Benimki Sadece Hobi :)

cok eglencelı gorunuyor..
cok guzeller
ellerıne saglık..

Çok başarılı fotoğraflar..

Çok teşekkür ederim kızlar,benim için çok eğlenceli rahatlama terapisi gibi.

Çok güzeller, devamınızda bekliyor ve nasıl bir makina kullanıyorsun?

2 tane makinem var biri Nikon Coolpix P510, diğeri Canon.. Bunların çoğu Canon'a ait yarı prof.Makine en sonda ki kedicik ise telefon kameramdan:)

2sinden de memnunun,özellikle prof. anlamda bu işi yapıyorsanız Nikon'u öneririm.Ben amatörüm :)

Örneğin bu telefon kamerasından,Önemli olan obje benim için cihazlara çok takılı kalmıyorum,ama kötü görüntüde istemiyorum.:)
İşte Güzelliğim,
nadir yerinde durur , ondan dolayı kalitesi kötü olsada,bütün olarak pahabiçilemez.

Bu tabi ki Fotograf Makinesi:))

Süper resimler, benimde birtane Canon makinam var (eos 7d) kullanamıyorum. Çok amatör kalıyorum. Yurtdışından almıştım bi heves ama yatıyor şimdi.

Son düzenleme:
Bambino2013;
Çok teşekkür ederim canım benimm:)Bence sana öyle geliyor,bende çok iyi değilim ama sizler beğendiniz ,bu demek oluyor ki sen iyisin ve istersen yaparsın.Yada çok mu önemli beğenilmesi,hayır..Sen beğen,mutlu ol zaten güzeldir onlar:)

Güzeller güzeli yiğenim

Daha sonra devam edeceğim:))

Nikon D7000; Ağbimin makinasıyla :)

Son düzenleme:

Maşallah çok güzel. Gaza geldim başladım bende resim çekmeye. Belki 1-2 tane buraya eklerim

Gamzecim, resimleri ekrana nasıl büyük atıyorsun. Benimki küçük kaldı

Canımmm upload ettiğimiz site farklı olabilir ve eklemek için aldığın link sebebi ile önizleme resmi şeklinde çıkmış.:)
Bu şekilde direk forumlar için olan kodu alıyorum,nerden upload edersem edeyim :)

Birde siteyi wysıwyg editörü şeklinde kullanmaktayım,örneğin resmi yükleyip,şeklini kopyalasam direk buraya yapıştırma işlemi yaptığımda link almaksızın gelebiliyor

Unutmadan ellerine sağlık bak isteyince nasıl oluyor,ama daha çok daha çok yükle.Hem burası neresi?diye bir merak uyandırıyorken resmin gözüme çok hoş geldi:81:

Yine Kıbrıs dan bir kaç kare daha :)

Telefon HTC ile;

Fotoğraf aşkıınaaa !
Canım benim hepsi çok güzeller , bende bayılırım fotoğraf çekmeye prof. makina bakıyorum canon mu nikon mu kararsızım.
Yarı prof. bi makinam var ma marka olarak çokta beğenmiyorum . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…