• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimki Sadece Hobi :)

Çok başarılı fotoğraflar..:46:

Çok teşekkür ederim kızlar,benim için çok eğlenceli rahatlama terapisi gibi.:16:

Çok güzeller, devamınızda bekliyor ve nasıl bir makina kullanıyorsun?

2 tane makinem var biri Nikon Coolpix P510, diğeri Canon.. Bunların çoğu Canon'a ait yarı prof.Makine en sonda ki kedicik ise telefon kameramdan:)

2sinden de memnunun,özellikle prof. anlamda bu işi yapıyorsanız Nikon'u öneririm.Ben amatörüm :)

Örneğin bu telefon kamerasından,Önemli olan obje benim için cihazlara çok takılı kalmıyorum,ama kötü görüntüde istemiyorum.:)
İşte Güzelliğim,
:nazar:nadir yerinde durur , ondan dolayı kalitesi kötü olsada,bütün olarak pahabiçilemez.

Bu tabi ki Fotograf Makinesi:))

Süper resimler, benimde birtane Canon makinam var (eos 7d) kullanamıyorum. Çok amatör kalıyorum. Yurtdışından almıştım bi heves ama yatıyor şimdi.

Son düzenleme:
Bambino2013;
Çok teşekkür ederim canım benimm:)Bence sana öyle geliyor,bende çok iyi değilim ama sizler beğendiniz ,bu demek oluyor ki sen iyisin ve istersen yaparsın.Yada çok mu önemli beğenilmesi,hayır..Sen beğen,mutlu ol zaten güzeldir onlar:)

Güzeller güzeli yiğenim
:nazar:

Daha sonra devam edeceğim:))

Nikon D7000; Ağbimin makinasıyla :)

Son düzenleme:
Bambino2013;
Çok teşekkür ederim canım benimm:)Bence sana öyle geliyor,bende çok iyi değilim ama sizler beğendiniz ,bu demek oluyor ki sen iyisin ve istersen yaparsın.Yada çok mu önemli beğenilmesi,hayır..Sen beğen,mutlu ol zaten güzeldir onlar:)

Güzeller güzeli yiğenim
:nazar:

Daha sonra devam edeceğim:))

:nazar::nazar::nazar:
Maşallah çok güzel. Gaza geldim başladım bende resim çekmeye. Belki 1-2 tane buraya eklerim:16:

İlk deneme ıpone 5 ile:21:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 112
Gamzecim, resimleri ekrana nasıl büyük atıyorsun. Benimki küçük kaldı:1:

Canımmm upload ettiğimiz site farklı olabilir ve eklemek için aldığın link sebebi ile önizleme resmi şeklinde çıkmış.:)
Bu şekilde direk forumlar için olan kodu alıyorum,nerden upload edersem edeyim :)

Birde siteyi wysıwyg editörü şeklinde kullanmaktayım,örneğin resmi yükleyip,şeklini kopyalasam direk buraya yapıştırma işlemi yaptığımda link almaksızın gelebiliyor:16:

Unutmadan ellerine sağlık bak isteyince nasıl oluyor,ama daha çok daha çok yükle.Hem burası neresi?diye bir merak uyandırıyorken resmin gözüme çok hoş geldi:81:

Yine Kıbrıs dan bir kaç kare daha :)

Telefon HTC ile;

Fotoğraf aşkıınaaa !
Canım benim hepsi çok güzeller , bende bayılırım fotoğraf çekmeye prof. makina bakıyorum canon mu nikon mu kararsızım.
Yarı prof. bi makinam var ma marka olarak çokta beğenmiyorum . .:31:

Back