Benimde baba sorunum var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
para versen daha çok pişman olursun emin ol.
haklısınız çocuklarıma haksızlık yaptığım.en son telefon numaramı vermek istedim ayrılırken bir daha gelişinde verirsin dedi almadı.parayımı garantilemek istedi yoksa bir daha gelmemi mi garantilemek istedi, yoksa umursamadı mı onu bile bilmiyorum.kafam karışıyor.

Çok merhamet sahibisiniz.. Ben sizin gibi olamam asla ve inanın çok imrendim yufka yüreğinize. Ama bir şeyi unutmayın sizinde aileniz var ve durumunuz para verecek kadar müsait değil. Zaten verdiğiniz paraya bile burun kıvırmış Bu çok üzücü.. Ayrıca hapse girmiş demek ki akıl sağlığı suç işleyecek kadar yerinde o yüzden siz elinizden geleni yaptığınız için yüreğinizi ferah tutun bence.

teşekkür ederim desteğiniz ve güzel düşünceleriniz için varolun.

neye kafan karışıyo ya. hapse niye düşmüş ayrıca? hapiste ne harcaması oluyomuş. çeksin cezasını size ne. vicdanınıza oynamış işte gelin para verin diye. çocuğunun rızkından alıp bu adama mı vericeksin. allah allah.

Ahh ne zor. Senin konularını biliyorum ve çok güçlü bir kadın olduğuna inanıyorum. Bu kadar vefasız ve vicdansız birine karşı bile ne kadar vefalısın.Enerjini, maddi imkanlarını, sabrını evlatlarına harca bence. Çünkü senin gerçek ailen sadece onlar.

Ne istiyorsan onu yap bu senin hayatın gitmek istiyorsun seni kırmasından rahatsız olduğunu söylemi tavsiye ederim sakın ola ki hayatın istediğinden vazgeçme

Ağladım ben burada ya yedi kat yabanciyken... Merhametsizlik bu net..

"Bir gün bir adam Peygamber efendimiz e gelir onu çocukları severken görür ve derki: Ben hic çocuğumun kafasını okşayıp sevmedim. Peygamber efendimiz de der ki: Allah senin yüreğinden merhameti silmişse ben ne yapayım?"

Sevmeye sevmeye yürek katilasiyor yani. Anne baba olarak cocukken kafasını okşarsin büyüyünce yüreğini. Sizin babanızın yüreği kaskatı olmuş. Siz görevinizi fazlasıyla yerine getirmişsiniz. İstemiyor daha fazla kendinizi yipratmayin derin. Tabi ki kolay değil. Hayatınızda aile olarak bir baba var. İnsan tutunacak bir dal, golgelenecek bir ağaç arıyor.

İnşallah eşinizle ve çocuklarınızla hep mutlu olursunuz.

Rabbim bundan sonra hayatınızda hep güzellikler versin...

Aglayarak okudum cunku bende babasinin varliginda yetim buyunus cocuklardanim

Cok defa dusunurum acaba olurse benimde icim yanar mi bende kocaman bi bosluga dusermiyim diye sizin hikayenizi okuyunca sanirim yillardir sorduğum sorunun cevabini aldim

Ama mevzu sana gelirse hissettigin duyguyu anlayabiliyorum cunku bende babamin onca yasattigina ragmen oyle bi durumda kalsa imkanim olsa yardim etmrk isterim ama kardesim sende durum bambaska senin babandan cok once aileni cocuklarini dusunmen lazim en zor aninda sana el uzatmayan bi yabanci belki o kadar yani sana cemkirmeye hakki yok ki istiyorsan bi daha git durumunu soyle olsa esirgemeyecegini soyle zaten tersi bi durumdada babanin gercek yuzuyle tekrar karsilasip onu bir daha görmek istemeyeceksin

Insallah hayatinin kalaninda cok mutlu olursun

Nastasya bu forumu ilk takip etmeye başladığımda karşıma çıkan senin bir konundu. Okuduğumda şoka girmiştim. Sonra yorumlarına dikkat etmeye başladım ve ne kadar mantıklı bir kadın olduğunu gördüm. Bu konuyu okuyunca kafamda bir çok şey netleşti. Ben senin yerinde olsam elimden geldiği kadar babama maddi ve manevi destek olurdum. Buna ihtiyacın olduğunu hissediyorum.

Gozlerim dolarak okudum siz insallah cok mutlu olursunjz hayat boyu. O adam da sadece biyolojik baba ve hayattayken kiymetini bileyim diye dusunuyorsunuz belki de. Ama kiymet haketmiyor ki? El olsa yapmaz bunu para falan da vermeyin cocuklarinizin riski o sizin yedirmeyin ona

neden değerli bilmiyorum, ama hayatta olması iyi hissettiriyor.değerli olmamalı değil mi? ben dışardan bakamıyorum olaya.her aklıma geldiğinde içim acıyor.

Sen baba sevgisi istiyorsun. O da para ile o sevgiyi sana satmak istiyor gibi geldi. Bence ailene çocuklarına harca hem o parayı hem o sevgiyi, enerjiyi. Karşılığında babandan beklediğinden daha çok sevgi bulursun.

Okurken cok kötü oldum benim babam öldü ama cok şükür hic boyle bir babalık yapmadı onunla ilgili hic kotu anim yok . Kötünün kötüsü var ya bu oyle bisey heralde . Baban seni hic dusunmemiski sen niye bukadar onrmsiyorsun senin duygularini hissedemem yasadiklarini anlayamam yanlis anlama . Ama sen ne zorluklar cekmissin ici hic acimamis seninde babandan bi beklentin olmasın dahada üzülürsun kendi hayatina bak bence . Ama okuduklarimdan anladimki sen ne kadar güçlü bi kadinsin.umarim hersey bundan sonraki hayatinda gonlunce olur

çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.o sizin güzel bakışınızdan kaynaklanıyor.

Baba olmayı geçtim bu adam insan bile değil.
Annesi ölmüş bi kızı apar topar evlendirmeye çalışmak nedir ya?
Ölümde aramamak gelmemek nedir yuh be yuh.
Suratına tükürsen o bile boşa gider daha ne merak ediyosun gidiyosun.

çok çok sağolun.ilk açtığım konudan bahsediyorsunuz muhtemelen, sebep sonuç ilişkisi içinde gidiyor hayat, kötü bir başlangıç yapınca hayata sonra yaşananlarda doğal olarak iç açıcı olmuyor.benim hayatımda da böyle oldu maalesef.Destek yok, hayatta sığınacak kimse yok sonradan hayata dahil olan insanlar da çoğunlukla istifade ediyor bu durumdan, birde onca yaşanmışlık sonrası belkide hayata ve insanlara karşı daha güvensiz alıngan ve karamsar oluyor kişi karşılaştığı insanlarda sadece sonuç odaklı düşünüp karar verdiği için belkide daha çok zorluk çıkarma yoluna gidiyorlar.tek isteğim bundan sonra daha fazla acı görmeyeceğim bir hayat, umarım bu kadarla kalırım.varolun tekrar güzel cümleleriniz için.

Öncelikle başın sağolsun, umarım hayatının bundan sonrası sen ve ailen için çok güzel olur.
Baba dediğin kızını korur kollar, kimseye ezdirmez. Açıkta bırakmaz. Sen hayatını tek başına kurmuşsun ve zorlukların üstesinden gelmişsin helal olsun. Gerçekten güçlü bir kadınsın. Babana rağmen.
Suratına tükürmen gereken adama hala acıman şaşırdım. Ne demek ya bir daha geldiğinde daha çok getir???? Ağır konuşmamak için zorluyorum kendimi şu ettiği laf yüzünden. Şimdi para verirsen daha çok isteyecek, başka şey isteyecek, tepene öyle bir çöreklenecek ki hayatını yine mahvedene kadar anlamayacaksın belki de. Belki de sen ondan ilgi göreceğini düşündüğün anda yine "beni ilgilendirmez" diyecek ve defolup gidecek. Bırak seni o yaşında nasıl yalnız bıraktıysa öyle yalnız kalsın. Öyle baba olmaz. Yediği haklarını ödüyor şimdi. Günahını verme ona.

Annem öldükten sonra çevrede anlatıyormuş, yüzü gülmüyor bir güler yüz bile göstermiyor bana diyormuş, sanırım kendini çocuk beni büyük sanmıştı o zmanlar.sonra bir gece feci bir kavgadan sonra saçma sapan bir cümle kurdu ve o gün yetiştirme yurdunun benim için daha iyi bir yer olacağına karar verdim ve gittim.sonrasında üni kazandığımda kurduğu cümleyi hatırlıyorum, oku da bana bakarsın demişti, kendisi taşın altına elini koymadığı halde, eşim öldükten beş altı ay sonra annemden kalan küçük bir tarlayı sattığımda gördüm en son, onunda payı varmış kendisine ait parayı almaya gelmişti, benimle hiç konuşmadı, düşmanca bakışını hala unutamıyorum, beni öldürecek gibi bakıyordu.işte en sonda hapiste gördüm.aslında tükürülecek insan başkası anlatsa bunları bende öyle derdim ama çabucak unutuyorum onun yaptıklarını, böyle hatırlayınca gene kırgınlık hissediyorum içimde ama keşke görüşmeseydik hiç ama iyi olduğunu, özgür olduğunu bilseydim bir yerlerde.

Belki de bişeylerin bedelini ödüyodur.Sen affetsen Allah affetmez bunları.Bi de böyle düşün.

çok teşekkür ederim.teyzemlerde sizin söylediğinizi söylüyor aslında.eğer şimdi taviz verirsen yarın hapisten çıktığında seninle yaşamak isteyecek diyorlar.ki inanın birlikte yaşanacak bir karakteri yok.biliyorum ki zorda kalsam gene aynısını söyler bundan eminim.çünkü eşim hastalanana kadar genede konuşuyordu, sonra baktı ben zora düştüm sırtını döndü birden.karakteri bu.sadece banada değil kardeşi kanser olduğunda ona da aynısını yapmıştı.aile olarak bir şeyler eksik sanırım onlarda ve öğrenmemişlerde.

Aileyle ilgili değil, o adamda vicdan eksikliği var. Ve sevgi. Ne kimseye sevgi besliyor, ne vicdana sahip. Herkes eninde sonunda hak ettiğini yaşar, o da layığını bulmuş. Kendinizi kullandırtmayın lütfen... Hele birlikte yaşamak falan hayal dahi edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…