Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Hastaysa hasta boşver, herkesin derdi var. Hasta diye kimse kimsenin dedikodusunu yapma hakkını vermiyor, ne çirkin birşey ya o senin oğlunun karısı, nasıl dilin varıyor başkasına kesemeye... Arkadaşın doğru söylemiş temiz kalplisin ki eşinle beraberken karşına çıkmış, ama sen eşinin gözünde bunu duyan ama hala göz yuman birisi gibi görünebilirsin. Üstüne üstün birde evde eşinin kavgasını çekmişsin. Resti çekmesi gereken senken olanlara bak. Bence bu konuda taviz verme, hazmedemiyorsa gidip annesine kavga çıkarsın, suçsuz olan sana değil.

Sanirsam kaynanana koca lazim pretty ayarlayiverin birini de oglunun yakasindan dussun bu ne kiskanclik mubarek yaaa
işin kötüsü bekar olan oğlu da evleniyo Ve birlikte kalacaklar inşallah onla sorun çıkmaz diyorum ben ayrıyım en azından, keşke evlense insanlar onun bunun mutluluğunu kıskanmak karışmak yerine kendi dertleriyle uğraşırlar.

Kaynananızın sizin arkanızdan tüm apartmana yayın yaptığını kulaklarıyla duyduktan sonra bile hala ailesinin lafına kanıp sizi üzüyorsa kocanıza bazı şeyleri hatırlatmanız lazım. 'Bak ağzımı açıp cevap vermiyorum, hep alttan alıyorum, ama sen de beni ezdirme' deyin.

Aynen canim iyi ki evin ayri beraber oturacak geline acirim valla
Kocanda bitiyor is ,anasinin telefondaki laflarini kulaklariyla duymus hala sana trip yaparsa adam gerizekalidir yani

direk lafını verseydin hastalık dinlemek yerine savunmasını dinliyor olurdun, çoğu gelinin isteyipte bulamadığı fırsat, kv eşin gözü önünde gelin çekiştiriyo ne inkar edebilir ne kıvırabilir ne de eş bişey diyebilir

eşinize onun ailesiyle ilgili bi şey söylemeyin bence.
annen şöyle baban şöyle gibi. kendiniz halletmeye çalışın ki mesafeyi koymuşsunuz.
ben yerinizde olsam annesine acımazdım sanıyorum.
herkes ettiklerinin cezasını çekiyor işte

Aynen canim iyi ki evin ayri beraber oturacak geline acirim valla
Kocanda bitiyor is ,anasinin telefondaki laflarini kulaklariyla duymus hala sana trip yaparsa adam gerizekalidir yani
Eşim genel olarak tripli ama iyi yanları da çoktur fakat bu aile meselesi çoğu ilişkide olduğu gibi çözülemeyen ve yıpratan bi durum eşim görüşmemi istemiyo aslında ama ben tek gitsin istemiyorum hamileyken son aylarda ben pek gitmiyodum mesela eşim uğruyodu ve bana çok soğuk davranıyodu nerdeyse bana dışarı çıkma diyecekti sebebini bilmiyorum ama onlardan şüpheleniyorum, yalnız gitmesini hiç istemiyorum bu olay da aslında iyi oldu gerçek yüzlerini net gördü yüzüne başka arkasından başka,şuan hiç bahsetmiyo gitmekten bide düğün kaldı bidaha yok sabret diyo

inanın söylemek istemesem de böyle düşünüyorum birbirimize dua etmek yardım etmek dururken kusur aramak arkadan konuşmak bu dünyamızı da ahiretimizi de mahvetmeye gerek yok, eşime konuşuyorum o anlasın istiyorum beni ama vazgeçtim artık ki geçende söyledim artık umursamıyorum annenin yaptıklarını dedim çünkü değer vermiyorum dedim düştü suratı, bi insana kızmak için o insanı hayatında bi yere koyman gerek inanın artık zerre bi önemi yok, eşim buna bi cevap vermedi kavga çıkmadı ama üzüldü sanırım.

iyi söylemişsiniz
üzülür tabi ama yapılacak bi şey yok.
durumu biliyor .
çoğu yerde zaten annelerini haklı buluyorlar.
sizin kararlarınıza da saygı duysun.
görmek istememeniz çok doğal. ben olsam benim dedikodumu yapan kişiyi ben de görmek istemezdim.

eşine çatma. hatta onunla birlik ol. zaten görmüş anasının ne olduğu. duymuş dediklerini kulağıyla. ikinizde gerilmişsiniz ve birbirinize çatıyorsunuz gereksiz yere. sakinleşin ve düğün geçtikten sonra çekirdek ailenize gömülün sonsuza kadar.

Amaannn kimseye hakettiginden fazla değer vermeyeceksin bacim. Bak sen düşünmus gitmek istemişsin nolmus olan gene sizin huzurunuza olmuş.
Bayramda seyranda merhaba merhaba ötesi bu tip insanlara yaramaz. Bak gör o zaman daha kıymetli olursun.

Evet en büyük sorunum bu benim herkesi hakettiği yere koysam, bana acımayana acımasam böyle olmazdı belki de ama şuanda öyleyim mesafeli ve çok mutluyum tek isteğim eşimle bu konuyu artık tartışmayalım, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Aynen bayramda gittik bayramlaştık ilk günü bayramdan sonra da tatile gitmiştik dün döndük ve akşamına yine kavga ayrı yattık bu sefer mesele bavul boşaltıp kirlileri yıkıyorum etrafı toparlıyorum oğlum 11 gibi uyuduğu için zaten yoruldum huzursuzdu diş yüzünden yol yorgunuyum ama yapmasam da rahat edemicemo da sigarasını almış balkona oturmuş elde telefon ben de söylendim o da karşılık verdi kendini savundu annesi kardeşi belki de bahane bu adam çocuk da oldu artık katlanmak zorunda diye düşünüyo iyi bi üni mezunuyum iş başvurusu yaptım bikaç yere kendi paramı kazanayım sonra ciddi anlamda boşanmayı konuşucam bebek 9 aylık bu kaçıncı kavga, 4 aylıkken zaten boşanıyoduk resmen evi taşıdı yapma etme dedi düzelicek dedi diye tamam dedim o zaman hazırlıksızdım o yüzden de çok düşünmeden barıştım şimdi işe başlayıp bakıcı bulup sonra konuşmayı düşünüyorum ilk sefer olsa tamam ama bıktım hep ben alttan alan oldum ailesini de kendisini de oğlum için daha iyi olan da budur çünkü sinirlendiğimle onunla bile ilgilenemiyorum sakinleştiremiyorum ben sakinleşemiyorum çnk aynı şeyi babam anneme yapardı bütün sinirini rahmetliden çıkarırdı sonuç mutsuz eş mutsuz çocuklar tek tesellim rahmetli annem biz de bunları yaşamayalım diye okuttu bizleri Allah mekanını cennet etsin. Böyle bir karar aşamasındayım desteğiniz yorumlarınız için tşk ederim, dilerim herkes yuvasında mutlu olsun ama ben beceremedim dayanamıyorum artık. Belki sorun benim her durumda huzurlu olmak istiyorum kavga hakaret bağırış aşağılama duymak istemiyorum bıktım. Şiddet görmedim ama psikolojik şiddet gördüm yeterince özellikle hamileliğimden sonra nedir değişen benim artık onlara muhtaç olduğumu gidemeyeceğimi düşünmeleri sanırım. İlahi adalete güvenerek yeni bir yola çıkma vakti geldi, içimi dökmek için yazdım iyiki varsınız hanımlar

takmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…