• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim neyim var?!

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
slm kızlar ne yapacağımı bilemediğim için sizden akıl almak istedim :2: mutlu desem mutlu değilim mutsuz desem mutsuz diyemem kendime tam anlamıyla sadece boşlukta gibiyim :52: hani yaşarsınız ya öylesine bende öylesine yaşıyorum bir amacım yok hiç bir şeye BAĞLANAMIYORUM :50: hayattan ne istediğimi niye istediğimi bilmiyorum :52: niye böyle oldum bilmiyorum ben böyle biri değildim çok aktif bir insandım bir sürü hayalim vardı hedefim vardı sanki artık hiç bir amacım kalmadı birşey mi oldu derseniz elbet çok fazla sıkıntı yaşadım ama toparladım hayatımı ama ben hayattan soğudum sanki psikiyatra gitmek istemiyorum çünkü ilaç kullanmak istemiyorum psikoterapi uygulayan bi yere gitmeye karar verdim ama bunu en erken (maddi olarak) 2 ay sonra gerçekleştirebilirim kendi kendime yardım etmek istiyorum ama neyim var bilmiyorum neler oluyor bana hiç böyle şeyler yaşayanınız var mı? bir fikir verin daha kötü olmaktan korkuyorum ve kendime yardım etmek istiyorum :43:

aynı ben...kayıp ruh gibiyim sanki... ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum hesabı...

* Adaçayı , iyi bir baharat ve antibiyotiktir.Sinir hastalıklarına, depresyonlara, titremeye, sersemliğe, sinir bozukluğuna ve yorgunluğa çok iyi gelir. Gece terlemesini önler.
* Adamotu, bıkkınlık, ümitsizlik, içe kapanıklık gibi ruhsal durumları ortadan kaldırır.
* Ahlat, (yaban armudu) sinirleri teskin eder, idrar söktürür.
* Çay ‘ın içinde kahvenin yarısı kadar kafein vardır. Sinirleri uyararak zihni açar.
* Civan perçemi, (25-30) gram çiçeği çay gibi haşlanarak içilirse, mideye, ve sinirlere iyi gelir.
* Fesleğen, tohumlarından yapılan çay sinirleri kuvvetlendirir.
* Ihlamur, sinir sistemi rahatsızlıklarına, iyi gelir.
* Karanfil ağacından, elde edilen yağ sinir rahatsızlıklarına iyi gelir.
* Kahve, sinirleri kuvvetlendirir.
* Kimyon, melek otu, sinirleri teskin eder.
* Mandalina, armut, marul , sinir krizine iyi gelir.
* Portakal, havuç, armut, şalgam, soğan, kuşkonmaz, badem, erik, incir ve kuruyemişler; depresyona, sinir zafiyetine iyi gelir.
* Mürver ağacı, meyvelerinden yapılan çay sinirleri teskin eder.
* Pırasa, sinirleri yatıştırır.

* Adaçayı , iyi bir baharat ve antibiyotiktir.Sinir hastalıklarına, depresyonlara, titremeye, sersemliğe, sinir bozukluğuna ve yorgunluğa çok iyi gelir. Gece terlemesini önler.
* Adamotu, bıkkınlık, ümitsizlik, içe kapanıklık gibi ruhsal durumları ortadan kaldırır.
* Ahlat, (yaban armudu) sinirleri teskin eder, idrar söktürür.
* Çay ‘ın içinde kahvenin yarısı kadar kafein vardır. Sinirleri uyararak zihni açar.
* Civan perçemi, (25-30) gram çiçeği çay gibi haşlanarak içilirse, mideye, ve sinirlere iyi gelir.
* Fesleğen, tohumlarından yapılan çay sinirleri kuvvetlendirir.
* Ihlamur, sinir sistemi rahatsızlıklarına, iyi gelir.
* Karanfil ağacından, elde edilen yağ sinir rahatsızlıklarına iyi gelir.
* Kahve, sinirleri kuvvetlendirir.
* Kimyon, melek otu, sinirleri teskin eder.
* Mandalina, armut, marul , sinir krizine iyi gelir.
* Portakal, havuç, armut, şalgam, soğan, kuşkonmaz, badem, erik, incir ve kuruyemişler; depresyona, sinir zafiyetine iyi gelir.
* Mürver ağacı, meyvelerinden yapılan çay sinirleri teskin eder.
* Pırasa, sinirleri yatıştırır.

çok güzel anlatmışsınızz

Belki genelde duyulan cevap olacak ama bence gayet basarılı sonuc elde edilebilir..

Sizi eglendirecek ve zamanınızı geçirebilecegiz hobiler ugraslar vs. bulmanız gerekiyor ki kafanız dagılsın kendinizi dinlemeyin
:6:

Belki genelde duyulan cevap olacak ama bence gayet basarılı sonuc elde edilebilir..

Sizi eglendirecek ve zamanınızı geçirebilecegiz hobiler ugraslar vs. bulmanız gerekiyor ki kafanız dagılsın kendinizi dinlemeyin
:6:

aynen bencede ilk sıralar brlki of poof gidersin ama zamanla zewk alırsın:)

Back