• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim yüzümden öldü..

ya arkadaşım şaka mısın
zerre inanmadım sana
ha yazdıkların gerçektir, böyle biri vardır da
abartılarla süslenmiştir

yahu "gencecik bir can benim yüzümden gitti" yazmışsın
duygu sömürüsü mü yapıyorsun anlamıyorum
özgecan'dan sonra mı buldun bu sloganı???

"ama bu sefer gerçek sanırım" deyip ama "arayamam" diyorsun
git Allah aşkına ya!
Pardon da özgecan ne alaka? Buraya basimdan gecen herseyi yazamam, arayamam çünkü ararsam da başıma gelcekleri biliyorum.. Duygu sömürüsü derken? Ben hatamin farkındayım kendime en cok lanet okuyan benim

Sevmediğimi yazdim zaten. Inanmiyosan yazma

inanmıyorum
insanların duygularını da böyle sömürmeye çalışmandan hiç hoşlanmadım
burası forum
istediğim yere yazarım
beğenmiyorsan KİB butonu var, basarsın

dünyada hiçbir insan yoktur ki
bu sefer gerçek, öldü galiba, ühü ühü, gencecik can gitti deyip
burada bize laf yetiştirmeye çalışsın!!!!

Hep korktum ondan, gider benim yüzümden intihar eder diye. Korktuğum başıma geldi..
Benden 6 yaş büyüktü, 2012-2013 yıllarında çok yalvardı.. Çok sevdiğini söyledi defalarca telefonda ağladı 2 sene peşimden koştu. Istemiyorum dedikçe yalvardı.. Normalde sert ve sinirli biridir, ama bana gelince öyle değildi. Defalarca numaramı değiştirdim git be adam peşimden dedim gitmedi..
Boşluğuma mı dek geldi aptallığıma mı bilmem.. Temmuz 2013te kabul ettim teklifini. Ki ben daha reşit bile değilim.. Çok mutluydu, ben değildim. Defalarca yüzüne onu sevmediğimi söyledim. Olsun seversin elimden ne geliyosa yapcam dedi. Bana şiirler yazdı, hakkaten aşıktı ben buna inanıyorum.. Ygs hazırlandım, derslerime bakıyorum diye onunla hiç ilgilenmedim; sabretti. Sen yeterki kazan dedi. Bir kere bile öf demedi.. Ygs de düşük aldım, ben ağlamadım o ağladı emeğim için.. Daha neler neler.. Aramadım, aradı. Bağırdım çağırdım durduk yere trip attım, ailesinden nefret ettiğimi söyledim sabretti.. Aptalım ben bana rahat battı..
Ama bir huyu vardı ki, en ufak tartışmada intihara kendine zarar vermeye gidiyodu.. Her ayrılmak istediğimi söylediğimde(çünkü hic sevemedim) o zaman beni ölmüş bil dedi. Blöf yapıyo dedim, hakkaten de bilerek araba kazası yaptı. Ayrılamadım, hep kendisine yapacaklarından korktum. Bir keresinde buluşalım son kez dedi, meğer yanında silah getircekmiş gözlerime son kez bakarak kafasına sıkcakmış. Son anda kurtardım.Kızlar işkembeden sallıyo demeyin, keşke blöf olsaydı.. Onun kendisine saygısı olmadı, benim nasıl olabilirdi?
Olaya geliyim; ben üniversiteye girdiğimden beri seni istemeye gelelim diye üstüme geldi..yok okuycam dedim, yine okursun dedi. Ailene söyle dedi. Eminim vermiycekti, garanti mesleği yok, cigerleri hasta, 25 yasinda ama 35 gosteriyor..) anneme çıtlattim resmini gösterdim kadın bayılcakti bana sinirinden.. Dün gece "kararini ver, ya ayrilirsin ya kabul ederler ya da kaçarız" dedi. Nasıl kacayim ben, benim ailemin zaten bir kanadı kırık kardeşim engelli.. Vermiycekler dedim, cesaret edip ayrıldım. Telefonda ağladı. Sadece sustu ağladı. Hakkini helal et dedim, asla dedi. Sabah bana bi mesaj geldi "sensiz bi hayat dusunemiyorum beni öldü bil canima kiyiyorum seni çok sevdim kendimden bile elvada canım aşkım seni mezarimda bile severim" diye. Arayamiyorum da.
Sonuç olarak ben onun zamanini caldim, o affetse Allah affetmez beni. Kendine birsey yaptiysa ben nasıl yaşarım, o vicdan azabi kahreder beni. Iki dünyada da yüzüm gülmez. Gencecik can benim yüzümden gitti galiba. Uzun oldu k.bakmayın içimi döktüm.. Benim hatam büyük.. Keşke sevebilseydim sevemedim. Allah affetsin beni. Bundan sonra ben de mutlu olmam hakettim...

Ben de başlığı okuyunca öldü sandım ..
Yalnız dikkat et canım konuştuğun kişi hasta ağır psikolojik sorunları var bence,
uzak dur numaralarını değiştir sana bir zarar vermesin .

Demişse demiş, şimdi ayrılmaması için bir gerekçe mi bunlar? Ya da adamın kendini öldürmesi için???

Tabiki gerekçe değil...
Ama sevmediği halde hatta hiç haz etmediği halde ne demeye elin adamına umut veriyor.
Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil...
Ha istediği bir ilişki olur sever sonra anlaşamaz ayrılır. Ona kim ne diyebilir.
Zaten adam hasta normal değil. Bunu bile bile bir hata yapmış diyorum
Yani eğri oturup doğru konuşalım.
Kızın hatası var. Pışpışlamayın allah aşkına
Hatan var ama, bundan sonra yapmamalısın diyorum. Adam zaten başlı başına problem onu ne savunucam

Yapmamistir merak etme...

Zaten adam manyakmis kiro kiro kafaya silah dayamalar falan.

Okumus kizsin napcan onu. Hani okumamis olsa da kendini gelistirse anlarim . Kurtlar vadisi tarzi hareketler tavirlar...

Iyi ki kurtulmussun olmez merak etme. Senim sevginle dogmadi sen ayrilinca da olmez...

Allah askina konu fake cart curt demeyin derdim bana yeter. Keske yazdiklarim yalan olsaydı. Nasil bu kadar rahatsin diyenlere, bu ilk girisimi degil en az 6 olmuştur. Ilkinde ta memleketine gittim tutuştum. Her seferinde ödüm koptu gunlerce aradim. Ama.ne oldu geri döndü. Rahat degilim ama bu kaçıncı. Zaten hataliyim kabul

Bence de kesinlikle arama. Hatan cok buyuk ve bedelini bi sekilde odersin orasi ayri ama boyle saplantili insanlardan uzak durun. Size sadece zarar verir. Vicdan azabiyla,'ya olseydi'lerle arkadas falan kalmayin. Kendine bisey yaptigini da sanmiyorum. Bence sadece ayni tepkiyi bekliyor sizden;boyle dusuneceginizi tahmin ediyordur sizi taniyorsa. İlgilenmemeniz birazda olsa gerceklerin tadina bakmasini saglayacaktir.

Tabiki gerekçe değil...
Ama sevmediği halde hatta hiç haz etmediği halde ne demeye elin adamına umut veriyor.
Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil...
Ha istediği bir ilişki olur sever sonra anlaşamaz ayrılır. Ona kim ne diyebilir.
Zaten adam hasta normal değil. Bunu bile bile bir hata yapmış diyorum
Yani eğri oturup doğru konuşalım.
Kızın hatası var. Pışpışlamayın allah aşkına
Hatan var ama, bundan sonra yapmamalısın diyorum. Adam zaten başlı başına problem onu ne savunucam
17 yaşında henüz reşit bile olmayan bir kızdan bahsediyoruz. O yaşlardayken sizin de peşinizden iki sene biri koşsa sizde yapardınız konu sahibinin yaptıklarını. İnsanlar hata yapar, çocuklar daha çok hata yapar. Bu bir daha yüzü gülmeyecek anlamına gelmez. Herif problemli çıkmış bu hikayede ancak benzerlerini o yaşlarda hepimiz yaşadık...

Allah askina konu fake cart curt demeyin derdim bana yeter. Keske yazdiklarim yalan olsaydı. Nasil bu kadar rahatsin diyenlere, bu ilk girisimi degil en az 6 olmuştur. Ilkinde ta memleketine gittim tutuştum. Her seferinde ödüm koptu gunlerce aradim. Ama.ne oldu geri döndü. Rahat degilim ama bu kaçıncı. Zaten hataliyim kabul

e be kızım sen de 1., 2., hadi 3. kereden sonra neden hala görüştün ki.

bence de aramayın kendine bişey yaptığını düşünmüyorum. mümkünse telefon numaranızı face filan ne varsa değiştirin çünkü ağır psikolojik sorunları olan birisi yarın birgün allah korusun size de zarar verebilir

Şimdi ne ara nede araştır.
Allah korusun bişey olduysa haberi gelir.
Hattını değiştir. Bundan sonra ararsa ulaşmaya çalışırsa tek kelime etme
Kendini anlatmaya çalışma. Bu sonuç vermez. Onun dünyası başka
Nasıl rahatsın diyenlerin aksine ben sana rahat ol diyorum
Herkesin kendi canı... kıyacaksa kendi verir hesabını

Senin tek suçun sevmediğin halde görüşmen. Ki seviyor rolü de yapmamışsın, o kendimi sevdiririm bilmemne diye ısrarla birliktelik istemiş. Hayır'dan anlamayan, arsız insanlardan hiç hazetmiyorum. Zorla güzellik olmaz ya. Bir kızla sevgili olamadı diye zırt pırt intihar muhabbeti yapacak kadar öz saygısız, karaktersiz bir adamla olmak zorunda değilsin.
Bu kişi öldü mü ölmedi mi bilmem de, en azından zararını kendine versin. Bu tiplerin bazıları reddeden kızı öldürmeye çalışıyor, bu daha kötü. Allah uzak etsin böylelerini, bu ne ya.

17 yaşında henüz reşit bile olmayan bir kızdan bahsediyoruz. O yaşlardayken sizin de peşinizden iki sene biri koşsa sizde yapardınız konu sahibinin yaptıklarını. İnsanlar hata yapar, çocuklar daha çok hata yapar. Bu bir daha yüzü gülmeyecek anlamına gelmez. Herif problemli çıkmış bu hikayede ancak benzerlerini o yaşlarda hepimiz yaşadık...

Tamam işte aynı şeyi konuşuyoruz. Hataysa hata bunu da dile getirmek lazım.
Şimdi 17 yaş çok küçük bir yaş değil. Dikkat etsin diye söylüyoruz

Tamam işte aynı şeyi konuşuyoruz. Hataysa hata bunu da dile getirmek lazım.
Şimdi 17 yaş çok küçük bir yaş değil. Dikkat etsin diye söylüyoruz
Ergen yahu ergen nasıl küçük değil. Hormonları tavan yapmış 17 yaşında aklı bir karış havada bir çocuktan bahsediyoruz. Bu şekilde davranması çok normal.

yahu
"bu sefer gerçek galiba" diyor
"gencecik bir can benim yüzümden gitti" diyor

e be konu sahibi hadi onu arayamazsın
polisi ara o zaman
ailesine haber ver ozaman
arkadaşlarına haber ver o zaman
yaptın mı? yok
sen gel burada rahat rahat forumda yaz

Back