız yapılırmı ki? Ya da patates biber patlıcan kabak dograyıp booll domatesle fırına mı versem. Ekmeksiz de ne kadar yenirse :KK70:

Bende isterim katılmak ama babam müsade etmiyor görseki bi gün sadece meyve yiyorum valla cok kızar cok takiyor kafasina az yedigimiz zamanlar :KK43:(( ama dugunum var bir bucuk ay snra bes kilo fazlam var :KK43:

Bende isterim katılmak ama babam müsade etmiyor görseki bi gün sadece meyve yiyorum valla cok kızar cok takiyor kafasina az yedigimiz zamanlar :KK43:(( ama dugunum var bir bucuk ay snra bes kilo fazlam var :KK43:

Bugun canım hiç yemek yemek istemiyor meyve yicem de diyet oldugunu söyleme:KK48:
Ay benim kuzenimin babası da kız kilo aldı diye nasıl kızıyor sen nasıl evlencen bu şişkolukla nasıl gelinlik giycen diye:KK53:

Bugun canım hiç yemek yemek istemiyor meyve yicem de diyet oldugunu söyleme:KK48:
Ay benim kuzenimin babası da kız kilo aldı diye nasıl kızıyor sen nasıl evlencen bu şişkolukla nasıl gelinlik giycen diye:KK53:

Babama gore kilom gayet iyiymiş :KK70: ama işte erkek sonucta nerden anlicak ne az ne fazla ama bende varim ya yapicaam :)

Teşekkurler :) ay insallah veririz ya sadece yumurta yedigim gun baya zorlanacagiiiim :KK43:

Öyleyse sana guzel haberlerim var.
Yumurta yerine yagsız sut veya diyet yogurtta yiyebiliyorsun.
Gerçi yumurtadan daha kötü bence butun gun yogurt yemek :KK70:
Yumurta yagsz olcak tabi :KK43: :KK70: baharat flan atabiliriz hwrhalde :KK43: heea bir de acaba meyve yerine salata yesek ne olur ki bi gin :KK70: kahve de varsa turk kahvesi yag yakyr sabahlaeida onumu icsek

X