Cevaplar icin tesekkurler, hepsini okudum. Ben sevgilime guveniyorum biz asla ayrilmayacagiz gibi sacmaliklar soylemeyecegim ama sunlari soyleyebilirim.
1 sene birbirinizi tanimak icin az bir sure daha zorluk yasamadiniz demissiniz, maddi acidan zorluk yasamadik hic bir zaman ama iliski bazinda pek cok sikintilar yasadik. O acidan hayatimdaki diger 1 senelik iliskilerime gore daha cok pekismis bir iliskim var.
Ortak hesap acalim dusuncesi durup dururken gelmedi, ben okuldan para almaya basladim, zaten ihtiyacimiz yok cebimizde durunca harciyoruz biriktirelim, evlenirken kullaniriz. Belki ona da gerek kalmaz cocuklarimizin egitim masraflari direk hazir olur dedi. Biz cebimizde para biriktiremiyoruz, fazla rahata aliskiniz kendimizi biliyoruz.
Ayri ayri hesaplar olmasin denmesinin nedeni de o ay onun yatirdigini benim, benim yatirdigimi da onun denetleyebilmesi. Kendi hesabimiz olunca kafamiza gore takiliriz durumu olsun istemedik yani.
Guven isine gelince, guvenmedigim adamla isim olmaz sonsuz guveniyorum ve bunu hakediyor.
Güven konusunu bilemeyiz malesef beşer şaşar demişler. İki yıl size az mı görünüyo bilmiyorum ama yaşarken uzun bi'zaman dilimi. Niyetiniz zaten yuvanız için para biriktirmekse bence yine biriktirirsiniz yeterki istek olsun. Ama şu da kocaman bi'gerçek ki bir yıl çok çok az bir zaman birine sonsuz güveniyorum diyebilmek için.
Ohalde bizlik bi'durum yok gibi aslında güveniyorum diyosan açın o zaman ortak hesap:26: