Benimde baba sorunum var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende ciddi sorun var biliyorum, hala onu düşününce acıma duyuyorum,üzülüyorum

Aklina annen olur olmez evlilik pesine dustugu
Esin olum dosegindeyken nasilsin bile demedigi gunleri getir ..
Nasil caresiz kaldigini
Bu mideni bulandirir ..
Merhametini cok sevdim
Ama fazla merhamet aptalliktir
Hele hele boylesine ...

beğenmiyor ki yapacağım yardımı, bende ona üzülüyorum, istediği kadarını veremezsem yanına gidemeyeceğim sanırım.ayrıca sağolun.

Yalnızsın ama çoğu kişiden daha güçlüsün bende gözlerim dolarak okudum yazını walla ben olsam param olsada vermem
Suçu ne babanın ne kadar daha kalacak?
teşekkür ederim.suçu yüz kızartıcı bir suç.söylemekten utanıyorum ben açıkçası.sekiz yıl kalacakmış maalesef.nasıl böyle bir adama dönüştü hiç bilmiyorum.böyle biri olmak için annemin ölümünü mü bekliyordu anlamadım.

Aklina annen olur olmez evlilik pesine dustugu
Esin olum dosegindeyken nasilsin bile demedigi gunleri getir ..
Nasil caresiz kaldigini
Bu mideni bulandirir ..
Merhametini cok sevdim
Ama fazla merhamet aptalliktir
Hele hele boylesine ...
sanırım babamı öyle kabullenmiş bir yer var içimde, kapasitesi, yapabilecekleri bu kadar gibi geliyor, daha iyisini istesede yapamazdı gibi hissediyorum.yalnız beni çok çaresiz bıraktı, yanında olmama bile müsade etmiyor, yapamayacağım şeyler talep ederek.düşünmeyip boşver demekten başka çarem yok sanırım.

Gecmisinize cocuklulugunuza tek baglanti babasniz gibi geliyor ondan bu kadarona karsi saplantilisiniz ,
Malesef bicok kisi ailesi onun itse ,her turlu kotulugubyapsa da terkedemiyor ,pskiyatra gidin ama babaniza bir daha gitmeyin ,
Birakin ,evlatlariniz icin yasayin ,onlar icvin para harcayin ,
Oldugunu varsayin

evet hissettiğm şey aynen bu.gökten zembille inmemişim hissi veriyor varlığı.

Bi uzmandan yardim almayi denedin mi ?

evet hissettiğm şey aynen bu.gökten zembille inmemişim hissi veriyor varlığı.

Malesef bu his size cok sey kaybettiriyor ,
Bicok tecavuz edilenin tecavuz edene aski ,kacirilanin zamanla kacirana duydugu sevgide boyle ,guclu her istedigini yapan birir ,isterse sizi sever istremezse sevmez ,
Sizde guclu olun ,evlatlarinizi sevin ,artik siz onunuze bakin ,gecmisinize degil

Babam bize hayati zindan etmisti. Niyeyse hic bag kuramadim onunla. Vefat ettiginde cok agladim ama herhalde bu bize yasattiklarinin ofkesiydi. Birseyler yarimdi falan... Allah askina git huzur evine nd bilim.cocuk yurduna yardim yap. Sokak hayvanlarina mama al dagit sevaba girersin. Bu herife baba denmez ayrica yapilan iyilikde gecmez

C9k uzuldum sana inan

Gece gece ağladım yazarken ağlıyorum ben olurken mahvoldum babanız sizin öz değil mi emin misiniz? Kendi kanını kızının en zor zamanlarını görmüş biz okurken kahrolduk baba bunları bizzat görmüş biri ve hala size karşı böyle davranması bilemiyorum söyleyecek birşey bulamıyorum ...

Allah basımızdan annelerımızı , evlatlarımızında baslarından bızı ayırmasın ınsallah.
Bır tercıh meselesı olmamalı ama ana ıste annen yasasaydı bu kadar un ufalanmazdın. Uzme kendını ıstedıgı parayıda verme

Davulun sesi uzaktan hos gelirmis, oyle nasil hala senin icin degerli diye soranlara aldanmamak lazim. Eger karsindaki senin gibi degilse, aile diyebilecegi bir tek babasi kalmadiysa ve bir turlu istedigi sevgiyi elde edemediyse anlayamaz... Sonucta anne baba, hissettigin sevgi boslugunu doldurmasini en cok arzuladiklarin... Ama her ne kadar cok seviyor olsan da senin durumun da ortada ve baban ne yazik ki isi biraz cikara dokmus... Bence kendi cocuklarini, esini ve kendini sikintiya sokacagina birak baban sikintida olsun. Soyle dusun sen cocuklarinin rizkindan kisip babana vereceksin. Ama o yapti mi? Ya da gercekten yaptigina degecek mi? Allah rahmet eylesin, esinin vefatinda bile yaninda olmayan bir adamdan bahsediyorsun. Cekecegin sikintilara deger mi? Once bunu olcmen lazim bence.

baban sana yaptıklarının cezasını çekiyor gibi. tamam doğarken ana babamızın karakterini seçemiyoruz ama bu zaman kadar Allah seni korumuş.senle para bağından başka bişey istemeyen bir adam artık.ailene yönel bence.adam o kadar kaçmış ki senden anca hapse yakalayınca görmüş gibisin.artık bırak bu adamın peşini vicdanı ile hesaplaşsın girdiği yerde.

Günaydın olsun ...içim sizlayarak okudum. ..Kimi yasadiklarimiz paralel...ben de ilk eşimi kaybettim ve küçücük kızım la kaldım. ..epeyi de sıkıntı çektim vaktinde. ..yedi yıl yalnız yaşadıktan sonra fotoğraf taki eşimle tanışıp aşık olup evlendim. ..kızım da ben de çok mutluyuz. ..yüzünü bile bilmediğim canım kardeşim;bırak artık babayı onu bunu;acı istihap haddi diye birşey var;Kendine şans ve mutluluk tanı. ..baban seni zamanında bu kadar dusunseydi zaten bu durumda olmazdı. ..kabullenmek zor ama analık ayrı babalık var mı bilmiyorum bile! Çok üzüldüm ama yine mutlu olabilecek bir yol bulmaya dussen de kalkmana çok sevindim. ..sevdiğin adamı kaybetmek toprağa vermek ayrı dönüp yaşamak zorundasın .gözünün içine bakan evlat var çünkü. ..benden dost tavsiyesi nacizane; babanı da kendi kaderine bırak arada gör gel ama azıcık bir meblağ seni rahatlatacak kadar bırak. ..isterse begennezse almaz olur biter. ...hiç de mecbur değilsin sendeki vicdan o adama fazla ama işte kendin için arada gör. ...sen hapiste olsaydın Allah korusun senden istediğini sana yapar miydi kardeşim? Çok sevdiğim bir düşünürün sözü var; DUYGU YA SESLENIS YANLIŞ BIR DUSUNCEYI GAYET IYI ORTER!
ISTERSEN DIRECT MESAJ DA atabilirsin. ..Benzer şeyler yaşamış iz nihayetinde. ..Sevgiler evlatlarinla. ..

Okurken boğazım düğümlendi.
Allah sana, çocuklarına, eşine sağlık versin.
Baba işte.
Ne yaparsa yapsın bir yanın hep onun yanında oluyor değil mi?
Ama senin de durumun belli.
Senin de düşünmen gereken bir ailen var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…