Benim suçum mu?

Sehr65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
8
5
36
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır sıkıntımı yazmak istiyordum nihayetinde yazmaya karar verdim.

2 senelik evliyim. Ben doğuluyum eşim egeli. Eşim benim memleketim de askeri personel olarak görev yapıyordu bende o siralar stajyer ogrenci olarak kamu da staj yapiyordum. Iste biz tanistik vs falan. Tanışmadan 1 sonra falan evlilik niyetiyle benimle yüz yüze konuşmak ciddiyetini anlamam görmem için buluşmak istedi. Fakat ben tereddutluydm. Benim anneden doğma kalca cikigim var. Bazıları buna topallık diyor vs. Neyse. Ben buluşmaya niyet edince sakat olduğumu doğum esnasında olduğunu boyumun da kısa olduğunu sonra bana söylemedin ben istemiyorum dememesi için. Her ne diyecekse en başından sylesn dedm. Neyse o öyle şey olmaz benim icin onemli olan senin iyi biri olman vs vs falan. Neyse biz buluştuk birbirimizi beğendik. Zar zor ikna ettim ailemi. ailemle tanıştı ailem uzağa evlenmemi istemediği için zor oldu. Tabi bende tlf da onun annesi ve ablası ile tanıştım. Herkes tanıştıktan sonra ben eşimin tlf içki içtiği fotosunu gördüm böyle şeylere çok karşıyım. Neyse onunda üstesinden geldik. 1 sene sonra ailesi geldi falan isteme söz olacak. Annesi ilk tanistigimizda benim fotolarımı görünce çok sevmiş op op doyamadm demişti bana. Sonra geldiler falan. Nisan için 3 5 eşya getirmişti yazma falan bana yazmaları verdi o yaşlı haliyle kalkıp benim kız kardeşim var benden boylu sarışın falan ona taktı yazmayı. Benle annem şok olduk bsy demedik. Neyse isteme gecesi kahve verdim ben içmiyorum bana dokunuyor dedi almadı sonra kaynım al ana içmiyorsan da al kızın elinde kalmasın dedi. Neyse söz nişan bir oldu nişanda kaynanamn suratı beş karis herkes diyor neyi var bizde hasta rahatsız dedik. Neyse gidecekleri gün kayinpederim babama kızının sorunumu var demiş babam da evet anneden doğma demiş hatta daha kotuydm de sonra dan imkanlar el varmamış bir bacağım sakat kalmış. Neyse bunları havalimanina götürdüler yolcu ettiler. Eşim ve ailem eve geldi eşim çok ağlamış yüzünden belli. Sonra Eşim gitti biz akşam goruntulu konuştuk hala ağlıyor ben hissettim bsy olduğunu çünkü annemde bana havalimanında ailesi bsy söyledi çocuğa Çocuk ağlamaya başladı dedi. Neyse ısrar ettim ailem gitti onlar için ağlıyorum dedi. Ben tabi inanmadım bende ağladım yalan syleme dedim ya canımı sıktılar abime syledm o ilgilendi dedi işte rahat bırakın çocuk kızı seviyor diye. Neyse düğün falan oldu ben onlardan hiv birşey talep etmedim herşeyi eşim yaptı altın vs falan. Neyse düğün oldu 2 ay sonra eşimin memleketine gittik benle kaynanam baş başa kaldık ben onların konusmasindan pek anlamıyorum. Ama kaynanam boyuma laf söylüyordu konuştu konuştu en sonunu anladim boylu olup essegin g...tünü mu yalican dedi. Ben sesimi cikarmadm. Sonraki sene gidince bayramdi kayinpderm eltim esim vardı ellerini optk falan eşimin yaninda işte mehmetin minik gülü diye alay edercesine syledi evet dedm bende. Sonra bizim orda et yemekleri çok yapılır kaynanayla konusuoz dedim senin oğlun ot yemeği yemez evde et yemeği çok sever bende yaparım dedm. Bana dedi ki zaten oğlum onun için evlendi seninle ben dondm kaldm. Yine bsy demedm. Okul okuyorm büyük gelini üniv sınavına girmiş kazanamams oğluna masraf yapmış kalkıp bana diyor okuyup da kaldirim muhendisi mi olcn. Yemek yiyoruz eşimi övüyorum üni okusaydı çok iyi yerlere gelirdi ikimizde lise mezunuyuz. Baktım bana diyor sanki sen üni mezunusn sende lise mezunusun falan dedi ben şok tabi. Ektim araya girdi senin kulaklar işitmiyor kaynana kötü bsy demedi kız kocasını övüyor dedi. Daha bir-çok şey. Ben o sıra hamileydm. Çok kirildm allahım dedim sana havale ediyorum dedim. Evime döndükten 2 hafta sonra zeytin toplarken kolunu kırmış yine de uzuldm kaç kez aradım sordm. Evlatları benim kadar aramazdi. Benim sakat ve kısa boylu olmamdan oturu beni sevmiyor ve beğenmiyor bunu belli ediyor çünkü. Halbuki fotolarımı görünce opmelere doyamıyorum çok güzelsin kizim diyordu. Ilk gelinini keyfine göre almış gelinleri başına gelmedik bırakmamış. Ben allaha havale ediyorum. Sadece sakat olmak kısa boylu olmak benim suçun değil. Allah beni böyle sevmiş böyle yaratms ben isyan etmiyorum ben şikâyetçi degilim onu hic ilgilendirmez. Bana bunlari hissettirdiği icin ne yalan soyliim nefret etmuyorum ama sevmiyorum da. Oğlum da ufak ama nenesini gördüğü gibi kaçıyor hoşlanmıyor kadından. Ama kayinpederim asla ne ima nede hissettrimemstr. Eşimin hatırı için ararm muhabbet ederim ama hayalimdeki anne gibi olan kaynana değil. Inşallah ben onun gibi olmicam. Eşimi çok seviyorum. Oda beni çok seviyor. Ama ben şunu çok iyi Anladm insanlar kusur görmek istese güzelliğin bile kusur olr. Umursamıyorum allaha havale ediyorum. Ilk defa bunu anlatıyorum hamileyken psikolojimi çok etkilemişti. Bu arada eşimin ileri derece astimi vardi ayrıl dedi buna ragmen ben ayrılmadm ondan. Şimdi çok iyi hamd olsn. Evlenene kadar yemegini tatlisini yapardm gönderirdim bazen . Hatta babam götürürdü. Butun dugun vs her hazirligi biz yaptik. Onun ailrsi sadece geldi gitti. Fikirlerinizi de almak isterim. Zaman ayırıp okuyanlar hakkınızı helal edin

İçim şişti ya ne kadar kötü kalpli bir kadınmış.
Böyle çok iyi yapıyorsunuz ama kendinizi de ezdirmeyin. Eşinizde sizin yanınızdaymış ne güzel

İçim şişti ya ne kadar kötü kalpli bir kadınmış.
Böyle çok iyi yapıyorsunuz ama kendinizi de ezdirmeyin. Eşinizde sizin yanınızdaymış ne güzel
Eşim annesine bsy söylemez bende benim için annesine kizsn istemiyorum. Ama artık sessiz kalmıyorum ne dese lafını ağzına tıkıyorum. 2 hafta önce ordan geldk ben hiç aramadm. Eşimi arams diyor benimle kusmu aramadı beni hiç. Eşine ver onunla konisym dedi kuş msn kızım dedi yok dedim niye kuseym. Artık anlıyor tepkilerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…