Cevaplar icin tesekkurler, hepsini okudum. Ben sevgilime guveniyorum biz asla ayrilmayacagiz gibi sacmaliklar soylemeyecegim ama sunlari soyleyebilirim.
1 sene birbirinizi tanimak icin az bir sure daha zorluk yasamadiniz demissiniz, maddi acidan zorluk yasamadik hic bir zaman ama iliski bazinda pek cok sikintilar yasadik. O acidan hayatimdaki diger 1 senelik iliskilerime gore daha cok pekismis bir iliskim var.
Ortak hesap acalim dusuncesi durup dururken gelmedi, ben okuldan para almaya basladim, zaten ihtiyacimiz yok cebimizde durunca harciyoruz biriktirelim, evlenirken kullaniriz. Belki ona da gerek kalmaz cocuklarimizin egitim masraflari direk hazir olur dedi. Biz cebimizde para biriktiremiyoruz, fazla rahata aliskiniz kendimizi biliyoruz.
Ayri ayri hesaplar olmasin denmesinin nedeni de o ay onun yatirdigini benim, benim yatirdigimi da onun denetleyebilmesi. Kendi hesabimiz olunca kafamiza gore takiliriz durumu olsun istemedik yani.
Guven isine gelince, guvenmedigim adamla isim olmaz sonsuz guveniyorum ve bunu hakediyor.
Merhaba, benim bir senelik bir iliskim var. Ailelerle tanistik, birbirimizin dugunlerine de gidip geldigimiz icin genis ailelerle de tanisma firsatimiz oldu. Zaten sevgilimle ayni sitede oturuyoruz, aile bireyleri evdeykende birbirimize surekli gidip gelebiliyoruz. Hatta en son gecen ay onunla tatildeyken annemler yanimiza bir gunlugune gelmisti. Yani herkes birbirini kabullendi ve sevdi.
Sevgilim bana gecen hafta bir oneride bulundu bana mantikli geldi. Ortak banka hesabi acalim her ay ikimizde 500er tl yatiralim onerisini getirdi. Vadeli hesaba olsun parayi cekmeyelim biriksin dedi. Ilk defa bir erkek arkadasim boyle bir teklifte bulundu. Ben kabul etmeyi dusunuyorum. Diger bir taraftan da evlenmemize 2 sene kadar var boyle birsey icin erken mi degil mi bilemedim. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Canım senin yaşadığın olayın aynısını zamanında bende yaşadım. Bana da demişti eşim evlenmeden önce sevgiliyken kabul ettim mantıklı gelddi iyikide öyle birşey yapmışız. Kötü ve zor günlerimizde işimize yarıyo.
ama tabii güvenmek yarı yolda kalmamak çok önemli
bizim olay çok engebeli yollardan geçti ama çok şükür evlendik mutluyuz hiç ayrılmadık =)
inş. sende muradına erersin canım
Neden böyle bişey yapma gereği duyduki erkek arkadaşınız anlamadım..İllede para biriktiricekseniz bence herkez kendi hesabında biriktirsin.. Araya para girdimi o işte soğukluk olur.. Sonuçta karşınızdaki kişiyi siz daha iyi tanıyosunuz ama dünyanın bin türlü hali var ben olsam asla kabul etmem..
ben evliyim 3.5 yıldır yakında çocuğumuz olacak inşallah hala banka hesaplarım ayrı...
hiçbirzamanda ortak bi hesap düşünmüyorum eşimle...
herkes kendi parasını biriktirsin bence...
Esimle ayri banka hesabim olmaz bende boyle dusunuyorum, ha ne olur onun da benim da ayri bireysel emeklilik hesaplarimiz olur.
sorduğun soruya cevap verdim ben kendimden örnek vererek...
nasıl düşünüyosan öyle yap...
zaten nasil dusunuyorsam oyle yaparim merak etme
Madem kendi aklın kendine kendine yetiyor ve başkalarının verdiği fikrini beğenmeyip, agresif agresif cevaplar veriyorsun.
O zaman ne diye konu açıp fikir alma gereği duydun ki ?
Canın terbiyesizlik yapmak istediyse, bak ona birşey diyemem.
Madem kendi aklın kendine kendine yetiyor ve başkalarının verdiği fikrini beğenmeyip, agresif agresif cevaplar veriyorsun.
O zaman ne diye konu açıp fikir alma gereği duydun ki ?
Canın terbiyesizlik yapmak istediyse, bak ona birşey diyemem.
yok illa pohpohlucaz burda kendilerini...
amanın ne büyük aşkmışta birlikte geleceklerini planlıyolar..
bizi bırak git annene ,babana,kardeşine hatta sülalene sor bakim ne dicek sana...
Ailemle ilgili cumle kuramazsin sen en iyisi uzatma kapa çeneni :)
Bak bu terbiyesizlik, cunku karsındaki sınırlarını bılmeyince anca boylesinden anlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?