- 12 Ocak 2010
- 16.668
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
baanbda olsa öyle bır adamı z... et..... ev işi noldu bence evi satılıga cıkarın sonucta veraset nedenıyle evın yuzde ellısı sızın hatta babanız olse tamamı sızın , o paraylada bıraz kendı durumunuzu duzeltın...neden değerli bilmiyorum, ama hayatta olması iyi hissettiriyor.değerli olmamalı değil mi? ben dışardan bakamıyorum olaya.her aklıma geldiğinde içim acıyor.
kurgu değilim gerçeğim ev köyde ben şehirde yaşıyordum ve babasızlığın üstüne oğlumu birde alıştığı evinden etmek istemedim ki zaten tadilat gerkecek kadar kötü durumdaydı ev.ben şeye takıldım
hani babanız annenizden kalma evi satmaya izin vermemişti , eşiniz öldükten sonra hangi evin kirasını ertelediniz , yoksa o evrede evi sattınız mı ,
yok buda kurulmuş bir hikayemi ,
psikologa ne diyeceğimi yani ne sorunum var diyeceğimi bilmiyorum.ama bir uzmanla konuşmanın iyi geleceğini bende düşünüyorum.Bi uzmandan yardim almayi denedin mi ?
bende çalışıyorum ama ancak yeter bir durumdayız aylık maaş bağlama olayına el vermez durumum.haklısınız çalışıyorda olsam çocuklarımdan çalmak belkide bu.Ben ortada baba diye birini göremedim maalesef siz şuan evladinizdan arttırıp eşinizin çalıştığını o adama yedirirseniz ayıp etmiş olursunuz
suçunu ben söylemeye utanırım.verecektim ama meblayı beğenmediğinden veremiyorum.Çok özel olmazsa neden hapisteymiş?
Bir de sen tek başına uğraşırken umursamayan adama para verecek misin gerçekten?
psikologa ne diyeceğimi yani ne sorunum var diyeceğimi bilmiyorum.ama bir uzmanla konuşmanın iyi geleceğini bende düşünüyorum.
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.en kısa zamanda gideceğim.biliyorum iyi gelecek.Iste bize anlattiklarin gibi
Annenin vefatindan itibaren anlat
Anlattikca acilirsjn
Psikologta yardim eder zaten
Korkma ...
Coz bunu bir an once
Insallah ..teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.en kısa zamanda gideceğim.biliyorum iyi gelecek.
maksadım dramatize etmek değil, nedense çocukluğumu unutamıyorum, bana kızım dediği birlikte bakkala gittiğimiz zamanları, istediğim çikolatayı unutup geldiğinde gecenin bir vakti geri dönüp almaya gittiği falan hatırlıyorum hep sonra yaptıkları siliniyor hep.Adam sizn yüzünüze bakmamış siz niye olayı dramatize ediyorsunuz anlamadim
haklısınız uzaktan bakınca saflık gibi görünüyor ama sanki o ölünce çok pişman olacakmışım gibi hissediyorum.allah aşkına. hakaret olarak algılama ama saf mısın canım kardeşim. adam sana bi gram babalıke tmemiş aksine hayatını kötü etkilemiş. kim bilir ne yaptı da hapse düştü. burda para çok gdiyo deyip hala seni kullanma peşinde. sen de napsam diyosun. hayret bişey.
babamı sevip sevmediğimi bilmiyorum aslında, hapse girene kadarda görüşme girişiminde bulunmamıştım sadece uzaktan haberini alıyordum, iyi derlerse vicdanım rahat hayatıma devam ediyordum.ama hapiste olduğunu öğrendikten sonra tekrar acımaya başladım, aklıma orada ne yapıyordur, zaten yaşıda var sağ çıkabilecek mi, tekrar güneşi ne zaman görecek gibi şeyler takılmaya başladı.birde çok para gidiyor burada deyince yardım edemediğim için üzüldüm, acaba aç susuz mu diye düşünmeye başladım.sevgimi sadece acıma mı hissettiğim ondan da emin değilim.hiç okuma yazma bilmeyecek kadar cahil bir insan, yetiştiği aileyi biliyorum, birde karakterini biliyorum sanki yapabilecekleri bu kadarmış, ona kırılmamın bir anlamı yokmuş gibi hissediyorum çoğunlukla.ne bileyim mazur görmek için yer arıyorum belkide yaptıklarını.Çok zorluklar yaşamışsınız.Annenizini ve ilk eşinizi kaybetmenize çok üzüldüm başınız sağolsun.Babanızı nasıl hala bu kadar çok sevebiliyosunuz? Gözünüzü kör eden ne?
haklısınız uzaktan bakınca saflık gibi görünüyor ama sanki o ölünce çok pişman olacakmışım gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?