How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

benim yaptığım portreye bir bakın :) :)

14 yaşındaki bir çocuğun 43 blog yazısı 38 yemek tarifide çok ilginç geldi bana.
sana yorum yapmasammm..

yemek tarifini eğer yemek yapmayı seviyor, ilgileniyor ve beceriyorsam tabi ki yazabilirim değil mi? ayrıca bloglarım da test ve şiirlerden oluşuyor zaten. ben burada bir ilginçlik göremiyorum ama neyse

yemek tarifini eğer yemek yapmayı seviyor, ilgileniyor ve beceriyorsam tabi ki yazabilirim değil mi? ayrıca bloglarım da test ve şiirlerden oluşuyor zaten. ben burada bir ilginçlik göremiyorum ama neyse

peki tatlım, ama ben senin yaşında olsam kadınlar kulubünde vaktimi geçirmezdim,
nasılsa buraaya gireceğin yaşa geleceksin,
Derslerine çalış,yaşıtların gez,eğlen, boşver yemek tariflerini nasılsa bir gün öğrenirsin.

peki tatlım, ama ben senin yaşında olsam kadınlar kulubünde vaktimi geçirmezdim,
nasılsa buraaya gireceğin yaşa geleceksin,
Derslerine çalış,yaşıtların gez,eğlen, boşver yemek tariflerini nasılsa bir gün öğrenirsin.

zaten dersime çalışıyorum da buraya ara sıra bi girip dinleniyorum. kaydirigubbakcemile2:smiley-cool:

süper olmuş bencede geleceği parlak bir ressam olucağa benziyorsun ileride..14 yaşında sanatla ilgilenmen uğraş vermen ne güzel birşey tebrik ederim

süper olmuş bencede geleceği parlak bir ressam olucağa benziyorsun ileride..14 yaşında sanatla ilgilenmen uğraş vermen ne güzel birşey tebrik ederim

çok teşekkür ederim ablacım. keşke dediğin gibi bir ressam olabilsem. (ama şartlar öyle gösteriyor ki Türkiyede resimi ancak hobi olarak yapabilirsin)

Back