Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba su'cuğum evin çok cıvıl cıvıl, güle güle otur tatlım. bu arada perdelerine bayıldım. mutfak kapısındaki boncuklarda çok hoş. ip perdelere boncuk takarakmı yapılmış, bana bir anlatıversene. çok hoş duruyor yaa, bende benim mutfak kapımdakini değiştirmeyi düşünüyorum.seninkiler harika ve değişik geldi bana:))) kaydirigubbakcemile5
güzelim banyo paspasın ve yatak odası padişah halın benimkinden hahaha kaydirigubbakcemile5ne güzel.yaw bide o paspası çok pahalı almıştım ben 3 yıl önce aldığım yer biraz uçmuştu sanırım..evin çok sıcak çok hoş huzurla otur canımma.s.
ben yeni katıldım aranıza evimi sizlerle paylaşmak isterdim ama malesef daha yeni olduğum için yapamıyorum 100 msj olmadı daha..ama belirtmek istedim evin çok şeker cici bici ben böyle evleri görünce ya diyorum çocukları yok ya da varsa da küçük değil çünkü ben oğlumun korkusundan evime aksesuar koyamıyorum ama sizinkile çok yakışmış güle güle oturun ağız tadıyla inşallah