Benimde derdim var... Bitmiş hissediyorum.

Ben 21,eşim 26

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardom ama sen safmisin??
Adam calisam diyo tamam
annemle otur tamam
gel bana kac tamam ..
ailen vermemis tamam ssbretseydin esin ugrassaydi hos parayi anasinin eline sayan adamin kolayina gelmistir..
Niye ezdiriosn kendini niye?//
kacan kizlara hep kizmisimdr annnenin babanin halini dusunup uzulmuyomusun ne haldelr haldeler. .....
Bence hemen kocani ve kv alip annrnin babanin elini op bak annler gunu sans firsat...
Diger sorunlarini sonra halledersn en onemli sorun suan bu BENCE..
ana babs rizasi olmadn iste bulsan zengnde olsan esin muhtesem de olsa mutlu olamazsn..

Valla ben bu arkadasa cok uzuldum. Ne yapacagini da bilemiyor. Aslinda yapmasi gereken belli: ailesiyle mutlaka barismak. Pisman degilim diyor ama henuz cok yeniyken evliligi, bunalimindan bahsedebiliyor. Kendini taniyamamis ki. Dolayisiyla da esini de tanimadan kacmis gitmis. Bu zamanda kacmayi hic anlayamiyorum. Hele de yas cok kucukken evlenmek icin acele edilmesini. Bir meslegini al eline yahu. Millete muhtacken gidip evlerine siginiyorsun. Ne kadar aci ya. Hemen ailenle baris. Yoksa sonun iyi olmayacak.

4 ayda insan tanınmaz güzelim herşey için çok erkenden yorum yapmamak gerekiyor..

Neden eşin ailesine maaşını veriyor bunu anlamadım ben ?

Yeni evliyken eşinin telefonda takılması sence saçma degil mi ? Yoruluyor adam rahat kalmak istiyor diyorsun iyi de evlisiniz siz..Birbirinizi tanımanız zevkleriniz üzerine işler yapmanız birbirinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…