How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

benim yaptığım portreye bir bakın :) :)

Rumeysaa

BLACK PEARL
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.613
4
116
Ankara
arkadaşlar bu van goghun yapmış olduğu bir tablo aslında. ben bunu kocaman kartona pastel boya ile yaptım. baktığım resim de kartpostaldı. bi de yağlı boyam olsaydı daha güzel olcaktı. ee ne diyorsunuz. ?

1805090934.jpg

Son düzenleme:
ee ne diyorsunuz? fotoğraf makinesinin kötülüğünü ve boyaların farklılığını da hesaba katın derim :)

bu arada 14 yaşındayım. sizce geliştirmeli miyim bu yeteneği yoksa beceremiyorum gerek yok mu?

Çok güzel olmuş cnm.Yeteneğini de tabiki geliştirebilirsin yaşın daha çok küçük.

cnm tebrk ederm yha çok güzell ellerine sağlık yaşnda kük daa çok yol var önnde eminm güzel biyerlere gelrsn opuyorumnanaktan

cnm o senn becerine bağlı bn ççoookk önceden çiziodm ama bnm tercihim karakalemdi istersen bide öle dene yerimseniben

karakalem ban göre daha basit yanii yağlıboya fln zor hele pastel sen yine çook iii yapmşsn cnm tebrk ederm gerçktn kaydirigubbakcemile3

çok güzel gerçektende...çok imreniyorum bu tür becerileri olanlara bence kesinlikle devam et geliştir kendini...

canım ablalarım. sizlere çok teşekkür ediyorum. yorumlarınızdan anlıyorum ki 1 hafta okuldan sonra geceleri bunu yapmam gerçekten işe yaramış.bana çok büyük moral verdiniz. gerçekten çok teşekkürler...

Back